• 9.372.024 stemmen

Geregisseerd door: Damon Santostefano

Met onder meer: Matthew Perry, Neve Campbell en Dylan McDermott

Releasedatum: 15 juni 2000

Plot Three to Tango

"All's fair in the war of love."

Charles, een rijke zakenman vraagt Oscar, van wie hij denkt dat hij homo is, om op zijn minnares te passen. Ook de minnares denkt dat hij homo is, maar hij valt echter als een blok voor haar. Er ontstaat een rare driehoeksverhouding.

avatar van gotti

Erg flauw en erg cliché. De cast was niet echt geweldig met uitzondering van Perry die het nog aardig lukt om van dit prutfilmpje nog iets te maken. Het verhaaltje kennen we onderhand ook al wel en was dus erg zwak. 1*

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Toch leuker dan ik had verwacht.

Perry doet misschien opnieuw zijn bekende 'Chandler trucje', maar zorgt hiermee wel voor de leukste scènes uit de film. Zijn personage zorgt dan ook zonder twijfel voor de lol. Toch doet de rest van de cast het ook prima en de regisseur zorgt voor een voorspelbaar, maar desondanks erg charmant eindproduct. Niet erg bijzonder, maar vermakelijk is deze romantische komedie zeker.

avatar van renske

renske

Wat een stomme film. En wat heeft die Campbell een irritante stem. 1,5 *.

avatar van Denveen

Denveen

Matige film die nergens echt boeiend wordt, maar onderhoudend blijft door de hoofdrolspelers Perry en Campbell, die twee mooie karakters neerzetten. Het verhaal is erg cliche, oppervlakkig en voorspelbaar, maar niet echt storend. 2*

avatar van Elineloves

Elineloves

Na de herziening van een tijdje geleden toch besloten om de film met een half puntje te verlagen. Heb de dvd gekregen van een vriendin, die was grote schoonmaak aan het houden.. en ik als 'Chandler'-fan wou deze film graag weer eens zien. Laatste keer was toch al dik 5/6 jaar geleden. Toch viel het een beetje tegen, de charme die de film vroeger had is een stuk minder. Het ging allemaal net iets trager dan ik me herinnerde, en het was ook net wat minder grappig.

Al met al toch nog 3*

avatar van Spetie

Three to Tango is een matige romantische komedie, met af en toe een aardige grap, maar echt heel leuk wil het allemaal toch niet worden.

Daarnaast is het allemaal erg voorspelbaar. Matthew Perry doet zijn rol van Chandler uit Friends nog eens even dunnetjes over. Neve Campbell heeft ook wel eens beter gespeeld en is hier vaker niet, dan wel leuk. Voor de rest is er weinig wat het vermelden waard is.

avatar van IH88

IH88

“You've made your big gay bed and now you must slumber gaily in it!”

Dertien in een dozijn romcom. De acteurs maken er nog wat van, maar ook zij kunnen niet verbloemen dat het script echt te voorspelbaar en clichématig in elkaar steekt. Perry doet zijn Chandler rol dunnetjes over, en Neve Campbell vind ik altijd wel een sterke actrice. Als verliefde tortelduifjes zijn ze niet echt geloofwaardig, maar aan het eind van de film gun je ze wel een feel good einde. En dan doe je als film ook wel wat goed. De bijrol van Oliver Platt is nog het leukste aan de hele film. Met de jazzy soundtrack als goede tweede.

avatar van scorsese

Matige film waarin twee architecten hopen een nieuw project te kunnen beginnen. Een ouderwets aandoende, screwball-achtige romcom. Het plot draait om een misverstand dat een aantal vermakelijke scenes weet op te leveren. Echter werkt de casting niet goed en is er ook geen sprake van chemie tussen de hoofdrolspelers.