• 9.370.978 stemmen

Gekijôban Poketto Monsutâ Kesshôtô no Teiô ENTEI (2000)

Animatie / Avontuur | 93 minuten

Genre: Animatie / Avontuur

Alternatieve titels: Pokémon 3: The Movie - Spell of the Unown / Pokémon 3: De Film - Entei In de Greep van Unown / 劇場版ポケットモンスター 結晶塔の帝王 ENTEI

Oorsprong: Japan

Geregisseerd door: Kunihiko Yuyama en Michael Haigney

Met onder meer: Rica Matsumoto, Yuji Ueda en Mayumi Iizuka

Gesproken taal: Frans, Japans en Noors

Plot Gekijôban Poketto Monsutâ Kesshôtô no Teiô ENTEI

"This spring the Unown spells adventure."

Een enorm kristallen catastrofe wordt losgelaten op Greenfield - en Ash, Pikachu en hun vrienden moeten uitzoeken hoe ze de schade aan de eens zo prachtige stad ongedaan kunnen maken. Dan gebeurt er iets vreselijk: de moeder van Ash wordt ontvoerd door de machtige Entei, een Pokémon waarvan werd gedacht dat hij alleen in legenden bestond. Ash moet haar te hulp snellen, terwijl hij niet weet wat hij zal ontdekken: de echte geheime kracht achter deze ongelooflijke gebeurtenissen. De droomwereld van een jong meisje wordt omgetoverd in een nachtmerrie door de meest onbeheersbare Pokémon ooit - de Unown!

Satoshi (stemrol)

Pikachu (stemrol)

Takeshi / Yorunozuku / Sonans (stemrol)

Kasumi (stemrol)

Musashi (stemrol)

Kojiro / Hitodeman/ Lizardon/ Nyorozo / Zubat (stemrol)

Nyarth (stemrol)

Sully Snowdon / Entei (stemrol)

Me Snowdon (stemrol)

Rin (stemrol)

avatar van chrissie

chrissie

dat dit niet goed is moet je eens aan een vierjarige proberen uit te leggen, veel succes

avatar van moviefreak#1

moviefreak#1

Ik zou willen dat ik zo'n wensmachine had en dan had ik gewenst dat die film uit mn geheugen werd gewist BAH wat een slechte film ! Niet geschikt voor kinderen maar ja wie kijkt zo'n film dan nog meer ??

• 1937 berichten

mensen bekritiseer deze film niet al te hard want dit is voor kinderen en die vinden deze film helemaal geweldig. Ik kan het mezelf ook niet voorstellen dat mensen laten we zeggen ouder dan 14 deze film nog gaan kijken.

avatar van Dustyfan

Dustyfan

salvatore schreef:

Dat kan heel goed, bijvoorbeeld als je (jonge) kinderen hebt die de film willen zien.

• 1937 berichten

Ja ok maar beoordeel hem dan niet. Want kinderen (waar de film voor bedoelt is) vinden deze film helemaal het einde. Jij zou deze film als je 10 was misschien wel in de bios hebben gezien daarna meteen op video/dvd gekocht omdat je hem zo leuk vond.

avatar van Dustyfan

Dustyfan

Waar zie jij mijn beoordeling dan? En hoe weet je zo zeker dat die negatief zou zijn?

Dustyfan schreef:

Was niet gericht op jou maar was gewoon in het algemeen

avatar van The One Ring

The One Ring

Dit is zeker geen meesterwerk, maar ik heb ergere films gezien.

avatar van amazingmoi

amazingmoi

ik vond hem wel meevallen

avatar van XfofaXX

XfofaXX

Ik vond het wel zielig dat je zo'n kaart kreeg als je naar de film ging kijken. Dat is zo Happy Meal-achtig. (de kaarten waren bij mijn neef trouwens 'toevallig' juist op...)

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Een raar sfeertje rond de Pokémon en qua avontuur zat het wel goed. Maar zoals ik al bij deel 2 zei: de nieuwe serie Pokémon staan me niet aan. Daarom was ik zo blij dat Charizard (herinner ik me vaag [de naam dan]) een grotere rol in speelde en dat hij terug werd gehaald om herinneringen te beleven. Niet zo goed als deel 2 maar nog steeds beter dan deel 1.

avatar van Jonkman

Jonkman

Leukste film van alle pokemon films.

avatar van Regan_Robbie24

Regan_Robbie24

zelfde als de 2e. niet veel bijzonders. weer vechten, vechten, vechten.

avatar van mikey

mikey

Er zitten nauwelijks animaties in die films! Alles is statisch met hier en daar een comptereffectje. Verder is dit onbegrijpelijke nonsens. 0,5

avatar van mikoz

mikoz

Jammer dat pokemon van een leuke anitmatie - serie is verandert in een jugi-o achtige science fiction prul

avatar van film_kaza

film_kaza

ik zou deze film in de flop 150 zetten

1,5

avatar van lowhusky

lowhusky

Hele slechte film met een verhaal uit de derde wereld. Waar blijft het vangen van pokemon?

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Walgelijk slechte film.

Er zit totaal geen sfeer in de film, Pokémon is niks waard als film als onze vrienden het in een duister wereldje opnemen tegen kwaadaardige Pokémon. De animatie ziet er vaak niet uit (vooral in de momenten met die soepletters) en de karakters zijn ook ontzettend belachelijk door het ongelooflijk slechte script. Het verhaal was hier nog slechter dan in deel 2 en het was ook een ramp om naar die irritante stemmen, die slecht gesynchroniseerd waren, te luisteren.

Hier kan ik echt geen hele ster van maken. Huilen met de pet op.

avatar van basketballerke

basketballerke

Als ik zou stemmen nadat ik hem de eerste keer had gezien. (10 jaar was ik) dan zou ik hem 3 sterren geven.

voor kleine kinderen is dit leuk 3

avatar van dr channard

dr channard

pff dit is echt de minste

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Dit vind ik zelf ook de slechtste pokemon films van allemaal. Hij is wel mooi, maar niet mijn favo.

avatar van AGE-411

AGE-411

deze was pas echt slechts.

De vorige vielen allemaal nog mee.

Nooit zou het niveau van de eerste 2 nog gehaalt worden.

avatar van martinovitch

martinovitch

toch wel zeer leuk die pokemon films

avatar van pokefreak

pokefreak

Dat dat je vroeger een kaart kreeg als je naar de film ging komt mee uit japan want als je bij de laatste film naar de bioscoop ging (film 10: dialga vs palkia vs darkai) kon je je DS meedoen naar de bioscoopzaal en dan in de bioscoopzaal voor de film begon darkrai downloaden en bij film 9 (inmidels hier ook al uit) als je bij film 9 naar de bioscoop ging in japan kreeg je dan de speciale code om de manaphy-missie in ranger te unlocken (wat we hier gewoon via de manaphy-site gekregen hebben)

Kortom deze film krijgt van mij toch wel een 3***

avatar van darkjaap

darkjaap

gister weer herzien uit pure verveling

ik weet nog dat ik deze in de bios gezien heb toen ik nog klein was toen vond ik het fantastisch ! nu vond ik hem omdat ik wat ouder ben natuurlijk een beetje saai verdienttoch * * 1/2

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Dit vind ik een van de betere Pokémon Films, Net zoals bij deel 2 vind ik de Poster echt schitterend, En de Film zelf blijft bij mij heel erg Vermakelijk, Niks op tegen om een avondje Pokémon te kijken.

***

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Vermakelijk , een beetje overdreven , maar vermakelijk.

avatar van SolidKevin

SolidKevin

Best een goed pokémon film alleen vond ik Pokémon 2000 een stuk beter.

avatar van planet_of_death

planet_of_death

Het verhaal gaat helemaal nergens over.