Mega Shark vs. Giant Octopus (2009)
Genre: Actie / Sciencefiction
Geregisseerd door: Jack Perez
Met onder meer: Lorenzo Lamas en Sean Lawlor
Plot Mega Shark vs. Giant Octopus
"Winner... Eats... All!"
De kust van Californië is in groot gevaar. De inwoners en bezoekers hebben namelijk niet te maken met één enorm, gewelddadig prehistorisch zeemonster, maar met twee. Een uit de kluiten gewassen haai en een gigantische octopus gaan de strijd met elkaar aan. Wie zal het gevecht overleven?
Allan Baxter
Kenji
Helmsman
U.S. Sub Captain
Die Hard,Willis
Leuke trailer. Ik blijf die CGI effecten jammer vinden, maar verder ziet het er wel leuk uit.
Een rubberen haai zo groot als de Golden Gate Bridge was inderdaad nog veel leuker geweest.
Lui (crew films)
Komt deze in Nederland op DVD uit? De andere titels van The Asylum zijn volgens mij nooit hier uitgekomen, maar ik wil deze toch wel zien.
Ceeda7
holy crap, en bang u vliegtuig opgegeten door een haai.
Kom dat es tege...
Dooz
Geweldig nep, lachertje van een film. Maar toch afgekeken !
Turkse gast
Wanneer komt deze in de bioscopen ???
Wel in België te verstaan !!!
FlyLo
YouTube - Mega Shark vs Giant Octopus - Plane Attack!?
Wie maakt zo'n films toch
namingway24
Een vermoeiende film. Ik moest mezelf dwingen om hem uit te zitten. Acteerprestaties waren waardeloos, special effects ondermaats en de montage chaotisch. Een film die zijn potentieel niet waar heeft kunnen maken.
Reinoir
haaahahahahaa, die trailer! ik piste bijna in mijn broek van het lachen, hier een high definition trailer voor de gene die benieuwd is..
Vinokourov
Oef oef oef, dit is niet zo best, maar door de lollige titel wou ik dit stuk onzin toch maar graag zien. Gelukkig veel gelachen om bijvoorbeeld de nu al legendarische scene waarin een haai een vliegend vliegtuig aanvalt
. De zwaar overdreven tegenstelling tussen de heldhaftige marine en de milieuliefhebbende oceanologen leidt tot waanzinnig idiote dialogen. En dan last and also least: de special effects! Tsja, ook die falen en vallen door de mand. Hoe dan ook, toch nog twee sterren voor Mega Shark vs. Giant Octopus vanwege het vermaak.
jeantjuh123
Wat een zooi deze film, ugh, is deze niet in 1990 gemaaakt? GAAP.
Kingofthemall
Net de trailer gezien, wat een film! Dit wordt een internethit denk ik
Mad_Merkje
Deze film blinkt echt uit in fout verhaal, slechte acteurs, crappy special effects en ongeloofwaardige verhaallijnen (als je al over verhaallijnen mag spreken dan). Dit maakt hem dan ook tot een van de betere C-film die ik ken.
Zonder gein, hij is echt slecht, maar voor diegene die hiervan houden is hij goed te doen. ik heb me prima ermee vermaakt.
De Sammie
De meest hilarische scene ooit
Die scène is idd wel hilarisch ^^ ik lag plat vant lachen
Kr!kke
De meest hilarische scene ooit
Zonet ook even gezien, damn moet echt een topfilm zijn !
xangadix
Als ergens voor een eurootje te vinden is, dan pas neem ik hem mee...
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Wat een rukfilm.
Het verhaal is natuurlijk belachelijk, maar zelfs belachelijke verhalen kan ik soms wel waarderen met de juiste uitwerking.
Maar nee, special effects en CGI zijn niks waard en de monsters komen nauwelijks in beeld.
Geen spanning, geen schrikmomenten, slechte actie, slechte dialogen en zo kan ik nog wel even doorgaan.
De film was zo ontzettend saai dat ik in slaap viel. Maar wees gerust: ik heb hem met tegenzin nog de volgende dag afgekeken om een juiste beoordeling te geven..
Typische B-film met typische B-acteurs. Afrader dus!
towari
Heb de film in stukjes gezien omdat ik er echt niet naar kon kijken !! Nadat de shark een vliegtuig uit de wolken plukt heb ik de film uit gedaan, wat een ramp !! Waarschijnlijk een film die je met een vette knipoog en de nodige drank op moet zien, dan is ie wel te pruimen.

Mega Shark vs. Kolossus

2010

'The Night Agent' keert snel terug: Netflix onthult trailer van derde seizoen

Succesvolle misdaadserie 'Bones' maakt zijn verschijning op Netflix

'Gangs of New York' van Martin Scorsese is morgenavond te bekijken op televisie

Deense Tweede Wereldoorlog-film 'Under Sandet' vind je op Videoland: 'Laat je niet meer los'

No Profanar el Sueño de los Muertos

My Bloody Valentine
Horror, 1981

Beyond Re-Animator
Horror / Komedie, 2003
octopusshark attackgroot monsterhaaikiller sharkgiant octopus