Genre: Actie / Thriller
Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)
Geregisseerd door: Sylvester Stallone
Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li
Gesproken taal: Engels en Spaans
Releasedatum: 19 augustus 2010
Bekijk via Videoland
Plot The Expendables
"Choose your weapon."
'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.
Barney Ross
General Garza
Sandra
Lacy
dutchtuga
Machete heeft alleen de regisseur tegen zich. Rodriguez doet maar al te veel zijn best om 'cool' te doen.
yeyo
Inderdaad, laten we hopen dat die film iets anders te bieden zal hebben dan een overvloed aan vage grindhouse referenties.
fappie
- 2005 stemmen
Bedankt
. Het lijkt me wel een vette actiefilm. Hopelijk vliegen de kogels weer om je oren.
Al vond ik Death Proof wel geslaagd. Ik ben het met je eens dat het bij Rodriguez allemaal te geforceerd is. Stallone weet kan hopelijk niet anders.
wimnoot
Bedoel je niet Planet terror?
Eminem<3Statham
Yes, dit klinkt zeer overtuigend. Lijkt mij dat deze film een brute topper gaat worden. 'als stallone ook zijn best doet'. De spelers zijn geweldig, 1 voor 1. Maar wel onder een goede regisseur
Ben echt over-benieuwd hoe dit uitpakt, hou me 5-ster gereed
p.s ik hou niet van spieken/nieuwsgierig zijn .. dus ben ook niet onder de indruk over resultaten van 'trailers' .. het totaal plaatje is belangrijk
wimnoot
vette trailer! Echt leuk om al die oude toppers te zien. Dolph Lundgren tegen Jet Li. Wat een verschil in lengte! Rourke en Stallone hebben evenveel botox in hun lippen. Geen oscars maar wel heel heel heel veel publiciteit denk ik!
Lennert
Het maakt me geeneens uit dat er waarschijnlijk een afgrijselijk verhaal in zit, ik moet eerst na deze trailer mijn broek gaan verschonen!
YouTube - The Expendables Trailer 2010 High Quality
Ik ga vast nadenken over welke film uit mijn top 10 plaats moet gaan maken.
Leland Palmer
Vind 't maar een matige trailer. Ik mis indrukwekkende schietpartijen, actiescénes en ontploffingen, vind deze allemaal niet bijzonder. Ben ook bang voor een PG-13 filmpje en dat zou erg jammer zijn, aangezien het dan maar een brave boel wordt.
Maar ik verwacht nog steeds een erg coole film natuurlijk.
Mr_White
- 2067 berichten
@ HJS, het is een promo trailer, geen officiële trailer. Dit zijn gewoon wat losjes aan elkaar geplakte scènes die al af waren. Volgens mij zag ik in de video al wel wat keeltjes doorgesneden worden, dus het zal sowieso geen PG-13 worden.
Sowieso, je gaat de grootste schietpartijen natuurlijk niet in je trailer stoppen. Teveel films spoilen hun beste scènes al in de trailer.
Leland Palmer
Ik zeg dan ook alleen maar dat ik dit promotiemateriaal niet bijzonder vind, heeft uiteraard niks met het eindresultaat van de film te maken. Ik hoop ook echt wel dat dit rated-R gaat worden, anders zie ik het dan wel wat somber in, maar ik verwacht natuurlijk gewoon een brute film.
FunkStarr
- 1924 berichten
YouTube - The Expendables Trailer 2010 High Quality
Ik ga vast nadenken over welke film uit mijn top 10 plaats moet gaan maken.
Haha daar zat ik ook al aan te denken inderdaad
Ach 4,5 uber 80's actie helden die de strijd aangaan met een heel eiland vol zuid amerikaanse boeven.... Mag van mij ook pg13 worden, zolang ze de vaart er maar inhouden en het barst van de coole oneliners.
paul83
Je had het over weinig actie in de promo-trailer. Was dat sarcastisch?
PG-13 lijkt me ook niet. Stallone zijn laatste paar films waren (uitgezonderd Rocky) allemaal R of 16+. Zou in elk geval behoorlijk jammer zijn!
Haha geweldige trailer! Lekkere oldschool actie met veel lompe one-liners! Ik miste alleen wel flitsen van Willis en Schwarzenegger
Wordt een gegarandeerd bezoekje aan de bios!
Leland Palmer
Je had het over weinig actie in de promo-trailer.
paul83
Niet indrukwekkend....ok.....fair enough.
Ik denk dat ze weinig laten zien zoals anderen al zeggen.
Leland Palmer
Laten we het hopen. Ik heb wel zin in een fout actiefilmpje.
Ik denk/vind dat ze best veel laten zien, verwacht meer van hetgeen je al ziet. Hoop explosies en stoere praat en een paar aardige onderlinge gevechten. Moeten waarschijnlijk op de uncut blu ray wachten voor wat extra bloedvergieten. Commando is overigen ook nergens echt bloederig.
hunkydory
Er zit trouwens al een mega dikke spoiler in. De fun is er misschien niet minder om, maar het is wel beetje dom.
Mr_White
- 2067 berichten
Ik dacht ook al een dikke spoiler te zien, maar ja, kijk je deze film om het verhaal of om de honderden explosies en knalpartijen? Precies, het verhaal is gewoon een catalysator om de explosies en knalpartijen op gang te brengen.
kArIzMa_Movie
Ik miste alleen wel flitsen van Willis en Schwarzenegger
dutchtuga
Er zitten mij iets teveel one liners in de trailer, maar heb hier alsnog vette zin in!

Expend4bles
2023

The Expendables 3
2014

The Expendables 2
2012

Ode aan actiehelden uit jaren 80: 'The Expendables' met Sylvester Stallone vanavond te zien op tv

Actiefilm 'The Expendables' met Sylvester Stallone en Jason Stratham vanavond te zien op televisie

Deze toptitels worden binnenkort verwijderd van Netflix

Die Hard
Actie / Thriller, 1988