Genre: Komedie / Drama
Geregisseerd door: Raymond De Felitta
Met onder meer: Andy Garcia, Julianna Margulies en Steven Strait
Plot City Island
"Truth is stranger than family"
Vince Rizzo is een gevangenisbewaarder in de Bronx. Op een dag ontdekt hij dat zijn buitenechtelijke relatie twintig jaar geleden een zoon op de wereld heeft gezet, de gevangene Tony Nardella. Vince besluit zijn zoon te beschermen, en hem op te nemen in de familie. Het grote struikelblok is het feit dat Vince 20 jaar zwijgzaamheid over zijn slippertje nu moet doorbreken, of hij zal moeten liegen over de ware identiteit van Tony.
Vince Rizzo
Joyce Rizzo
Tony
Molly Charlesworth
Vincent "Vinnie" Rizzo, Jr.
Vivian Rizzo
Denise
Cheryl
Michael Malakov
Bruno
dragonmaster
lekker feel-good movie die op het eind alleen te makkelijk en te snel wordt afgewerkt. zitten wat komische stukken in, maar is toch meer een drama.
walkingwonder
Leuke film met veel verschillende verhaallijntjes. Het is alleen jammer dat deze op het einde op een iets te snelle manier afgerond worden. Al met al toch 3 en een halve ster voor de goeie film. De film laat je toch met een goed gevoel achter.
Waku
Mooie rol van Andy Garcia in een degelijke speelfilm.
Verwacht geen grappen en grollen maar een relatiefilm met vleugje humor.Een dochter die stript, een zoon uit de gevangenis, andere zoon met afwijking wat betreft seks en een vrouw die niet communiceert. Het zijn de ingredienten van een leuke film die nergens te zwaar wordt maar wel onderhoudend blijft .
henk004
Echt een top film!
lang geleden dat ik zo gelachen heb.
Geen standaard komedie
luuuuk
Showing your tits for money, how is that called? A liberian?
leuk chaos filmpje.
movielife
Andy Garcia is gewoonweg TOP i love it
Toontje35
Na een half uur afgezet
Toen was ik het irritante geruzie tussen de diverse hoofdrolspelers zat. Wellicht zou de film leuker worden. Maar kon het niet meer aan
moofyman
Mooie film met goed acteerwerk van Garcia. Jammer dat zijn geheim niet echt realistisch is en geen ècht geheim is. Een geheim dat je legitiem niet wil delen met de rest van je familie.
Voor de rest is het thema mooi uitgewerkt en komt alles - hoe Hollywood - op het eind helemaal goed.
Feel good movie
notoirefilmhater
Ik hou totaal niet van soaps, maar dit was een goede soap-film.
Aangepast. Je kunt voortaan ook zelf een correctie indienen door op de Corrigeren tab te klikken.
RoFFeL
Interessante film. wel wat geruzie in het begin tussen de spelers, wat ik in sommige films vervelend vind, maar het gaf mij nu geen irritatie. Irritatie zegt ook meer over jezelf denk ik. Hoe men op elkaar kibbelt was zelfs wel grappig. Ik heb hard gelachen op het laatst met alle familiegeheimen die...
Leuke en makkelijk te kijken film. Ik geef hem een 7,5, dus 3,5 ster.
jorissimo
Een paar hele leuke rollen. Garcia is bijzonder op dreef. Maar enkele puntjes hadden van mij wat meer uitgewerkt mogen worden.
Riddierid
Ik vind niet dat je kan stemmen als je de film niet helemaal af hebt gekeken omdat je hem saai, stom of irriterend vond. zelf vond ik de film erg leuk en er zaten wel leuke stukjes in.
DiKKe_OsCaR
- 2034 stemmen
Wel een oke film, met hier en daar een glimlach. Maar het kabbelt zo'n beetje voort en eigenlijk wordt het nergens echt interessant, maar ook nergens saai.
Middenmotertje.
marc-philippe
erg leuke, goede film. kan me wel vinden in dat het eind vrij abrubt is, maar so be it.. de film kijkt lekker weg, maar is ook niet te makkelijk. ik heb de film met m`n ouders gekeken. Ik ben meer een komedie fanaat, zij zijn beiden meer into kwaliteitsfilms en allen hebben we de film als zeer amusant en zeker de moeite gevonden.
bobbydigital01
geweldige film dit.
de beste die ik gezien hep met garcia..
leuk om nog eens te bekijken
olbo
Eerste (ruim) half uur moest ik echt inkomen (vooral de jongen aan tafel was meer irritant bij me dan leuk). Daarna komt het lekker op gang met een verhelderd einde.
Ducoz
Ik vond dit echt een fantastische film! Een van de weinige waar ik echt bij heb moeten lachen, en waar ook nog een relatief sterk verhaal bij zit!
the new guy
Wat een geweldige film! Man alles klopt zo'n beetje. De karakters krijgen alle kans om zich voor te stellen, behalve de dochter, en iedereen heeft wel wat. Die zoon is hilarisch, zowel als 'ie vervelend is als wanneer hij serieus is.
Garcia zet een geweldige rol neer, een rol die perfect aansluit bij de film.
Dit had ik niet verwacht, maar ik vind het een meesterwerkje, fantastisch!
93.9
Humor met dat extra beetje meer in vorm van kwaliteit.
Heb er echt van genoten.
Jt*
Geweldige film! Echt om kunnen lachen! Andere amerikaanse komedies vindt ik vaak wat flauw. Maar deze is goed!
Rodger
Verrassend leuke film, mooie complotten, en misverstanden..
terecht een goede waardering

The Messenger
Drama / Oorlog, 2009

An Education
Drama / Romantiek, 2009
geheimfetishismstripperfamiliegeheimenprison guarddisfunctioneel gezinconvictauditionchubby woman buitenechtelijke affairebronx, new york cityacting lesson