• 9.374.188 stemmen

Met onder meer: Alejandro Casaseca en Óscar Zafra

Gesproken taal: Spaans

Plot [Rec]²

"Fear Revisited."

Direct na het einde van [Rec], wordt het verhaal weer opgepakt. Een dokter en een SWAT-team worden naar het afgesloten gebouw gestuurd en proberen de situatie onder controle te krijgen. Door middel van een camera weten ze alle gebeurtenissen vast te leggen. Er is wederom geen weg naar buiten en een duistere, mysterieuze nachtmerrie is aanstaande, want ze zijn niet alleen...

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Toch weer jammer dat er een opvolger moet komen .

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Is zeker niet aan mij besteed.

Ach, zelfde volk, laten we maar lekker een vervolgje maken in dezelfde stijl. Wel zin in.

avatar van Nasir

Nasir

Ik sluit me aan bij Onderhond.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Laat maar komen inderdaad. Zal weer garant staan voor anderhalf uur klassehorror.

avatar van Goto

Goto

Beetje jammer dat het (schijnbaar) hetzelfde verhaaltje is als bij deel 1. Verder kijk er eigenlijk ook wel naar uit, deel 1 was top.

avatar van The Oceanic Six

Beetje jammer....1 was subliem, waarom altijd de goede naam te grabbel gooien. Zie ook met The Grudge. De 1e was leuk, 2 was kut en 3 probeer ik niet eens meer.

The Oceanic Six schreef:

Rare opmerking aangezien dat al de zoveelste in de reeks was. Daarbij gaat het hier gewoon over hetzelfde team. Moesten ze er nu een andere schrijver/regisseur hebben opgezet zou ik de negatieve houding begrepen hebben.

avatar van The Oceanic Six

Onderhond schreef:

Bedoel uiteraard remake 1 van enkele jaren terug. Was voor de meeste kijkers een nieuwe ervaring omdat niet iedereen bekend was met de Japanse versie. Remake 2 was erg matig en de 3e schijnt nog erger te zijn.

En ook al doet dezelfde producer REC 2 maken, dan nog is het originele er vanaf. Opnieuw met de handcamera...sinds REC 1 en Cloverfield kennen we de grap al. Overigens, ik zal REC 2 denk ik wel kijken aangezien ik een film best de kans wil geven. 1 vond ik erg goed. Maar het is toch wel jammer dat ze eraan beginnen. Hollywood vond Quarantine al nodig, een identieke film als REC. Het wordt gewoon wat veel.

Voor REC1 en Cloverfield kenden we die "grap" ook al.

avatar van gotti

Pffff. De eerste was al strontvervelend. Ik pas voor deze...

avatar van stephan73

stephan73

Hmmm.. Twee nietszeggende teaser-trailers!

Twitch link

avatar van mikey

mikey

Ik zou pas lachen als dit geen 1st person flick wordt, maar een film over een man met een camera en wat malle zombies achterhemaan.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11909 berichten

Ik ben een zeer grote fan van het m.i. geniale eerste deel, maar het vervelende van tweede delen is dat vaak de verrassing eraf is. Nee, ik vrees voor een spaanstalige versie van The Eye of the Ring Two...

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Hm, een tweede deel is voor mij niet nodig.

Vond het eerste deel goed, jammer dat er dan een vervolg moet komen.

avatar van Cyberator

Cyberator

Heb trailer gezien, je ziet eigelijk niets, maar ziet er ongelooflijk goed uit. Ik kijk echt uit naar deze.

Te bedenke dat het appartement vol zombies zit. En dan het rarara op zolder.

Ik denk wel dat in deze film veel meer actie zit. Meer actie dan horror,dan de eerste film.

Wanneer komt ie eigenlijk uit?

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Ben wel benieuwd, eerste deel was goed, meer van hetzelfde is altijd leuk.

Kom maar op

avatar van guylopez93

guylopez93

Ben hier erg naar benieuwd. Het eerste deel vond ik steen goed, spannend, en eng. Die manier van filmen bevalt mij ook wel, het komt dan vrij realistisch over. Ook is het van dezelfde regisseur dus ik kijk hier naar uit.

avatar van Spetie

Laat maar komen dit, ik vond deel 1 in ieder geval erg vermakelijk. Ben benieuwd.

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Onderhond schreef:

Een andere regisseur en schrijver gaat ook nog wel eens goed gelukkig. In het geval van 28 days later en het vervolg 28 weeks later vond ik de 2e beter dan de eerste. Het kan uiteraard ook zijn dat je 28 days later beter vind, maar dan nog steeds vind je 28 weeks later hoogstwaarschijnlijk ook gewoon goed. Alleen net wat minder goed dan de eerste.

De Matrix delen vond ik bijvoorbeeld dan weer steeds minder goed worden en de nieuwe Star Wars films episode 1 t/m 3 juist weer steeds beter.

Dus ja, het blijft altijd afwachten. Al snap ik soms de vooroordelen wel. Ik verwacht in elk geval gewoon eigenlijk weer een goede film.

avatar van sateck

sateck

Ben ook wel benieuwd eigenlijk... denk dat het gewoon een beetje van hetzelfde wordt.. Leuk vermaak dus!

avatar van AC/DC

AC/DC

Ben echt benieuwd. Eerste deel heeft me wel goed kunnen vermaken dus ik zal weer van hetzelfde uitgaan bij het komen van deze film!

avatar van triqo

triqo

The Oceanic Six schreef:

Beetje onzin dit, die grap was er idd voor rec 1 en cloverfield ook al (grootste voorbeeld blairwitch) en het werkt gewoon goed, er zijn ook niet heel veel films in deze stijl en een identieke film hoeft helemaal niet dezelfde uitwerking te hebben.

Wat al gezegd is, dezelfde regisseurs dus ik ben er ook benieuwd naar, vorige was echt tof

avatar van tijn79

tijn79

De grap zal er wel vanaf zijn nu, maar wil hem toch zeker een kans geven

avatar van ChantalArdon

ChantalArdon

Wil 'm zeker gaan zien, vond het eerste deel behoorlijk eng. Hoop dat deze ook weer zoiets heeft als in de eerste film.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

De eerste sprak mij niet zo aan, dus de tweede hoeft dan ook niet meer zo nodig. Ach, voor de liefhebbers zal het wel weer een topper worden.

avatar van maerk

maerk

Meestal ben ik niet zo te spreken van een vervolg op een succesvolle film. Meestal is het toch wel uitmelkerij, maar hier ben ik toch wel benieuwd naar, de trailer ziet er goed uit. Jammer van die titel alleen. Voor mij doet het afbreuk aan de...jah..sfeer zegmaar. Bij de eerste werd gedaan alsof het echt gebeurd was en nu komt er een deel 2. Maarja, we zien wel, ik heb er opzich wel vertrouwen in want het is hetzelfde team als bij het eerste deel.

avatar van Macmanus

Macmanus

Haha een knal festijn zo te zien! Bad ass, gezien de zelfde gasten het doen heb ik toch wel goede hoop, helemaal na de teaser op de site dus.

avatar van rody289

rody289

avatar van maerk

maerk

Inderdaad, ziet er heel goed uit!