Miss March (2009)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Zach Cregger en Trevor Moore
Met onder meer: Zach Cregger, Trevor Moore en Raquel Alessi
Plot Miss March
"After four years in a coma, Eugene Pratt is going to be reunited with his high school sweetheart... on pages 95-97."
Het eerste wat Eugene (Zach Cregger) hoort wanneer hij wakker wordt uit een coma, is het feit dat zijn voormalige vriendin nu een model is in naaktbladen. Samen met zijn sex-verslaafde vriend Tucker (Trevor Moore) gaat hij op zoek naar haar. Ze komen erachter dat er een groot feest gegeven wordt, ter ere van het magazine. Eugene ziet zijn kans om haar terug te winnen.
Eugene Bell
Cindi Whitehall
Candace
Angrod_Pallanén
Zonde van m'n geld.
Miss March is niets, maar dan ook niets nieuws. Als jongen zijnde was hij vooral aardig vanwege sommige lompe grappen, de liedjes die Horsed*ck.mpeg zong en het feit dat de film om Playboy draait en twee overgeile lesbiennes screentime gaf. Maar als film zijnde, zelfs als je een leuke tienerfilm wil met een beetje degelijk verhaal, ben je hier aan het verkeerde adres. Miss March is van het soort films dat regelrecht in het videotheek archief gaat en alleen willekeurig eruit wordt gepikt door jongeren die iets, wat dan ook, willen voor een relaxt avondje en dan verschilt Miss March niet van al het andere aanbod dat recht in het laantje van de film valt. Een aantal aardige grappen, maar vooral ontzettend dom en nietsnuttig.
1.0 omdat "S*ck my d*ck, while I f*ck that *ss" zo belachelijk is dat we er dagen om hebben moeten lachen.
wwelover
Uhm........ Het is echt een hele rare film. Maar ik moet zeggen dat ik wel gelachen heb. Het verhaal is bar en bar slecht, maar de ontzettend domme grappen zijn vaak nog best leuk. Leuke dingen zijn bijvoorbeeld die hysterisch geile lesbiennes, Hugh Hefner met zijn domme tips. En natuurlijk de geweldige rapper Horsedick.MPEG, en ik lag dubbel bij zijn nummer, Suck my dick while I fuck that ass. Jammer is dat deze film toch te veel clichés heeft, ze hadden beter continue door kunnen gaan met die foute grappen.
Ach je moet er maar van houden he.
2.5*, omdat hij eigenlijk heel slecht is maar toch grappig. Wou drie sterren geven, maar door het cliché speech op het eind gaat dat neit door.
malkoen
het is een verhaal van niets maar de grappen waren redelijk goed vooral rapper horsedick was grappig, deze film krijgt 3 sterren van mij.
sandesh036
Ik hou van dit soort films. Leuke grappen, lekker veel onzin en een cliché verhaal. Ik heb dan ook erg genoten van deze film!
ForgottenSon
Absoluut de moeite van het kijken waard, de film kent een behoorlijk aantal hilarische scenes en erg leuke characters. Simpele film die lekker wegkijkt. Geen hoge verwachtingen van hebben en gewoon genieten, want dat valt er genoeg
IcU
Vreselijke film. De hoofdpersonages waren tenenkrommend irritant en het poep gehalte was te hoog. Soms te ranzig voor woorden. Niet grappig en erg oversekst. Bah.
snivoos
1 keer een beetje gelachen (met de bus die over een hobbel rijd)
zonde van mijn tijd
Keane1983
Ik vond het een zeer leuke film. Lekkere melige en droge humor.
Natuurlijk is het niet is wat we nooit eerder hebben gezien, maar van het begin tot het einde heb ik echt in een deuk gelegen.
Er zitten een aantal zeer genante en hylarische momenten in.
De personages zijn leuk uitgewerkt en IK heb me geen minuut verveeld en dus ook constand in een deuk gelegen.
van mij een verdiende 3.0*
HoRRoR-Freak23
idd, helemaal mee eens
thekeizer
Ik vond het een geweldige film met leuke grappen de film heeft me geen moment verveeld met de unrated versie
balosa
vanwege de toch wel leuke grappen en sommige vreselijk domme scene's af en toe is deze film best te doen, geen super film maar leuk voor een avondje, ik vond hem beter dan Hangover in ieder geval
hatebreeder
redelijke komedie, zo af en toe grappig! maar het mist helaas net wat om echt leuk te zijn!
De Meester
Lekkere slappe komedie met af en toe wat American Pie ingredienten. Echter wel zo leuk gedaan dat de film het kijken meer dan waard is. Gewoon gaan zitten, kijken, en de 1.5 uur is zo om. Ik zeg Horsedick.mpeg!
NERD
Wat een kotswerk dit. Tienercomedies, roadmovies, ze zijn allemaal wel aan me besteed (o.a. Sex Drive is geweldig) maar dit sloeg de plank echt helemaal mis.
Om ook maar een beetje grappig te zijn moeten echt de meest idiote opzetten gedaan worden zo zet een groupie een gigantisch 1,5 bij 1,5 meter raam open in een tourbus voordat ze op het bed ernaast sex zou hebben.... en dan vliegt ze er op een hobbel uit, no shit komop zeg. Toegegeven, de reactie er op van Tucker is wel leuk. En dat is maar 1 voorbeeld waar de film het gewoon moeilijk met zichzelf heeft om grappig te kunnen zijn.
Gewoon een van de slechtere comedies die ik me kan herinneren 1 ster.
guuzer
Best wel leuke comedy, maar deed me toch wel een beetje te veel denken aan '18 year old virgin', en dat was echt een kutfilm.
3 ster is misschien iets te hoog, maar 2,5 ster weer wat te laag. Op een schaal van 1-10 geef ik hem een 5.5
RickZ
Standaard USA komedie met een paar leuke momenten maar simpel verhaal. Zo gaan er 13 in een dozijn.
Xen0n
13 in een dozijn inderdaad. Er zijn er al veel van, deze was niet heel goed op dit gebied.
Acteurs waren ook niet heel goed...
fotzenbikkel
Tja.... Even voor de helderheid; ik ben op zijn tijd wel liefhebber van een komedie met onderbroekenlol, maar deze komedie is echt ronduit zwak.
Het acteerwerk is overwegend ondermaats en de meeste grappen zijn erg flauw, hetgeen onderbroekenlol nog hoogstaand amusement maakt.
Het plot zit vol met gaten en totaal onlogische handelingen van de personages, waar je je met de meest grote fantasie nog niet kunt inleven.
Op één hand te tellen heb ik toch nog een paar keer kunnen lachen, wat de 2 schamele sterren dan ook verklaart.
fotzenbikkel
Ik heb respect voor ieders mening, maar hoe je dit beter kunt vinden dan een ijzersterke komedie als de Hangover is mij echt een raadsel?!
Roomboter
Aardige film, maar er zijn veel leukere films in dit genre!
2,5 ster!
vaneijck
Ik vond het een geweldige comedy, heb meerdere keren dubbel gelegen van het lachen, geweldig !!
Voor mij zeker een 4.0
nairobi
zeer matig. ik vond die trevor moore (tucker) echt een irritante gast.
ik ging de film zonder verwachtingen kijken, en dat is maar goed ook.
2** voor hier en daar een glimlach(je)
Meister
Als komedie liefhebber vind ik dit toch matig/redelijk niet echt grappig 1 keertje kijken en dat is het.
Wel paar leuke scene's.
skipy05
Leuke film. Ik had er niet zo veel van verwacht maar hij is mij goed bevallen. Ik heb ook een paar keer goed moeten lachen.
Dragoontje
ja ik vond het wel een leuke film. Hoewel de grapjes zeer clichématig zijn vond ik het toch wel een film waarin ik best veel heb moeten lachen. Lekker liedje van Horsedick.mpeg xD
Kelsey16
ik ben gek van roadtrip films en tiener komedies maar deze film was nou echt niet de moeite waard, verhaal is er niet, de poep en piemel grappen zijn ook niet grappig meer
jammer, zonde van de tijd.

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

EuroTrip
Komedie / Avontuur, 2004

Chaos Theory
Komedie / Drama, 2007
seksfirst timemaagdrondritplayboyduringcreditsstingerwhitest kids u knowwkuk