• 9.374.212 stemmen

Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Horatio Sanz en Roger Moore

Gesproken taal: Engels, Spaans en Zweeds

Releasedatum: 3 april 2003

Plot Boat Trip

"... once you're on, you'll want to get off..."

Twee heteroseksuele mannen boeken een reis op een cruiseschip in de hoop daar vrouwen te ontmoeten. Helaas voor hen komen ze tot de ontdekking dat ze zich op een volledig homoseksuele cruise bevinden.

avatar van Resh

Resh

een hele vermakelijke film egt een film voor een zaterdag avond met zn alle ! maar het was geen uitblinker

avatar van henkpsv

henkpsv

Geniale film ik heb hem op een bootreis gezien. Gelukkig geen gay cruise maar met mooie vrouwen. Ik kwam niet meer bij van het lachen. Alhoewel het einde wel voorspelbaar was

De film begon goed, maar na ene tijdje begon het romantische gedoe tussen Jerry en Gabriella de overhand te nemen. Langzaam kwam me dit echt de keel uit en sloeg de verveling toe. Het idee om een film te maken over hetero's op een homocruise was nochtans veelbelovend, maar de producers hebben nét iets te veel aandacht besteed aan sentimentele romantiek, in plaats van te focussen op goede scheve moppen die voor de hand lagen.
2 **

avatar van renspwn

renspwn

gekocht voor 3 euro, leuke film voor die prijs:)

avatar van AGE-411

AGE-411

paar jaar geleden enkele dingen uit deze film gezien. Ik kan me herrineren dat het zeer komisch was.

Vooral die dikzak vraagt er om uitgelachen te worden.

zaterdag terug op TV. Dan kan ik eens zien of deze met het ouder worden nog even plezant blijkt.

avatar van peter74

peter74

Vond het niet zo'n beste komedie, het enige wat ik er nog leuk aan vond was de rol van Roger Moore.

avatar van cooperino

cooperino

Lekker flauw, heerlijk gelachen!

Prima doorheen te komen wat mij betreft......

avatar van vaneijck

vaneijck

Deze film heb ik meerdere malen bekeken, hij blijft ontzettend grappig.

Een erg goed verhaal, door het thema blijft de film aantrekkelijk.

avatar van nickje76

nickje76

Ik heb me heerlijk vermaakt en gelachen.. Ja, wel voorspelbaar maar dat maakt de film juist zo leuk!!

avatar van Pauluschhh

Pauluschhh

Beetje te doorsnee humor. Bovendien erg voorspelbaar verhaal. Wel leuk geacteerd en "als tussendoortje" erg leuk op een doordeweekse, vervelende avond!

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Wel voorspelbaar maar kan er zeker wel om lachen! Leuke rol neergezet door 007 oftewel Roger Moore. 2.5*

avatar van SubzeroX

SubzeroX

net weer 'n keer gezien om het geheugen op te frissen

leuke film

en die Cuba Gooding Jr vind ik wel geinig in humor films

avatar van JellevOosterhout

JellevOosterhout

ja ik vond dit een goede film die zeker het kijken waar was. leuke humor maar soms iets te flauw ook de acteurs vond ik erg sterk.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Een zeer voorpelbare film (maar mij maakt da ni uit in komedies) met een tog wel leuk verhaaltje... Mss net iets te weinig echt grappige momenten.

btw, leuke rol van Roger Moore

avatar van Timecop

Timecop

Tsja...voorspelbaar, cheap verhaaltje, flauwe grappen. Geen gemis als je deze nog niet gezien hebt.

avatar van Steffen B

Steffen B

film met flauwe humor, maar wel leuk.

opzich een goed verhaal en leuk uitgewerkt

avatar van T_Bird

T_Bird

Dit is nu echt zo'n film waar je lekker achterover liggend met het verstand op nul moet gaan kijken. Het gaat eigenlijk helemaal nergens over, maar ik heb me toch werkelijk kapot gelachen.

Ik vond het een mooie combinatie, 'James Bond' als gay en die twee gasten die zich geen raad weten op die boot. Verder komt er ook zeer veel vrouwelijk schoon in beeld, wat op zich ook niet onbelangrijk is.

avatar van Passies

Passies

Best een grappige film, Cuba acteerd altijd overdreven in komedies maar toch is hij gewoon ontzettend goed en is het een best grappige en vermakelijke film.

avatar van icy

icy

leuk verhaal,goeie humor

avatar van maxo922

maxo922

Beetje laag gemiddelde,

Ik vond het toch wel een geslaagde film. Misschien hier en daar een beetje voorspelbaar maar verder nergens vervelend. Het concept is simpel, maar wel vermakelijk. Er zitten genoeg geinige scenes in deze film verwerkt. Een beetje romantiek kan er ook nog wel bij. De acteurs doen het erg leuk. Het einde is wel heel cliché maar de rest van de film was toch erg geslaagd.

* 3,0

avatar van Nand

Nand

Ja, het was zo'n film waar je wel mee kon lachen maar niet echt om je kapot te lachen. Het was wel hilarisch als ze het plotseling door hadden.

Ik vond Cuba Gooding Jr. wel goed in de rol passen.

avatar van Nelusje

Nelusje

Ik vond het eigenlijk wel leuk, lekker fout, dat mag ook weleens. Niet nadenken, lekker genieten!

avatar van MiNiMacho

MiNiMacho

Flauwe comedy, kijkt lekker weg.. maar niet hoogstaand

avatar van nuzjan

nuzjan

Nand schreef:

Ik vond Cuba Gooding Jr. wel goed in de rol passen.

Hele goeie en grappig film. Ik heb me wel paar keer kapot gelachen, erg leuke en soms droge humor. Ik vindt de gemiddelde beoordeling hier dan ook erg laag voor deze film.

avatar van thunderball

thunderball

Deze vanavond bekeken.

Leuk bedachte en redelijk goed uitgevoerde comedy, waarbij alle hoofdrollen nogal smierend worden ingevuld.

Behoorlijk veel inkoppertjes over homo's, die je al van verre aan ziet komen,

maar des al niet te min op een aantal momenten toch hilarisch. Ik heb in ieder geval een paar keer erg gelachen. Vooral Sanz had een aantal sterke momenten.

De bijrol van Moore (de reden dat ik eigenlijk keek) was ook geestig, hoewel hij er feitelijk nauwelijks in voor komt.

Een zeven, ofwel 3,5 ster.

avatar van the new guy

inderdaad voorspelbaar

verder wel oke..

avatar van jellybean

jellybean

Ik heb normaal gesproken niets met amerikaanse comedy's, ik hou veel meer van britse humor.

Maar goed; een beetje per toeval gekeken op tv en ondanks de verwachte flauwe grappen heeft deze film 2 sterke punten die de moeite van het kijken waard zijn.

Ten eerste is dat Cuba Gooding jr, hij speelt zijn rol met verve en dat werkt uiterst aanstekelijk, leuke vent.

Ten tweede: Roger Moore die hilarisch is in een(gay) rol waarin je hem nooit zou verwachten met z'n Bond imago en dat is leuk; toch nog een vleugje engele humor!

Gewoon lekker met je verstand op nul deze film eens kijken.

Voor de heren hier op moviemeter: er zijn ook nog mooie vrouwen te bewonderen in minuscule outfits, voor jullie wellicht niet geheel onbelangrijk!

avatar van KILLERBEE99

KILLERBEE99

Vond deze film helemaal niet zo grappig en ook niet zo interessant. Af en toe was het nog wel leuk... Dat was het ook.

avatar van gauke

gauke

Lang niet zo slecht als ik verwacht had. Ik vind 'm wel grappig, zelfs hilarisch af en toe. Goed de homo's zijn wel erg stereotype neergezet, maar ook met humor en flair. Ik heb me best vermaakt.