Habitación en Roma (2010)
Genre: Romantiek / Erotiek
Alternatieve titel: Room in Rome
Spanje
Geregisseerd door: Julio Medem
Met onder meer: Elena Anaya, Natasha Yarovenko en Enrico Lo Verso
Gesproken taal: Baskisch, Italiaans, Russisch, Spaans en Engels
Plot Habitación en Roma
"A night of passion that will change their lives."
Ergens aan het begin van de zomer ontmoeten Alba (Elena Anaya) en Natasha (Natasha Yarovenko) elkaar in Rome. De twee jonge vrouwen brengen samen een intieme en gepassioneerde nacht door die zowel op fysiek als emotioneel gebied onuitwisbaar is. De volgende ochtend zullen beide weer hun eigen weg vervolgen; Alba naar haar partner in Spanje en Natasha naar Rusland waar haar verloofde wacht.
maxcomthrilla
Nu maar hopen dat deze film volgend jaar gereleased wordt, aangezien Chaotica Ana niet echt een doorslaand succes was in de bioscopen. Alvast een fan hier, die niet kan wachten om gevoerd te worden door Medem!
Dat wordt een broeierig filmpje!
Laat speranza de ijsblokjes maar vast pakken.
Jawaddedadde
Noui, ik denk dat we al het naakt al in die trailer gezien hebben.
YouTube - Room in Room - Habitación en Roma - Triler Promo
LMAO, dit is gewoon soft-porno... . Er is maar zeer zelden sprake van functioneel naakt in films . Maar Julio Medem heeft wel lef !
ghostman
Er is geen lef nodig om 'softporno' te maken .
Volgens imdb telt de cast van Habitación en Roma maar vier acteurs
. Ben hier toch heel erg benieuwd naar .
wyatt earp
Poster ziet er goed uit. Ik ben hier heel benieuwd naar, vooral na het zien van de trailer.
speranza
Dat wordt een broeierig filmpje!
Laat speranza de ijsblokjes maar vast pakken.
speranza
Bedankt! Die trailer laat weinig aan je fantasie over.
speranza
Er is geen lef nodig om 'softporno' te maken.
Knisper
Ik heb de trailer niet gezien, maar dit is toch geen erotiek? Lucia y al Sexo staat immers (terecht) ook niet als erotiek op de site en ik kan me niet voorstellen dat Medem daar nog een schep bovenop doet.
speranza
Ik ben benieuwd of je die mening na het bekijken van de trailer hierboven nog steeds hebt.
Knisper
Oh, ik dacht dat ik me moest aanmelden. Maar ik blijf bij mijn mening. Zelfs 9 Songs staat hier op MM niet als erotiek aangeduid (enigszins discutabel maar toch).
wyatt earp
De trailer bevat haast alleen maar sexscenes. Volgens mij kun je dit wel erotiek noemen.
wyatt earp
Is er trouwens al een releasedatum bekend? Als ie überhaupt in nederland uitgebracht gaat worden
Knisper
Showgirls bestaat ook voor helft uit naakte vrouwen.
speranza
De trailer bestaat uitsluitend uit seks scènes. Als deze trailer representatief is voor de hele film gaat een vergelijking met Showgirls mank. Daarin zijn de seks scènes op de vingers van één hand te tellen.
Knisper
De trailer laat veel naakt zien, maar naakt is geen seks. Vandaar zou ik aan de hand van de trailer niet willen zeggen dat het hier om erotiek gaan. Van Lucia y al Sexo zou je ook een trailer vol met naakt en seks kunnen maken, maar de film als geheel is geen erotiek.
speranza
Het verschil tussen naakt en seks is mij bekend. Afgaande op de trailer met de ene na de andere seks scène lijkt Julio Medem een aanzienlijke stap verder te gaan dan met Lucía y el Sexo.
mikey
Yes. De nieuwe Medem!!!
Meer sorftpornokunst met hele bijzondere vrouwen. Ik kan er niet op wachten!!
In de kunst bestaat het onderscheid naakt en bloot. Naakt is een anatomische studie. Bloot is uh-oh... oh lala.

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod