• 9.372.548 stemmen

Geregisseerd door: Sean McConville

Met onder meer: Brittany Murphy, Thora Birch en Marc Blucas

Plot Deadline

"Focus your fear"

Alice (Brittany Murphy) is een schrijfster die naar een verlaten huis vertrekt om daar in alle rust een scenario te schrijven. Ze kan echter geen woord op papier krijgen en na een reeks onverwachte gebeurtenissen glijdt ze steeds verder af in waanzin. De onvoorziene gebeurtenissen zorgen ervoor dat ze mentaal instort.

avatar van canciser

canciser

Ben benieuwd naar deze film, lijkt me erg spannend.

avatar van SaNDuTjE

SaNDuTjE

Een vertrouwd horror-plot maar toch wel benieuwd

avatar van flurk

flurk

zwakke film,vond er geen bal aan

avatar van kelama3

kelama3

Persoonlijke mening?

Irritante muziek

Irritante gepijnigde blik van Murphy

En niet een keer geschrokken!

Sorry maar.. zonde van het geld.

Een half sterretje voor ... eeh..weet ik niet eigenlijk..

avatar van Elineloves

Elineloves

Ik heb deze film vanavond ook maar eens opgezet, voornamelijk omdat ik Brittany graag zie..

..maar dat had ik beter niet kunnen doen.

Verhaaltje kennen we natuurlijk allemaal wel.. het is niet de eerste keer dat dit plot wordt gebruikt in een film. Deze film is dan ook uitgemolken zooi. Helaas werd het ook nergens spannend.

Jammer Brittany, je hebt mij niet weten te overtuigen.

avatar van Mood Indigo

Mood Indigo

Brittany is wel ok, alleen trekt ze een grimas alsof ze

in teveel horrors heeft gespeeld en wacht ze rustig af

totdat het tijd is om uit te klokken.

er zit een hoop suspense in de film, net als de "birds" van hitchcock,

maar dan zonder de kraaien. Als de suspense verhoogd wordt, gaat Brittany rustig een boekje lezen ofzo, hup, nieuwe scene van

Brittany.

avatar van Zinema

Volledig mislukt.

Al moet gezegd dat ik sommige stukjes met de video-camera best aardig vond. Maar op deze enkele minuten na is het bagger.

Het verhaal is zo ontzettend voorspelbaar en clichématig dat ik amper kan geloven dat dit uit 2009 komt. Direct naar video gelukkig, maar toch.

Het verhaal doet zich het best omschrijven als een overjarige gatenkaas. Want dat het plot barst van de hiaten ziet zelfs een kind. Het doet er al niet meer toe, want de film is nergens spannend en laat de kijker zowiezo in een autistische toestand achter.

P.S. Botox voor vrouwen onder de dertig zou verboden moeten worden, of is Murphy echt zó lelijk?

(Edit: lees net dat ze eenendertig is.)

Slecht.

avatar van mixmaster

mixmaster

zeer voorspelbare film die nergens echt spannend is.

langdradig en zwak geacteerd , kortom : slechte film.

avatar van ronny25

ronny25

Super saaie film zeg. Een paar schrikmomentjes door het geluid maar voor de rest een film van niks.

avatar van RickZ

RickZ

Duidelijk commentaar hierboven ,bedankt daarvoor. Ik sla deze film over!

avatar van mcdaktari

mcdaktari

tja dan ben ik denk ik de enige die de film wel wat vond, Er gebeurd dan misschien wel niet veel maar ik vind toch dat er spanning in blijft zitten. Ik wou weten hoe het afliep.

Ik vind dan weer wel raar dat een film als Paranormal Activity zo hoog scored terwijl daar helemaal geen spanning in zit, nee dan vind ik Deadline zo slecht nog niet.

avatar van zorro

zorro

Redelijke Film er zaten goeie Schrik momenten in Leuke film voor een Regenachtige Dag

avatar van Karentje77

Karentje77

Gewoon een slechte saaie film met een stom einde.

avatar van valentinooo

valentinooo

SPANNEND!!!!Goeie film, ben helemaal fan van Brittany Murphy, ze acteert zo goed!Een spannende film van begin tot eind!

avatar van movieminder

movieminder

Best leuke film vond ik, maar het einde is een beetje vreemd.

Kan iemand me het einde uitleggen?

avatar van Leursio

Leursio

In iedere film zitten foutjes, maar dit is echt overdreven. -Er rent een geest met natte voeten door het huis, Murphy volgt de sporen, en gaat vervolgens doodleuk de inhoud van een koffer bestuderen, alsof je niet eerst zou willen weten waar de voetstappen vandaan komen. -Lucy speelt geconcentreerd een melodietje op de piano, terwijl je een compleet ander stuk hoort. -Lucy wordt verdronken in een volle badkuip, en wordt daar uiteraard zeikenat uitgetild, om vervolgens kurkdroog begraven te worden. De dader ziet er overigens wel nog nattig uit. Gewoon te veel om op te noemen wat het erg storend maakt, temeer omdat je tijd te over hebt om op dit soort ongein te letten, want nergens komt er vaart en spanning in de film. Murphy overacteert op de verkeerde momenten, en zet haar karakter te weinig kracht bij als het nodig is. Ook het samenspel van Lucy en David is pover.

avatar van stinissen

De film heeft een creepy uitstraling en omdat er weinig gebeurt ben je wel constant op je hoede.

Ik vond de film wel geslaagd op het belachelijke eind na dan..

De film weest me gewoon goed te boeien en was wel degelijk griezelig.

En wat Brittany Murphy betreft ze zou eerst weer een kilo of 20 moeten aan komen dat zou haar beter staan.

avatar van erpunited

erpunited

Ik vond de film erg tegenvallen. Niet goed geacteerd. Het verhaal is matig en er zitten veel fouten in. Ik ben ook niet vaak geschrokken en zat niet op het puntje van me stoel. Deze film kon mij niet mee krijgen. Geen aanrader

avatar van C_90

C_90

deze film heeft mij niet echt weten te boeien. ik snap het einde van de film ook niet helemaal. want is het verhaal van lucy nou hetzelfde als alice? of heeft ze het allemaal na gespeeld van haar eigen leven? ik vond wel dat ze de film spannend maakte maar dat was vooral door de geluids effecten.

voor de rest wel goed geacteerd!

avatar van Fixi88

Fixi88

Brittany Murphy acteert hier slecht. Het verhaal is voorspelbaar op het rare einde na. Had een moment waar ik dacht hier word hij spannend maar dat word dan weer meteen teniet gedaan door de volgende scene. Nee, een slechte film die ik je niet aanraad te gaan kijken. Het is pure tijdverspilling.

avatar van robertvanes

robertvanes

net deze film gekeken, en hij kom mijn ook niet zo veel boeien, op zicht het acteerwerk vond ik nog wel mee vallen, niet slecht.

maar er zat niet veel spanning in.

een beetje slap verhaal en een einde waarvan ik denk, nouja het zal wel weer.

een leuke film om te zien op tv niet om te huren of kopen, zonde van je geld

avatar van van duijn

van duijn

Murphy is gisteren overleden.

avatar van morpheus31

morpheus31

Wel apart om op de dag dat Brittany overleed, deze film te hebben gekeken.

RIP Brittany Murphy

avatar van 93.9

93.9

Slecht standaard Amerikaans flut filmpje.

avatar van tal1b

tal1b

hmm, net geen voldoend, had er graag meer voor willen geven, maar vind het niet zo veel aan.

acteer prestaties in deze film was redelijk.

... RIP Brittany ...

avatar van noknoke

noknoke

Deze film, is zeer matig.

Ja 2* voor Brittany Murphy.

avatar van stekman

stekman

Ik vond het een erg aardige film. De gezichtsuitdrukking van Brittany Murphy was inderdaad erg botoxlike. Maar de film was goed, eine wat verwarrend maar liet mij met een toch wel beklemmend gevoel achter zo in het donker.

Van mij iets meer als 3 sterren en rond naar boven af. 3,5 dus.

avatar van mock turtle

mock turtle

De poster is veelbelovend en herkenbaar: je verwacht meteen een spannende, enge thriller. Het herkenbare is echter ook de valkuil: het blijkt allemaal superstandaard en voorspelbaar.

Ik heb me nog nooit zo verveeld tijdens een film als bij deze.

Het acteerwerk van Murphy is erg slecht (wanneer ze zogenaamd geschrokken uit een nachtmerrie wakker wordt, ziet ze er meer uit alsof ze moet niezen; verdere emoties zijn gedurende de hele film niet van haar gezicht te lezen..). Er is in ieder geval geen groot actrice verloren gegaan, ...

Verder is de gedachte achter het verhaal wel aardig, maar erg amateuristisch uitgevoerd. Geen enkel moment werd het spannend: de sporadische 'schrikmomenten' zijn zonder uitzondering slecht getimed en mislukken dan ook allemaal.

Jammer. Een afrader.

avatar van WelEenKaa

WelEenKaa

Ik vond redelijk. Er waren niet echt schrikmakende dingen. Ik vond het een beetje jammer dat Ben niet in dat huis kwam.

avatar van fritsy

fritsy

tja je bent een rund als je met pillen stunt.