Miss March (2009)
Genre: Komedie
Geregisseerd door: Zach Cregger en Trevor Moore
Met onder meer: Zach Cregger, Trevor Moore en Raquel Alessi
Plot Miss March
"After four years in a coma, Eugene Pratt is going to be reunited with his high school sweetheart... on pages 95-97."
Het eerste wat Eugene (Zach Cregger) hoort wanneer hij wakker wordt uit een coma, is het feit dat zijn voormalige vriendin nu een model is in naaktbladen. Samen met zijn sex-verslaafde vriend Tucker (Trevor Moore) gaat hij op zoek naar haar. Ze komen erachter dat er een groot feest gegeven wordt, ter ere van het magazine. Eugene ziet zijn kans om haar terug te winnen.
Eugene Bell
Doctor
Cindi Whitehall
Candace
ForgottenSon
Een verhaal is er natuurlijk wel.
Ben erg benieuwd naar een tienercomedy zónder poep- of piemelgrap trouwens
komakie
Er zitten grappige momenten in. Voor Horsedick.mpeg en Tucker vond ik bij vlagen wel vermakelijk.
Er zat nog wel enig doel/verhaal in de film dus dat maakte het dragelijk om te kijken. Om de 1 of andere reden kreeg ik ook wel enige sympatie voor de hoofdrolspeler. Geen idee waarom, maar toch.
Verder gewoon veel vrouwen en ziet Raquel Alessi er gewoon goed uit.
Mescaline
Leuke film met acteurs die er zien baar plezier in hadden bij het maken.
Leuke plotwendingen en leuke uiteenlopende personages.
Wel een vrij standaard einde, maar vond het niet storend.
3,5 sterren!, puur vermaak zoals het hoort te zijn!
Verrassend leuk eigenlijk nog.
Ik had me totaal niets voorgesteld bij deze film, gewoon lekker als tussendoortje. Nou daar is de film ook perfect voor.
De hoofdrolspeler is sympathiek en vooral in het begin lekker over de top preuts. Ook die lezing met z'n vriendin is echt grappig.
De beste vriend is een beetje wisselvallig, soms wel een beetje te dom eigenlijk. Het levert uiteindelijk wel leuke situaties op.
De film zit verder vol maffe personages, bijvoorbeeld de brandweermannen, Horsedick.MPEG en de geile lesbiennes in de auto. Freakin Hilarious!!!
De lijn die het verhaal volgt is ook duidelijk en verveelt niet snel, aan het einde in de Playboy Mansion wordt de film wel weer erg voorspelbaar en volgt het de bekende paden, maar nog steeds met een lekkere portie humor.
1 van de leukere films in dit genre die ik de laatste tijd heb gezien!
DonOswaldo
- 1931 stemmen
Aardig tussendoortje.
Vaak over the top geacteerd en dat wil nog wel eens irriteren. Verder aardige romcom met een paar grappige momenten.
En uiteraard een leuk bijrolletje van Hugh Hefner
reza145
Er zaten wel een paar grappige momenten in de film. Wel veel onderbroekenlol. Het verhaal ging verder nergens over, maar het was toch wel goed door te komen
scorepio
Leuke komedie met enkele heel sterke scenes. Spijtig genoeg zijn deze te schaars om van een topper te kunnen spreken.
Toch nog een van de betere komedies van de laatste maanden.
pooper
ik heb me kapot gelache bij deze film maar wat een simpele domme flauwe rot humor, het had echt beter gekunt. ik moest um de hele tijd op pauze zetten omdat ik hard moest lagge of omdat het te flauw was
vooral met dat schijt, wat flauw.
mooi verhaal maar dat ze de film zo hebben gemaakt jammer.
DonOswaldo
- 1931 stemmen
op pauze zetten omdat je moest lachen? dan is de komedie toch meer dan geslaagd?
Nasty
Deze film heeft me niet kunnen boeien .
Er zaten wel wat grappige momenten in maar over het algemeen vond ik het vrij irritant en slap .
Komt nog bij dat de hoofdrol speler naar mijn idee Jim Carrey probeerde te imiteren .
Prullenbak werk .
1 *
Markpsv15
De film is net een minuut afgelopen. Ik moet zeggen geweldige film. Lekker met een pilsje erbij. Echt de humor is geweldig heb me echt krom gelachen. Lekker verstand op 0 en kijken maar. Acteer werk was zeer goed en prachtig camera werk. Al met al 4 sterren.
lagaiske
Het verhaal is inderdaad zo idioot dat het bij momenten zelfs grappig wordt.
In ieder geval veel beter dan al die parodie humor die we reeds te verwerken kregen.
Scary movie 3-4,superhero movie,epic movie,meet the spartans,dance flick en disaster movie zijn allen hier voorbeelden van.
Deze valt dus best wel mee indien je humor in de lijn van Dumb and Dumber,Dude where is my car en American Pie verwacht.
Hij haalt wel niet hetzelfde niveau maar is wel leuk om eens gezien te hebben.
le-nnart
Krom gelegen van het lachen...deze film is zó flauw maar zó grappig. Vooral met Horsedick.*DOT* MPEG.
Absoluut een komische film voor de vrijdagavond.
Betamax
Een vriend (die ik hoog heb (had) zitten liep maar te zeuren over deze film. Hij zou zo leuk zijn.
Dus ik ging vol verwachting zitten en wat viel dat tegen.
Alles is zo super tienerachtig en flauw.
Als je net de baard in je keel krijgt en opgewonden word als iemand " pijpen of neuken" zegt, dan is dit een film voor jou!
Heb hem wel uitgekeken, was even doorbijten
geejeetje
Inderdaad was ook ik benieuwd naar een 'teener-movie' waarin geen vunzige dingen te zien zijn. Tijdens de opening viel me al op hoe vaak de naam 'Huhg M. Heffner' te zien was op de titelrol, en dat had me eigenlijk al moeten waarschuwen, want in de andere films van deze meneer komt ook niet extreem veel bloot voor
!
Ik kreeg de indruk dat deze film gemaakt was als reclame voor het door de producer gesponsorde mannenblad, om ook alvast de jongere generatie voor te bereiden om een abonnement op de Playboy te gaan nemen. Het viel op dat er wel erg vaak met een uitgave van dit nummer gezwaaid werd, of dat deze (on)opvallend ergens in een hoek lag.
Het verhaal is -uiteraard, flinterdun. Twee vriendjes, waarvan de ene maagd, en de andere 'ervaren' in een rol als raadgever. De maagd probeert onder zijn ontmaagding uit te komen (Da's dan wel weer origineel!) en op het moment dat hij er niet onderuit komt, flikkertie ie van de trap en raakt in coma. Wat hierop volgt is een slap aftreksel waarvan een ieder alle grappen al een keer gezien heeft en het allemaal al eens stukken beter door anderen is gedaan.
Voor wie nog in de stemming is voor dit soort film, raad ik aan American Pie nog eens uit de kast te trekken. Zelfs de -zoveelste, herhaling hiervan is origineler dan deze Playboy-promo.
TimZor
Leuk om een keer te zien met een aantal echt leuke scenes zoals dat meisje die door het raam de bus uit vliegt
newG
Er zitten hier ECHT wel leuke scene's in, redelijk leuke personages ook, maar af en toe werd de bal toch enorm mis geslagen en eindigde een scene met potentieel toch met een sisser af. Het ging ook allemaal zo gemakkelijk voor onze personages... ik zal het woordje standaard maar in de mond nemen, en ik vond ook dat de film vrij snel gedaan was, maar ja, toch nog een 3* voor een aantal goeie grappen
Bramm14
Wel een leuke film, die twee dudes ken ik toevallig van Whitest kids you know op youtube, waar ik echt elk filmpje van uit mijn hoofd ken. Hun Humor is ook echt leuk.
Het verhaal zelf is wat minder.
Trevor is naar mijn mening toch wel een acteur die je een veel betere roll in een beter film kan zetten. Wel een komedie uiteraard.
komakie
Best leuk, niet briljant.
Heel voor de hand liggende film met de nodige makkelijke humor en mooie vrouwen. Als je met je verstand op nul gaat kijken is hij leuk.
Met een kritisch oog kijken moet je absoluut niet doen, want dan irriteer je je alleen maar aan van alles en nog wat.
barcam
Plat vermaak met platte kak en debiele personages.
Een rapper die Horsedick.mpeg heet, een bijrolletje van
de Hugh Hefner, wat over de top geacteer, leuke onzin.
Tiepie
Hoe plat en hoe debiel deze film ook mag zijn, hij is leuk. Met een paar vrienden hebben we m gekeken na een dag hard werken in een van hun huizen en we hebben ons kapot gelachen. Misschien was de film me slechter gevallen als k m op een nuchtere maandag ochtend had gekeken, wie weet.
Leuk om eens gezien te hebben!
Delta65
Ik snap echt niet dat deze 2,5 sterren heeft. Ik heb me helemaal kapot gelachen en niet omdat ik van poee en plas grappen hou, maar omdat er gewoon echt hele grappige dingen in zaten zoals:
die negerin die uit het raam werd gelanceerd in die bus. En dat tucker vervolgens stom verbaasd staat te kijken. Dit is gewoon erg leuk gevonden
Dat Hugh vroeger een bijzonder lelijke vriendin had die op haar 18e was overleden, waarop tucker zei : "Thank god". Mss vinden mensen dit grof, maar dat moment was hilarisch
patito
Wanneer komt er een volledige film over het leven van Horsedick.MPEG?
JaZo
Wat een prachtige film. Lekkere onzin, afgewisseld door sterkere grappen. Dit alles wordt opgespiced met mooie mokkels.
Wat mij betreft een aanrader, zeker als je in een melige bui bent.
NightSpirit
Love it or hate it. Beter kan ik niet tegen deze film aankijken. Ik vondt hem zelf echt hilarisch, maar dat was dan ook met flink wat bier en kansloze mensen om me heen!

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad

AppleTV komt deze zomer met een nieuw seizoen van 'Ted Lasso'

Dark City

EuroTrip
Komedie / Avontuur, 2004

Chaos Theory
Komedie / Drama, 2007
seksfirst timemaagdrondritplayboyduringcreditsstingerwhitest kids u knowwkuk