• 9.381.493 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

yeyo

Goh, zoveel actiehelden, is dat niet een beetje teveel van het goede? Ik heb al medelijden met zij die de slechteriken moeten gaan spelen in The Expendables

avatar van Iron Maiden

avatar van AmazingShikoku

AmazingShikoku

Hmm ik vind de titel toch meer klinken als de volgende hit van Pixar

Iron Maiden schreef:

Tegenvallen is geen optie deze keer.

Haha, dit zou best een goeie tagline voor de film zijn.

AmazingShikoku schreef:

Hmm ik vind de titel toch meer klinken als de volgende hit van Pixar

Misschien door The Incredibles? Buiten dat de woorden dezelfde laatste 4 letters hebben, zijn ze qua betekenis allesbehalve gelijkaardig.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

finalman schreef:

ik verwacht da Arnold maar een heel piepklein rolletje zal krijgen, hoor.

De kiezers in Californie zouden kritiek geven dat het niet gepast is terwijl de staat zwaar in de schulden zit en Arnie zomaar poen zou scheppen. Hij zou maar beter hard werken als gouverneur

Of Arnold had deze crisis al voorzien, vandaar dat hij een contract heeft gesloten. Doordat hij in deze film meespeelt, zullen alle mensen in Californië speciaal om hem te zien naar de film gaan, waardoor Californië weer geld verdiend. Al het geld dat 3 dagen na de première in de staat Californië wordt verdiend, gaat rechtstreeks naar de staat Californië ipv de filmmaatschappijen. Hierdoor wordt het makkelijker voor de staat om uit de schulden te komen, omdat er naar verwachting veel geld verdiend gaat worden aan deze film, in de staat Californië.

Het zou best kunnen, al zeg ik het zelf

avatar van AmazingShikoku

AmazingShikoku

yeyo schreef:

Het was dan ook.. een grapje

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Damn nu is ook bevestigt dat Bruce Willis in de film speelt. Er is zelfs een scene met Bruce, Arnie en Stallone haha

Bruce Willis krijgt rol in The Expendables - FilmTotaal film nieuws

avatar van Reinbo

Jaxxx schreef:

Bruce Willis krijgt rol in The Expendables - FilmTotaal film nieuws

Laat me raden, ze zitten in een hamburger tent.

avatar van The Oceanic Six

Alledrie hebben ze zakelijk met elkaar samengewerkt in zon restaurant geloof ik he?

Maar hoe tof kan het zijn. De 3 grote actiehelden van de 80's in 1 film, in 1 scene zelfs!

Het wordt tijd dat Arnold verdorie eens stopt met dat gouveneur spelen zodat hij weer eens de sportschool in kan en a la Stallone zijn fans nog eens verrast met enkele leuke films.

Ja, Planet Hollywood.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Minpunt is dat Arnie nu wel een kleiner rolletje zal gaan spelen.

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Hmm... Ik dacht altijd dat Rambo niet expendable was. . Maarja lijkt me wel een vette actiefilm.

avatar van Reinbo

Rambo is juist expendable, kijk deel 2 nog maar eens....

avatar van AchmedATM

AchmedATM

Ik bedoelde het als grap, ivm de Quote;

Co Bao:Rambo,... you're not expendable

Heb afgelopen woensdag alle 4 Rambo films back-2-back gekeken

avatar van essmi

essmi

Klinkt allemaal zeer goed !!

kan niet wachten tot deze film de bios raakt

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1924 berichten

AchmedATM schreef:

Ik bedoelde het als grap, ivm de Quote;

Co Bao:Rambo,... you're not expendable

Heb afgelopen woensdag alle 4 Rambo films back-2-back gekeken

Daar moest ik inderdaad ook direct aan denken toen ik de titel las.

Ik kan echt niet wachten, dit gaat hem worden...

avatar van DiDa

DiDa

De releasedatum is met 4 maanden verlengd.

The Expendables komt nu pas uit op 20 augustus 2010.

Balen!

Zie Filmtotaal...

avatar van finalman

finalman

ik zie het niet staan op filmtotaal???

avatar van Wesley29m

Wesley29m

Ook al zo'n heerlijke cast!

Sylvester Stallone

Mickey Rourke

Dolph Lundgren

Eric Roberts

Brittany Murphy

Wat een sterrencast! Ben zeer benieuwd

avatar van Jaxxx

Jaxxx

Helaas en dat is de release datum in de USA he, hier moeten we nog een stuk langer w8en ik denk eind september of begin oktober 2010 :S

avatar van The Last

The Last

Ik weet niet of sommigen het hier al hebben gelezen, maar als je op verschillende sites kijkt, dan zie je dat ze overwegen de film PG-13 (zeg maar 12 jaar en ouder hier in NL) te maken.

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

The Last schreef:

Producers hè, ze snappen er geen zak van. Overigens vrees ik nergens voor, want als je John Rambo zag, en Randy Couture aangeeft in zijn eentje al een bodycount van 26 in de film te hebben, denk ik dat ze dit überhaupt nooit naar een PG-13 filmpje kunnen brengen.

avatar van AGE-411

AGE-411

Fikret8 schreef:

The Expendables

Staat op dit moment gepland voor 2010.

Regie:

- Jean-Claude Van Damme

- Mr. T

- Hulk Hogan

Plot:

A team of mercenaries head to South America on a mission to overthrow a dictator.

Wie doet er nu allemaal mee?

avatar van domkey

domkey

Mr.T& Hulk Hogan, laat ons hopen dat dit bij geruchten blijft.

Steven Seagal ook trouwens. Is het soms crisis in Hollywood?Norris op krukken en Van Damme op Norris.

Lijkt me een leuke komedie te worden.

avatar van wimnoot

wimnoot

domkey schreef:

Mr.T& Hulk Hogan, laat ons hopen dat dit bij geruchten blijft.

Lijkt me een leuke komedie te worden.

Dat bericht is al een beetje oud.Van alle namen is alleen Steven seagal nog over.

Bruce Willis, Arnold Swarzenegger, Dolph Lundgren Mickey Rourke en Eric Roberts zijn wel oude toppers die meedoen.Of vind je dat ook niks?

Ik vind het juist wel vet dat er weer een lekkere foute film gemaakt wordt met deze cast. Lekker pretentieloos vermaak.

avatar van schram101

schram101

Is het meespelen van Bruce Willis al zeker dan?