• 9.412.370 stemmen

The Expendables (2010)

Actie / Thriller | 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Genre: Actie / Thriller

Speelduur: 103 minuten / 113 minuten (extended director's cut)

Geregisseerd door: Sylvester Stallone

Met onder meer: Sylvester Stallone, Jason Statham en Jet Li

Gesproken taal: Engels en Spaans

Releasedatum: 19 augustus 2010

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot The Expendables

"Choose your weapon."

'The Expendables' zijn een groep huursoldaten, elk met een eigen specialisme die in opdracht infiltreren in een Zuid-Amerikaans land. Zij gaan de strijd aan met de wrede dictator die het land in zijn greep houdt. De mannen beseffen al snel dat niet alles in deze missie is wat het lijkt. Ze raken steeds dieper verstrengeld in een gevaarlijk web van bedrog en verraad. Hierdoor wordt hun missie gedwarsboomd en brengen ze een onschuldig leven in gevaar. Maar de mannen worstelen met een nog zwaardere uitdaging... één die hun band onderling dreigt te vernietigen.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Film Pegasus schreef:

Veel verschil met een Statham is er toch ook niet volgens mij. Ving Rhames was ook niet slecht geweest.

En geen enkele vrouw? Michelle Rodriguez, Lucy Liu, Milla Jovovich of Kelly Hu.

Ving Rhames Dat is nog eens een bad ass! Vind toch wel een groot verschil zitten tussen een Statham en Diesel, vooral op dit moment gaat Statham gewoon hard. Snipes had ook nog wel gemogen, eigenlijk (klein rolletje) Hij was natuurlijk legendarisch in Blade!

avatar van AGE-411

AGE-411

Reinbo schreef:

Hij (Damon) is gewoon jaloers dat hij niet mee mag doen...

Die moeten ze van mijn part ook niet vragen.

avatar van AGE-411

AGE-411

mrwhite schreef:

een vrouw mis ik ook wel een beetje!!!!! michelle rodriguez had zeker niet mis gestaan of angelina jolie toch wel de actie vrouw van de laatste jaren.

maar ik denk dat stallone gewoon een film met echte actie helden wilde en dat er daar geen vrouwen bij zijn wat hem betreft.

mss voor deel 2

avatar van Reinbo

Ik zou een deel twee maken met enkel vrouwen.

The BITCHSPENDABLES

Sigourny Weaver (Leader of the pack)

Michelle Rodriguez

Jessica Alba

Angelina Jolie (bad girl)

Pam Grier (Main bad girl)

Amber Heard

Cameron Diaz

Lucy Liu

avatar van Nomak

Nomak

Mag Kelly Hu ook meedoen Reinbo?

avatar van Reinbo

Alleen als ze deze striptease kill doet.

avatar van IceTigerGhost

IceTigerGhost

Iedereen vergeet blijkbaar dat Eric Roberts ook in deze film zit. Een geweldig acteur en zeker, zoals hier, een meerwaarde als bad guy.

avatar van Film Pegasus

Naast de speculatie over welke actiehelden er ontbreken en het wegdromen bij een film als The BITCHSPENDABLES, ben ik toch benieuwd naar deze film (The Expendables bedoel ik natuurlijk). Geen idee wel niveau de film zal hebben, maar een actiefilm vol acteurs zit die met hun kop alleen al zorgen voor 50% van de entertainement kan niet slecht zijn. Hopelijk is het een stevige no nonsens actie film met een vleugje nostalgie voor de ouwe rakkers in de film.

avatar van chevy93

chevy93

Reinbo schreef:

Alleen als ze deze striptease kill doet.

Wat een rare plek voor een rits. Dat kan toch nooit lekker zitten?

The Oceanic Six schreef:

Stallone wil tweede Expendables - FilmTotaal filmnieuws

Heel graag!

En dan zorgen dat de ontbrekende actiehelden ook meedoen plus grote rollen voor Willis en vooral Schwarzenegger

Huh ligt het nou aan mij of zijn die verwachtingen niet ontzettend laag. Ik denk 40 miljoen in zijn eerste weekend

avatar van GuyB

GuyB

Ik ga er alvast mijn deel in doen.

Q Jones

Ik ook zaterdag, ik kan niet wachten

avatar van stephan73

stephan73

Reinbo schreef:

Ik zou een deel twee maken met enkel vrouwen.

The BITCHSPENDABLES

Ik noem maar één naam!

Cynthia Rothrock

avatar van Neil Skywalker

Neil Skywalker

Volgens mij heb ik de eer om de eerste recensie te doen. Ik heb net de eerste voorstelling van de premiere dag In Manila ( Fillipijnen) bekeken.

Om 14.45 plaatselijke tijd. 8.45 in Nederland.

In 2 woorden : FUCKING GEWELDIG.

Ik raad iedereen hier aan de film te gaan bekijken, je zult niet teleur gesteld worden. Ik heb moeten zoeken naar minpunten in de film.

ik vond er 2 : De dialogen tussen Stalone en Schwarzenegger en ( 80jaren concurrenten) en tussen Stalone en Lundgren, Bijv. een droge opmerking over boksen/ Rusland of dergelijke. Hier lag een leuke kans voor een grappige one-liner/

Het verhaal is dun maar wordt goed uitgespeelt.

Het is geen film met om de 3 minuten een ontploffing of schietpartij. Je leert de personages een beetje kennen. De film draait om Stalone met als tweede hoofdrolspeler Statham met een klassiek actie en reddingplan verhaal.

Jet li speelt als derde man een goede bijrol.

Mickey Rourke heeft een coole bijrol.

Willis had als opdrachtgever een rol van 5 minuten, had daar iets meer van verwacht, dezelfde 5 minuten werden gevuld door Schwarzenegger.

Eric Roberts doet zoals altijd zijn werk als goede bad guy/ acteur

Die worstelaars in de film heb ik niet zoveel mee.

Ik vind Terry Crews een leuke acteur en hij heeft een bescheiden rol maar wel 1 die indruk maakt, vooral zijn geweer. Mijn nieuwe favo gun na de Gatling Minigun uit Predator enTerminator.

De film zit bomvol zeer goede schietactie en gevechten, Het is geen lopende one-liner film zoals de meeste hier verwachten. Vond het zelfs het een beetje magertjes maar maakt de karakters wat menselijker

Ik weet nog dat ik als kind onder de indruk was van Commando van schwarzenegger.Een film met een niet al te dik verhaal maar met adrenaline pompende actie . Zelfde soort film, eiland met Spaanse dictator, een paar foute CIA mannen, honderden soldaten en een reddingsactie. ( Nu ik er aan denk ,ik zal hem gelijk gaan downloaden.)

The expendables maakte een gelijke indruk op me. Het is gewoon een indrukwekkende actiefilm. De laaste keer dat ik zo onderd eindruk was van een actiefilm was de film Taken.

Ik ga hem deze week of volgende week minimaal nog 1 keer kijken , Kost hier maar 2.60 euro voor een kaartje in een bioscoop (hier zijn de bioscopen gelijkwaardig zo niet beter dan in Holland)

Gezien het einde gaat hier voor 95 % een vervolg op komen. Ik hoop er tenminste op, wat een gave film met een ook een goede achtervolgingsscene met gave Hotrod

En ja, terry Crews maakt weer wat dansbewegingen, helaas 1 of 2 seconden. Blijft toch zijn trademark !

Nog even geduld mensen, over een paar daagjes is hij in Nederland te zien. Ga alvast maar reserveren , je zult er geen spijt van krijgen

4,5 ster

movierobert schreef:

Lijkt me leuke film, mis alleen paar bekende namen zo als:

Jean Claude van Damme

Steven Seagal

Vin Diesel

Wesley Snipes

Jackie Chan

Niet allemaal even geweldig maar horen er wel bij!

Chuck Norris mag trouwens thuisblijven van mij.

Ik ben een fan van Van Damme eerste films tot ongeveer 1995 maar in deze film mis ik niemand van bovenstaan lijstje. misschien Diesel als vervanger van Couture ( wiens rol ik niet echt wat vond)

Seagal heeft wat mij betreft maar 1 goede film gemaakt en dat is Under Siege. Zijn plofkop had niet in deze film gepast, wat een afgang die vent.

Snipes moet bij zijn blade films blijven

jackie Chan moet wegblijven in een film als deze.

Norris, tja leeft tie nog ?

Wie zouden erbij kunnen ? Uiteraard meer Schwarzenegger of Willis. Een bad guy bijrol van Danny Trejo misschien.

Vinnie Jones, Ook zo'n geweldige rotzak altijd als bad guy.

Neil Skywalker schreef:

Norris, tja leeft tie nog ?

Chuck Norris kan niet dood! En om even een voorbeeld te geven:

Chuck Norris will never have a heart attack, because his heart isn't nearly foolish enough to attack him!

avatar van Reinbo

Weet je waarom de wereld rond is?

Omdat Chuck Norris dat wil.

Seagal was gevraagd maar heeft ruzie met een van de producenten en daarom geweigerd. Was een prima bad guy geweest

avatar van Johan24

Johan24

haha, Chuck Norris grapjes zijn altijd de moeite waard.

ik heb de film nog niet gezien, maar een bijrol van Chuck Norris zou ik daarentegen zeker waarderen!

avatar van finalman

finalman

stephan73 schreef:

Ik noem maar één naam!

Cynthia Rothrock

Jezus, Cynthia Rothrock, hoe is dat nu met haar gesteld? Lang geleden dat ik haar nog zag acteren.

avatar van happie

happie

kan niet wachten om deze film te zien. Een dikke comeback ook voor onze aller Dolph.

Ik had ook graag nog Chuck Norris en Steven Seagal gezien. Wie ik verder ook nog mis zijn: Michael Dudikoff, Jeff Wincott en Patrick Kilpatrick.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

en Mark Dacascos, Kurt Russell en Jeff Speakman.

O ja, en Armand Assante om de hele boel bij elkaar te schreeuwen de film door.

bekijk dit trouwens, godzijdank;

Eén - De rode loper - Krasse ouwe knarren | Eén - een.be

avatar van kArIzMa_Movie

kArIzMa_Movie

"Sylvester Stallone is een heel intelligent man.

Geloof me, hij ziet er niet zo uit, maar deze man weet echt wel wat hij doet."

Haha, alle Belgen nog aan toe

JacoBaco

Hij is echt slim hoor. Bij zijn geboorte raakte een gezichtszenuw bekneld, waarbij een gedeelte van Stallones lippen, tong en kin verlamd raakte. Vandaar zijn uiterlijk. Hier hield Stallone een typerende spraakstijl aan over, die graag wordt geïmiteerd.

avatar van Reinbo

Reken maar dat Sly slim is. Hij schrijft, produceert, regiseert en acteert. Heeft een Oscarnominatie (script Rocky) op zak, twee filmiconen gecreerd en een van de meest succesvolle carierres uit Hollywood. Dat lukt je niet als je dom bent.

Q Jones

Dolph Lundgren is trouwens ook heel slim. Ik herinner me namelijk een IQ test in de Veronica en daar kwam hij als slimste uit met een uber hoog gemiddelde.

JacoBaco

Ook dat klopt. Lees maar.

A gifted student. He held a master's degree in chemical engineering and studied on three continents while mastering seven languages. etc. etc..

But unfortunately the general public remembered him best as 1980s Soviet monster Ivan Drago in "Rocky IV

avatar van lykathea

lykathea

Ik reken het toch echt het publiek aan dat ze menen te geloven wat een acteur kan en weet en hoe slim diegene is aan de hand van de rollen die hij speelt.

Iemand die Da Vinci zou spelen is dan ook meteen een excellente student? En actiehelden zijn domme wezens. Juist ja...

En is hij leuk of niet

avatar van Poepgezicht

Poepgezicht

Ik heb nu al zin aan vanavond!

avatar van Reinbo

Nog 5 uur.... Heb m'n kaartje al.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Reinbo schreef:

Nog 5 uur.... Heb m'n kaartje al.

Ik hoop echt dat dit de deceptie van de eeuw voor je wordt.