Genre: Drama / Thriller
Met onder meer: Mel Gibson, Ray Winstone en Danny Huston
Releasedatum: 28 januari 2010
Bekijk via Videoland
Plot Edge of Darkness
"Some secrets take us to the edge."
Thomas Craven is een rechercheur, wiens dochter vlak voor zijn huis is vermoord. Men gaat ervan uit dat hijzelf het doelwit was, maar als Craven in het verleden van zijn dochter duikt, blijkt dat ze een gevaarlijke doofpotaffaire heeft ontdekt. Daarbovenop ontdekt hij dat er afspraken zijn tussen het bedrijf waar ze werkte en de overheid, waarbij ze iemand inhuren om het bewijs te vernietigen.
Craven
Moore
Senator Jim Pine
Melissa
the new guy
"You'd better decide of you're hanging on the cross, or banging in the nails!" Super.
Genius
Een veelbelovende trailer, lijkt mij spannend.
Een film wat volgens mij echt opbouwend is, echt pas bij driekwart van de film komt de actie ofzo.. Heb ik het gevoel.
En actie duurt niet lang, hhhm.. ik ga hem zeker kijken..
Nog een paar dagen!!
kinjutsu
'Goldeneye' heb ik wel eens gezien, heeft weinig indruk gemaakt en 'Casino Royale' alleen het laatste uur, wel degelijk,
Man man man, beide zijn top.
johnhendrikos
goldeney casino royale, wat hebben die films met deze te maken. ik hoop dat deze lijkt op payback, dat was toch een van zijn vetste films hoor. ( ok en braveheart dan).
kinjutsu
goldeney casino royale, wat hebben die films met deze te maken.
Ze zijn beide van dezelfde regisseur.
Meneer Bungel
Man man man, beide zijn top.
Kom je ooit nog eens met een contest trouwens, kinjutsu?
gk1515
Mensen die het al gezien hebben zeggen dat het ongelooflijk saai is. 95% drama en 5% actie zeggen ze ook.
De actiescenes uit de trailer zijn zelfs alleen opgenomen als marketing. Hij moet toch verkopen he.
Martijnnn
Oh je verwachte een slechte film ja? Dan moet dit toch wel wat zijn!
Nakkie13
Oh je verwachte een slechte film ja? Dan moet dit toch wel wat zijn!
Niet met je eens Taken is een sterke film.
Verwacht hier echter wel nog steeds wat van, als er actie in zit hoeft het nog niet eens veel te zijn om goed te zijn.
MrEd
25 jaar na de originele versie mag Campbell het nog een keertje proberen, maar nu met megaster Gibson. Nou ik ben heel benieuwd, trailer ziet er aardig uit.
tottenham89
Niet met je eens Taken is een sterke film.
Taken was wel een leuke film met een goede acteur en veel actie, maar meer ook niet. Het actiegehalte is zo hoog en overdreven, dat het niet echt ''realistisch'' (veel ongeloofwaardige scenes) en ook niet ''echt sterk'' genoemd kan worden. Maar dat is mijn mening.
Nakkie13
Ik snap wat je bedoelt, ik waardeer Taken dan ook gewoon als een goede actiefilm, en daar zoek ik niet altijd allemaal diepere dingen in.
Die film doet wat ie moet, en dat heel goed.
Haat voor de vijand kweken zodat je heel hard BYIAAAH roept als ze hardstikke dood gaan.
On Topic: Heeft iemand nu dan deze film al gezien?
Thorak
Na het zien van de trailer lijkt Mel Gibson inderdaad weer terug. Ik wacht toch nog heel even af totdat ik de hele film heb gezien, maar het vooruitzicht is goed.
$pecial
5 stemmen? Gebaseerd op trailers of wat
Zie nergens een fatsoenlijke recensie.. dus ik ben bang van wel..
TheThirdMark
5 stemmen? Gebaseerd op trailers of wat
Zie nergens een fatsoenlijke recensie.. dus ik ben bang van wel..
De film is al een week of 2 te downloaden. (in gewone DVD kwaliteit dus niet van die suffe Cam's).
Ik moet hem echter nog zien alhoewel hij mij wel erg mooi lijkt.
$pecial
Nee hoor hij is nog nergens uit. Op bronnen waar ik het vandaan haal wordt er verward met Edges of Darkness, een zombie film.. Dus nergens is deze nog uit.
cm_punk
Sowieso moet je niet op de meningen ingaan van mensen die cam kijken. Als je k*t beeld hebt, gaat dat ook in je humeur zitten en zal je sowieso de film laag raten.
Snap niet dat er mensen zijn die cam willen kijken
SaNDuTjE
Cam releases zijn alleen voor mensen die als eerste willen vertellen dat ze een bepaalde film al gezien hebben. Als liefhebber laat je een cam wel uit je hoofd.
Nakkie13
( 500 ) days of summer ooit illegale versie een stukje gekeken. Wat ben ik blij dat ik de uiteindelijke ervaring voor de bios heb bewaart.
SaNDuTjE
Persoonlijk ervaar ik een film in de bios minder intens (met uitzondering spektakelfilms als bijv. Avatar).
Doe mij maar een dvdtje op de bank
Doe mij maar een dvdtje op de bank
Mmm, ligt er aan.
Film is wel prachtig beeld in bios.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime