• 9.381.150 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

avatar van doodah

doodah

Bwa...

thunderball

Mss oud nieuws (ik kan niet van iedere film als op de voet volgen), maar ik las gisteren dat Danny Trejo er helemaal niet in zit en ook nooit gevraagd is. Hij weet zelf iig van niks. Beetje tegenvaller!

Verder valt me op dat Dolph Lundgren helemaal niet op de poster vermeld staat en bv Eric Roberts wel, die veel later gecast werd.

avatar van paul83

paul83

thunderball schreef:

De uiteindelijke poster zal nog wel verschijnen. Beetje zonde om al die namen niet te vermelden op de poster.

avatar van L0sT_R3B3L

L0sT_R3B3L

Oh nee Eric Roberts de slechtse acteur aller tijden,laat die er aub uit

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11924 berichten

Valt wel mee... prima acteur die helaas te vaak in slechte films is beland.

avatar van Reinbo

Voor wie zich afvraagt waar de titel vandaan komt: YouTube - Stallone The Expendables

thunderball

Ik ben niet handig in het plaatsen van van die links, maar wanneer je even verder kijkt staat er een hilarisch stukje op waarbij je zo genaamd Stallone acteurs hoort bellen om te vragen of ze mee willen doen in The Expendables.

Vooral JCVD en Pacino zijn erg grappig!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Waar dan? Zie het nergens.

Tik in:

The expendables casting call (exclusive audio footage)

avatar van doodah

doodah

Het ziet er allemaal "cool" uit hè.

avatar van Sarasani

Sarasani

• 1924 stemmen

Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren en Mickey Rourke. Volgens mij wordt deze wil de natte droom van elke actie film liefhebber

avatar van aerts007

aerts007

Dit kan gewoon niet misgaan.

avatar van Baggerman

Baggerman

Sarasani schreef:

Volgens mij wordt deze wil de natte droom van elke actie film liefhebber

Mmm, als dat maar niet betekent: fantastisch dromen en ellendig wakker worden?

avatar van schram101

schram101

Baggerman schreef:

Mmm, als dat maar niet betekent: fantastisch dromen en ellendig wakker worden?

Haha!!

Geniaal!!

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1924 berichten

Volgens mij heb ik nog nooit zo uitgekeken naar een film! Toevallig vroeg ik mij vorig jaar af waarom een idee als dit nog nooit was voorgekomen ,en een jaar later komt mijn favoriete acteur met het idee! ongelofelijk, dit wordt een spektakel. Inderdaad een soort natte droom van de 80's actie fan. Enige jammere is dat Van Damme, Kurt Russell en Seagal nog ontbreken, dan was het feest echt helemaal compleet. Wel beter dat die verschrikkelijke Diesel er niet inzit, Stallone weet ze wel goed uit te kiezen zeg... wat een geweldenaar! hij kan voor mij niet snel genoeg komen, en verhaal? met zo'n cast heb je niet eens een verhaal nodig, dat komt wel goed.

avatar van FunkStarr

FunkStarr

• 1924 berichten

Reinbo schreef:

Ik dacht dat hij daar de badkamer afbrak met Alabama, maar dat is Tome Sizemore. Die haal ik wel vaker door elkaar.

Heb ik ook met Michael Madsen en Tom Sizemore, haal ze altijd door elkaar!

finalman

heh!? Op imdb staat Bruce Willis erbij, maar dan 'rumoured'.

Als het zo is, denk maar eens aan dat Stallone, Schwarzenegger en Willis vroeger een restaurant openden, met de naam 'Planet Hollywood'. Het heeft echter niet lang geduurd.

Ik bedoel ermee, die 3 zullen wel goede vrienden zijn. Waarom kan Bruce er niet bij zijn, vroeg Stallone zich vast af.

avatar van Reinbo

Heeft vooral met beschikbaarheid te maken, maar volgens mij is Willis al langs geweest.

avatar van BS

BS

wouw.. over "sterren-cast" gesproken

De film komt net pas voor me ogen maar .. jaaaa... ik heb er zin in

Stapeltje goede actie-acteurs ( oke, niet allemaal .. nou ja.. niet allemaal recente actie-acteurs ) dus das een goed begin. Cameo's links en rechts van leuke gasten dus jaaaaa... wat moet ik er nog meer van zeggen !

23 april in de amaricaanse bios volgens imdb...zal wel rederlijk wereldwijd uitgebracht worden rond die datum. Ben benieuwd !

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Reinbo schreef:

Randy Couture heeft in een interview bevestigd datg Willis een rolletje heeft, en gaf daarbij aan dat zijn personage alleen al een bodycount van 26 had.

avatar van Reinbo

Deze film kan eigenlijk alleen maar gaan tegenvallen.....

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Tegenvallen is geen optie deze keer.

finalman

verwacht je er niet veel van, Reinbo?

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Arnold speelt hier toch ook in?

avatar van Mr_White

Mr_White

• 2067 berichten

Bart Simpson schreef:

Arnold speelt hier toch ook in?

Als het goed is, heeft hij een klein rolletje.

avatar van Bart Simpson

Bart Simpson

Mr_White schreef:

Als het goed is, heeft hij een klein rolletje.

Op wikipedia staat hij namelijk wel bij ''hoofdrollen'' ingedeeld.

Ik hoop dat we hem wel meer dan een paar minuten in de film mogen zien, want het lijkt mij echt gaaf om (bijna) alle oude actiefilm helden in één film te zien

avatar van The Oceanic Six

Op de filmposter staat hij groots erop gezet dus ik hoop dat het meer als een cameo is. Stiekem hoop ik dat Arnie weer nog een paar jaar echt gaat acteren. Na geruchten over True Lies 2 is dat nog meer versterkt.

avatar van MR GREEN

MR GREEN

The Expendables is een actiefilm die ten vroegste in 2010 in wereldpremière zal gaan. Een scenario is er al en werd geschreven door Sylvester Stallone, die ook zelf zal regisseren en acteren. Verder werden ook Jason Statham, Jet Li, Randy Couture, Dolph Lundgren en Mickey Rourke aan de cast toegevoegd. De opnames beginnen in maart 2009. In februari 2009 werd bekend dat ook Arnold Schwarzenegger een rol zal vertolken in de film.

De film creëert met deze macho-cast hoge verwachtingen bij de liefhebbers van het actiegenre. Enkele filmcritici spreken van een echte Rocky-reünie. Stallone stond in 1985 oog in oog met Lundgren in de boksring van Rocky IV.

Bron: Wikipedia

Wauw, Schwarzenegger ook een rol!

finalman

ik verwacht da Arnold maar een heel piepklein rolletje zal krijgen, hoor.

De kiezers in Californie zouden kritiek geven dat het niet gepast is terwijl de staat zwaar in de schulden zit en Arnie zomaar poen zou scheppen. Hij zou maar beter hard werken als gouverneur