Genre: Drama / Thriller
Met onder meer: Mel Gibson, Ray Winstone en Danny Huston
Releasedatum: 28 januari 2010
Bekijk via Videoland
Plot Edge of Darkness
"Some secrets take us to the edge."
Thomas Craven is een rechercheur, wiens dochter vlak voor zijn huis is vermoord. Men gaat ervan uit dat hijzelf het doelwit was, maar als Craven in het verleden van zijn dochter duikt, blijkt dat ze een gevaarlijke doofpotaffaire heeft ontdekt. Daarbovenop ontdekt hij dat er afspraken zijn tussen het bedrijf waar ze werkte en de overheid, waarbij ze iemand inhuren om het bewijs te vernietigen.
Craven
Moore
Senator Jim Pine
Melissa
Leland Palmer
Gibson heeft even ''pauze'' gehad, maar is er gelukkig weer. Ben benieuwd wat één van mijn favoriete acteurs ervan gaat bakken in deze film. Klinkt wel goed.
opa_paul
Ein-de-lijk!
Ik mag echt hopen dat het een topfilm wordt. Maarja, hoe kan het ook anders met Mel Gibson! Geweldige acteur! Verhaal klinkt echter niet zo interessant
Falcon103
eh, is dit nou een remake van een van Martin Campbell's eigen films??
met mel. moet dat wel goed komen
Meneer Bungel
Een remake wel, maar de eerste versie was een miniserie van liefst 330 minuten en dit wordt er toch echt een voor de bios. Ik ken het origineel niet, eerst maar eens een trailer afwachten.
-edit- Maar als ik het werk van de regisseur zo eens bekijk, begin ik toch wel te twijfelen...
kArIzMa_Movie
Nieuwe still vrijgegeven: www.empireonline.com/images
Deze foto bevat toch spoilers, of niet?
Seam
De bond films van zijn hand zijn toch toppers.
Ik ben benieuwd of dit wat wordt, ben persoonlijk niet zo'n fan van Mel Gibson en het plot ziet er redelijk standaard uit.
Meneer Bungel
'Goldeneye' heb ik wel eens gezien, heeft weinig indruk gemaakt en 'Casino Royale' alleen het laatste uur, wel degelijk, maar niet zo dat ik zijn werk speciaal in de gaten ga houden. En zo is ook de rest van het werk dat ik ken van deze regisseur. Maar Gibson en Winstone in een(al dan niet cliché) detective-thriller houden de kansen nog even open. Maar wachten op een trailer.
JohnWilliams
Ik ben een goeie film wel gewend van Martin Campbell.
En met Gibson erin ook nog wel, lijkt me uitstekend.
Leland Palmer
Trailer. Geweldig om Gibson weer in actie te zien. Ziet er erg goed uit, deze trailer! Daarnaast de poster geplaatst. Ik kijk hier naar uit.
DiDa
Dit gaat em inderdaad worden. Ziet er goed uit. Cool om Mel Gibson weer eens in actie te zien.
(toch hoop ik stiekem ook nog op een nieuwe Lethal weapon)
erik1677
ja deze lijkt me weer super.
Maar inderdaad meer hoop ik nog op een nieuwe lethal weapon.
JC.
Lijkt meer op een nieuwe Max Payne, laten we hopen dat deze het beter doet.
Mr_White
- 2067 berichten
Ik ben zelf verbaasd over hoe enthousiast ik ben om Mel Gibson weer eens te zien. Die man weet om de één of andere reden toch wel altijd indruk te maken. Trailer ziet er verder goed uit, een beetje als Taken (hopelijk wel met een iets beter uitgewerkt plot).
Norma
Eens met Mr_White wat betreft Gibson; de enige reden voor mij om deze film t.z.t. te gaan zien, want om eerlijk te zijn krijg ik bij de trailer een sterk "been-there-done-that" gevoel, het ziet er als een standaard actie-thriller uit.
Deze trailer lieten ze zien voor Law Abiding Citizen. Dacht eerst aan een soort van kloon, maar volgens mij gaat deze film meer de politieke thriller kant op. Ik houd mn hart vast!
rkdev
Trailer is veelbelovend, doet overigens erg aan 'Bond' denken qua stijl van de trailer en aan 'Taken' als het gaat om het verhaal.
Kricky
Deze film lijkt mij uitermate geschikt voor Mel Gibson. Hiermee kan hij weer helemaal als vanouds terug komen. Gibson is nog steeds 1 van mijn favoriete acteurs en gezien de trailer lijkt hij helemaal in topvorm.
KIJKE
domkey
KIJKE
N!
Gaat een remake maken op zijn eigen film van jaren 80, ben curieus!
Sjoerdow
Nu ik die trailer bekijk besef ik dat men Mel gibson had moeten casten voor Max Payne.
Hij heeft precies de uitstraling die ik van Max Payne verwacht op het witte doek.
Nakkie13
Hopelijk halen ze er wel die ongemakkelijke scene met die vibrator van zijn dochter uit het origineel uit. Dat sloeg zo compleet de plank mis.
En voor de rest idd, fok yeah! Mel.
Ransom en Payback waren VET!
lykathea
Met Martin Campbell als regisseur (tevens regisseur van het origineel), één van de schrijvers van The Departed, Mel Gibson in één van die rollen die hem perfect ligt, en een sublieme supporting cast met Danny Huston en Ray Winstone kan dit in mijn optiek dus echt gewoon niet mis gaan.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Män Som Hatar Kvinnor
Thriller / Mystery, 2009