• 9.376.030 stemmen

The Haunting of Molly Hartley (2008)

Thriller / Drama | 82 minuten

Genre: Thriller / Drama

Geregisseerd door: Mickey Liddell

Met onder meer: Haley Bennett, Chace Crawford en AnnaLynne McCord

Plot The Haunting of Molly Hartley

"Her past is yet to come."

Molly Hartley is een 17-jaar oude meid, die in een nieuw stadje komt wonen, na de psychotische ineenstorting van haar moeder. Ze probeert haar plek te vinden tussen de verschillende groepjes klasgenoten op haar nieuwe privé-school, maar wordt tevens geteisterd door akelige visioenen en stemmen in haar hoofd die een donker verleden openbaren.

avatar van Elineloves

Elineloves

Redelijke film. Vond hem wat traag op gang komen, maar na een uurtje was ik toch benieuwd hoe de film af zou lopen. Leuk voor op een saaie winteravond, maar verder niet bijzonder.

avatar van filmamator

filmamator

Het wordt pas spannend wanneer het mysterieuze verhaal zich heeft onthuld. Einde vond ik enigszins teleurstellend.

Redelijk.

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Matige film, met een mooie en goede Bennett die het nog net weet te redden. Echt spannend wordt het nooit, alleen wat goedkope schrikeffecten laten het anders blijken. Bovendien gaat het einde er net te ver. Dus als horror annex thriller is het niet geslaagd. Als film verder ook niet, al zitten er aardige ideeën in, de makers lijken zich daar nooit druk om te maken. Het is niets meer dan ondersteuning van de horror. Verder niet bijzonder geschoten en wat die eerste scène nu precies toevoegde is mij een raadsel. Bennett redt dus de show, en het kijkt al met al nog redelijk weg, mede door de geringe lengte. 2,0*.

avatar van PoisonAngel

PoisonAngel

Weinig horror of spanning te bekennen... Toch op 1 of andere manier wilde ik de film verder kijken om te weten hoe het af liep. Acteer werk was ook zeker redelijk, verhaal vond ik ook nog wel te doen. Niet erg origineel, maar tegenwoordig is het ook lastig om iets nieuws te verzinnen.

Beter dan het tweede deel, daarom 2,5*