• 9.371.676 stemmen

Geregisseerd door: Damon Santostefano

Met onder meer: Matthew Perry, Neve Campbell en Dylan McDermott

Releasedatum: 15 juni 2000

Plot Three to Tango

"All's fair in the war of love."

Charles, een rijke zakenman vraagt Oscar, van wie hij denkt dat hij homo is, om op zijn minnares te passen. Ook de minnares denkt dat hij homo is, maar hij valt echter als een blok voor haar. Er ontstaat een rare driehoeksverhouding.

avatar van Jordy

Jordy

Metthew Perry heeft er een neus voor om in saaie en flauwe komedies te spelen ("The Whole Nine Yards", die binnenkort op video komt, uitgezonderd). Dit is hier weer een typisch voorbeeld van: flauwe humor, situaties die in elke komedie voorkomen, en het zouteloze uitgangspunt leveren een niet al te beste film op. Perry redt de show nog een beetje, en is af en toe best grappig. Hij acteert echter op dezelfde wijze als in Friends, waar het (in tegenstelling tot hier) wél erg grappig is. 2 en een halve ster.

avatar van iman

iman

dit is echt een LAche film....heerlijke humor!

avatar van Wolf

Wolf

Ik heb echt in een deuk gelegen bij deze film.

leuk leuk leuk

Armin

Belachelijk. *1/2

avatar van lorelei

lorelei

beetje zeer voorspelbare film. Jongen wordt verliefd op meisje, maar meisje heeft al een ander. Dan zegt jongen dat hij verliefd op haar is en wordt meisje boos en dan komen ze toch nog bij elkaar. blablabla

avatar van Sjan

Sjan

Wilde 'm eerst niet eens kijken omdat me er nix aan leek maar hij viel niet eens tegen en er zitten nog wel een paar leuke momenten in, 3*

avatar van gotti

Erg flauw en erg cliché. De cast was niet echt geweldig met uitzondering van Perry die het nog aardig lukt om van dit prutfilmpje nog iets te maken. Het verhaaltje kennen we onderhand ook al wel en was dus erg zwak. 1*

avatar van amv@123

amv@123

Wel een beetje voorspelbaar, sommige scenes waren wel grappig maar that's it.

avatar van Sjaak

Sjaak

Het mag dan wel voorspelbaar zijn, maar wel erg leuk! Een erg leuk voorbeeld hoe de kleine verkeerde gedachtes van de mens grote gevolgen kunnen hebben.

avatar van Hemdale

Hemdale

Leuke film inderdaad wel een beetje voorspelbaar maar toch de moeite waard om te bekijken!

avatar van empirekees

empirekees

Aardige film, toch wel gelachen...3*

avatar van Take One

Take One

Leuk voor zondagavond met je vriendin op de bank. Niks bijzonders verder. Rol van compagnon van Perry als Uber-gay is vermakelijk.

avatar van WB

WB

Matthew Perry in een rol die alleen hij kan spelen! Speelt net als de rol die hij speelt in de serie 'Friends', en dat is zowiezo altijd lache! Hoe hij zich in benauwde situaties weet staande te houden! Prachtig

3,5 sterren

avatar van salvatore

salvatore

• 1937 berichten

Aardige feel good movie. Leuk acteerwerk van Perry

avatar van Vera

Vera

Een hele leuke film! Met geweldige humor van Mattew Perry prachtig! Heerlijke romantische film voor een leuk avondje lachen en zwijmelen .

3.5 sterretjes!

avatar van Chainsaw

Chainsaw

Toch leuker dan ik had verwacht.

Perry doet misschien opnieuw zijn bekende 'Chandler trucje', maar zorgt hiermee wel voor de leukste scènes uit de film. Zijn personage zorgt dan ook zonder twijfel voor de lol. Toch doet de rest van de cast het ook prima en de regisseur zorgt voor een voorspelbaar, maar desondanks erg charmant eindproduct. Niet erg bijzonder, maar vermakelijk is deze romantische komedie zeker.

avatar van King Maikmen

King Maikmen

Leuke romantische comedy, hier bewijst matthew perry dat hij wel meer kan dan alleen chandler in friend spelen, hoewel op je eerst zult denken dat zijn acteer werk in deze film oogt of hij net chandler speelt, is dat niet helemaal zo. Hij mag in de film dan een beetje als een lomperd over komen net als in friends, maar in deze film laat hij zien dat hij gevoelig iemand kan spelen. Vond deze film cker 4*.

avatar van titan

titan

Ik ben al allergisch voor Matthew Perry en als er in dit van de eerste tot laatste minuut voorspelbare verhaal vervolgens ook nog eens homoclichés met meterslange baarden voorbij komen heb ik het helemaal gehad. 1,5*.

avatar van Sannepan

Sannepan

Nou, ik ben hem op dit moment aan het kijken en ik vind hem tot nu toe erg, erg, ERG leuk. Echt geweldig tot nu toe! Ik ga straks wel even stemmen, maar ren nu weer naar de tv, voordat de reclame voorbij is

avatar van Lotteke

Lotteke

Best leuke film. Alleen ik blijf juist wel eigenlijk alleen maar Chandler zien in Perry, heb ik met meeste van zijn films.

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Heerlijke film. Ook wel omdat ik Chandler geweldig vind. In Friends, in The Whole Nine Yards, in deze film......

Was misschien wel voorspelbaar, toch heb ik me erg vermaakt. 4,5 sterren!

avatar van predator

predator

• 1948 stemmen

Een aflevering van Friends is een stuk beter, en dat zegt meer over de film dan over Friends. En dan die superhomoclichés, die kennen we nu wel.

avatar van Nubis

Nubis

Ach, het was af-en-toe nog best wel grappig.. maar had niet heel sterk de behoefte op m'n stoel te blijven zitten en te blijven kijken eerlijk gezegd.

Inderdaad echt hele domme homo-clichés, en het verhaal op zich (over het werk) vond ik ook niet erg.... interessant.

Alleen dat tussen Neve Campbell en Matthew Perry was wel leuk soms, en 't eind.

avatar van Sannepan

Sannepan

Ik zou nog even stemmen, maar het kwam er maar niet van

Ik vond deze film echt ontzettend leuk! Misschien was het wel een beetje cliché en ook wel voorspelbaar, maar ik vond de uitwerking ontzettend grappig.

Ik heb me niet gestoord aan de homoclichés. Dat vond ik nog wel meevallen. Bovendien zorgden ze er ook voor dat deze film een beetje over te top werd en dat vond ik hier heel goed passen. Die clichés maakten de film juist een stuk leuker. Ik vond het ook zeker niks om je aan te ergeren, ik geef toe: die homeclichés weerspiegelen de werkelijheid lang niet altijd, maar je moet ze ook niet serieus nemen. Het is immers een KOMEDIE

Wat ik vooral zo leuk vond aan deze film, was dat het zo'n overheerlijke feel good movie is. Ik denk dat ik deze binnenkort maar eens aanschaf op dvd, want ik wil hem zeker vaker zien!

4*, dik verdiend Ook omdat komedie niet mijn genre is (tenzij het is gecombineerd met coole actie) en weinig komedies komen dus ook op 4* uit

avatar van us_raider

us_raider

• 2034 berichten

Ik had em dus al 3 jaar op DVD liggen maar nooit zin om te kijken. Wat films op tv wel al niet kunnen doen...(hoef je niet helemaal de DVD uit het hoesje te halen...;))

avatar van renske

renske

Wat een stomme film. En wat heeft die Campbell een irritante stem. 1,5 *.

avatar van The Contender

The Contender

Geweldige film. Zelf na veelvuldig bekijken nog erg leuk. Zowel Matthew Perry als Neve Campbell zetten een goede rol neer. Er zaten zeker grappige momenten in en natuurlijk ook de nodige dosis romantiek. Super! Zeker een 5

Leuke film, soms een beetje flauw maar ik heb er wel om gelachen ik vind hem 3 sterren waard

avatar van xenne

xenne

ik vond hem ook beter dan verwacht, heb me wel vermaakt - ondanks het voorspelbaar verhaaltje - er zitten dus echt wel een paar grappige momenten in (helaas ook wel flauwe grappen), en ook de vonk tussen Campbell & Perry sloeg over. geslaagde romantische komedie dus, zeker het bekijken waard ... 2½