• 9.377.366 stemmen

Genre: Komedie / Drama

Geregisseerd door: Raymond De Felitta

Met onder meer: Andy Garcia, Julianna Margulies en Steven Strait

Plot City Island

"Truth is stranger than family"

Vince Rizzo is een gevangenisbewaarder in de Bronx. Op een dag ontdekt hij dat zijn buitenechtelijke relatie twintig jaar geleden een zoon op de wereld heeft gezet, de gevangene Tony Nardella. Vince besluit zijn zoon te beschermen, en hem op te nemen in de familie. Het grote struikelblok is het feit dat Vince 20 jaar zwijgzaamheid over zijn slippertje nu moet doorbreken, of hij zal moeten liegen over de ware identiteit van Tony.

avatar van dragonmaster

dragonmaster

lekker feel-good movie die op het eind alleen te makkelijk en te snel wordt afgewerkt. zitten wat komische stukken in, maar is toch meer een drama.

avatar van walkingwonder

walkingwonder

Leuke film met veel verschillende verhaallijntjes. Het is alleen jammer dat deze op het einde op een iets te snelle manier afgerond worden. Al met al toch 3 en een halve ster voor de goeie film. De film laat je toch met een goed gevoel achter.

avatar van Waku

Waku

Mooie rol van Andy Garcia in een degelijke speelfilm.

Verwacht geen grappen en grollen maar een relatiefilm met vleugje humor.Een dochter die stript, een zoon uit de gevangenis, andere zoon met afwijking wat betreft seks en een vrouw die niet communiceert. Het zijn de ingredienten van een leuke film die nergens te zwaar wordt maar wel onderhoudend blijft .

avatar van henk004

henk004

Echt een top film!

lang geleden dat ik zo gelachen heb.

Geen standaard komedie

avatar van luuuuk

luuuuk

Showing your tits for money, how is that called? A liberian?

leuk chaos filmpje.

avatar van bramono

bramono

Aanrader om te kijken!! Leuke film.

avatar van movielife

movielife

Andy Garcia is gewoonweg TOP i love it

avatar van Toontje35

Toontje35

Na een half uur afgezet

Toen was ik het irritante geruzie tussen de diverse hoofdrolspelers zat. Wellicht zou de film leuker worden. Maar kon het niet meer aan

avatar van moofyman

moofyman

Mooie film met goed acteerwerk van Garcia. Jammer dat zijn geheim niet echt realistisch is en geen ècht geheim is. Een geheim dat je legitiem niet wil delen met de rest van je familie.

Voor de rest is het thema mooi uitgewerkt en komt alles - hoe Hollywood - op het eind helemaal goed.

Feel good movie

Ik hou totaal niet van soaps, maar dit was een goede soap-film.

avatar van sjemmie

sjemmie

heerlijk, grappige film

avatar van wiep wap

wiep wap

Leuke film om te zien en sommige stukken erg grappig. Aanrader!

avatar van Smi

Smi

Verrassend goede film!

avatar van flyer

flyer

Onverwacht leuke film. Kijkt lekker weg en heeft leuke humor.

avatar van Ajax&Filmfreak

Ajax&Filmfreak

Bij genre omscrijving, zou drama er bij, niet misstaan.

Aangepast. Je kunt voortaan ook zelf een correctie indienen door op de Corrigeren tab te klikken.

avatar van RoFFeL

RoFFeL

Interessante film. wel wat geruzie in het begin tussen de spelers, wat ik in sommige films vervelend vind, maar het gaf mij nu geen irritatie. Irritatie zegt ook meer over jezelf denk ik. Hoe men op elkaar kibbelt was zelfs wel grappig. Ik heb hard gelachen op het laatst met alle familiegeheimen die...

Leuke en makkelijk te kijken film. Ik geef hem een 7,5, dus 3,5 ster.

avatar van jorissimo

jorissimo

Een paar hele leuke rollen. Garcia is bijzonder op dreef. Maar enkele puntjes hadden van mij wat meer uitgewerkt mogen worden.

avatar van Riddierid

Riddierid

Ik vind niet dat je kan stemmen als je de film niet helemaal af hebt gekeken omdat je hem saai, stom of irriterend vond. zelf vond ik de film erg leuk en er zaten wel leuke stukjes in.

avatar van DiKKe_OsCaR

DiKKe_OsCaR

• 2034 stemmen

Wel een oke film, met hier en daar een glimlach. Maar het kabbelt zo'n beetje voort en eigenlijk wordt het nergens echt interessant, maar ook nergens saai.

Middenmotertje.

erg leuke, goede film. kan me wel vinden in dat het eind vrij abrubt is, maar so be it.. de film kijkt lekker weg, maar is ook niet te makkelijk. ik heb de film met m`n ouders gekeken. Ik ben meer een komedie fanaat, zij zijn beiden meer into kwaliteitsfilms en allen hebben we de film als zeer amusant en zeker de moeite gevonden.

avatar van bobbydigital01

bobbydigital01

geweldige film dit.

de beste die ik gezien hep met garcia..

leuk om nog eens te bekijken

avatar van olbo

olbo

Eerste (ruim) half uur moest ik echt inkomen (vooral de jongen aan tafel was meer irritant bij me dan leuk). Daarna komt het lekker op gang met een verhelderd einde.

avatar van Ducoz

Ducoz

Ik vond dit echt een fantastische film! Een van de weinige waar ik echt bij heb moeten lachen, en waar ook nog een relatief sterk verhaal bij zit!

avatar van the new guy

the new guy

Wat een geweldige film! Man alles klopt zo'n beetje. De karakters krijgen alle kans om zich voor te stellen, behalve de dochter, en iedereen heeft wel wat. Die zoon is hilarisch, zowel als 'ie vervelend is als wanneer hij serieus is.

Garcia zet een geweldige rol neer, een rol die perfect aansluit bij de film.

Dit had ik niet verwacht, maar ik vind het een meesterwerkje, fantastisch!

avatar van the new guy

the new guy

luuuuk schreef:

Showing your tits for money, how is that called? A liberian?

leuk chaos filmpje.

'Librarian'

avatar van 93.9

93.9

Humor met dat extra beetje meer in vorm van kwaliteit.

Heb er echt van genoten.

avatar van Zeriel

Zeriel

Best aardig. Met ouderwetse klucht-elementen.

avatar van Jt*

Jt*

Geweldige film! Echt om kunnen lachen! Andere amerikaanse komedies vindt ik vaak wat flauw. Maar deze is goed!

avatar van Rodger

Rodger

Verrassend leuke film, mooie complotten, en misverstanden..

terecht een goede waardering