• 9.372.024 stemmen

The Haunting of Molly Hartley (2008)

Thriller / Drama | 82 minuten

Genre: Thriller / Drama

Geregisseerd door: Mickey Liddell

Met onder meer: Haley Bennett, Chace Crawford en AnnaLynne McCord

Plot The Haunting of Molly Hartley

"Her past is yet to come."

Molly Hartley is een 17-jaar oude meid, die in een nieuw stadje komt wonen, na de psychotische ineenstorting van haar moeder. Ze probeert haar plek te vinden tussen de verschillende groepjes klasgenoten op haar nieuwe privé-school, maar wordt tevens geteisterd door akelige visioenen en stemmen in haar hoofd die een donker verleden openbaren.

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

De trailer juist bekeken, lijkt geen slechte film te zijn. Mooie mix tussen thriller/horror en high school drama. Lijkt een bioscooprelease te krijgen.

avatar van dwid

dwid

Komt a.s. vrijdag (31-10) uit in amerika. en waarschijnlijk ook niet ergens anders, in de bios althans.

Lijkt me wel een toffe film !

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2057 berichten

Lijkt mij eerlijk gezegd minder: De film zit vol met populaire mensen uit actuele series (90210, Gossip Girl, Swingtown) en dat beloofd meestal weinig goeds...

avatar van Gummiebear

Gummiebear

Official sites for The Haunting of Molly Hartley (2008)

avatar van fritsy

fritsy

Standaard tiener movie,.....film kwam als een school projekt over.

avatar van starbright boy

Wat offtopic gezeur verwijderd.

avatar van strunglady

strunglady

Best amusant als tussendoortje. Zeker geen hoogstandje, maar weer een wat anders dan 5 studenten die op reis gaan en afgeslacht worden. Acteerwerk matig. Verhaaltje wat dun, maar wel amusant.

2.5

avatar van bugbig

bugbig

fritsy schreef:

Standaard tiener movie,.....film kwam als een school projekt over.

Nee hoor, ik heb er nogal wat gezien, maar deze heeft me aangenaam verrast, er zaten zelfs voor een doorgewinterd iemand als ik een paar aardige schrikmomenten in en er werd redelijk tot goed geacteerd, derhalve een 3

avatar van Elineloves

Elineloves

Redelijke film. Vond hem wat traag op gang komen, maar na een uurtje was ik toch benieuwd hoe de film af zou lopen. Leuk voor op een saaie winteravond, maar verder niet bijzonder.

avatar van Diederik58

Diederik58

Ik vond het geen goede film. Eentje van dertien in een dozijn.

Met wat standaard schrikeffectjes probeerde men je nog wat te interesseren, maar helaas, tevergeefs..... De 80 minuten uitgezeten na het schrijven van dit commentaar de film snel te vergeten.

avatar van s d r

s d r

Erg matige film. De film word nergens echt spannend, en het einde slaat totaal nergens op.

avatar van Skuller

Skuller

Verwachte weinig van deze film,maar werd aangenaam verast ,alleen zonde van het stompzinnige einde.

avatar van dulcinea

dulcinea

De film begint als een middelmatige horror/thriller, acteerwerk is ok en het verhaal lijkt wel iets te hebben. Maar dan wordt er zo weinig mee gedaan, de film sleept zichzelf voort en het blijft maar duren eer er nu echt iets gebeurd. En als er dan eindelijk iets gebeurt is het ook helemaal niet eng of verrassend, het einde is dan wel weer verrassend maar nogal dom.

Niet echt een aanrader, de titel en trailer deed me iets verwachten in de trent van The exorcism of Emily Rose maar dit is iets héél anders.

avatar van Vascago

Vascago

Lijkt me niet echt een superfilm maar wil hem toch wel eens een kans geven.

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Als tienerserie-fanaat was het een feest van herkenning, maar dan heb je het pluspunt van de film ook echt wel genoemd. Cliché en saai verhaal met nauwelijks echte horrorelementen. Als tienerfilm wel te pruimen, maar verder niets bijzonders.

2.0

avatar van ;)

;)

niet slecht maar een erg goed verhaal ( is volgens mij al meer gebruikt in films ).

het einde is inderdaad erg zwak en de film is niet erg sterk opgeboud.

weinig spanning momenten en vrij voorspelbaar.

maar voor het idee van het verhaal ( dat eerlijk gezegd zwak is vertoont ) verdient het voor een softe horror minstens een 3 sterren.

als je de film vergelijkt met een echte horror en niet als "soft" horror is de film inderdaad niet meer dan 2 sterren waard.

dus verwacht geen hardcore horror !!!

avatar van skipy05

skipy05

Ik vond hem zo goed. Alleen is het einde zo slecht dat heel de film slecht is geworden. Wat een belachelijk einde. Ik vond Haley Bennett in Music and Lyrics toch veel beter spelen. Haar acteren hier was niet zo heel goed.

avatar van Xx_se7en_xX

Xx_se7en_xX

Dit lijkt me echt zo'n film waar zo'n parodie als scary movie op gemaakt kan worden.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Zeker geen aanrader.

De film is leuk om een keer gezien te hebben, maar het verhaal sprak me niet echt aan. Wel een aantal leuke scènes.

avatar van CrazyMovie

CrazyMovie

Oke ik begrijp de eind nu ook niet. Het heeft geen nut. Allemaal losse eindjes

avatar van canton75

canton75

snap niet dat deze film in de nederlandse bioscoop komt want het is echt een bagger film

avatar van Biancasmit

Biancasmit

wat een butt film

avatar van Alester

Alester

Nogal een slome Amerikaanse tienerfilm. De film begon redelijk goed, maar zwakte al snel af. Het einde was dan ook niet bepaald boeiend. Voor een horrorfilm vond ik deze film te tam, het leek meer op een...? Ik weet het niet, ik vraag mij nu nog steeds af, waar ik naar heb zitten te kijken? Zo braaf, mak en tam, horror was het zeker niet. Waaruit moest trouwens blijken dat zij 'een werktuig van de Satan' zou zijn? Op het laatst gaan ze vergaderen of zo iets en dan moet die vader zich opofferen, die er totaal geen probleem mee had..Waaruit moest blijken dat zij een werktuig van de duivel was, is mij niet duideijk geworden. Het leek echt alsof de producenten van deze film nog niet eens moeite hebben genomen er iets spannends van te maken, zo rustig kabbelt deze film door. Enfin, alleen kijken als er echt, maar dan ook echt geen andere opties zijn, want die zullen waarschijnlijk beter zijn dan deze film.

avatar van filmamator

filmamator

Het wordt pas spannend wanneer het mysterieuze verhaal zich heeft onthuld. Einde vond ik enigszins teleurstellend.

Redelijk.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Slap verhaal dat niet uit de verf komt. Een andere schilder had dit script wellicht beter uitgewerkt.

avatar van duffs

duffs

hij begind sterk en de gehele film door wordt er aardig geacteerd de film bezit alle ingridienten voor een goede horror film nou is het ook geen horror film lees ik hier maar als ze het wat enger hadden gemaakt en er inderdaad meer een horror film hadden gemaakt was hij wel beter geweest hier blijft de film hangen in niets meer dan gebakken lucht en gebeurt er eigenlijk slap weinig geen voldoende van mij vermakelijk maar mis je hem dan mis je hem ook niet ondanks het mooie meisje wat er in mee speeldt

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

Matige film, met een mooie en goede Bennett die het nog net weet te redden. Echt spannend wordt het nooit, alleen wat goedkope schrikeffecten laten het anders blijken. Bovendien gaat het einde er net te ver. Dus als horror annex thriller is het niet geslaagd. Als film verder ook niet, al zitten er aardige ideeën in, de makers lijken zich daar nooit druk om te maken. Het is niets meer dan ondersteuning van de horror. Verder niet bijzonder geschoten en wat die eerste scène nu precies toevoegde is mij een raadsel. Bennett redt dus de show, en het kijkt al met al nog redelijk weg, mede door de geringe lengte. 2,0*.

avatar van Daan258

Daan258

NIks aan.

Saai verhaal, matig acteerwerk en niet spannend.

Ik hoop dat The Exorcism of Molly Hartley (2015) wat beter is.

avatar van PoisonAngel

PoisonAngel

Weinig horror of spanning te bekennen... Toch op 1 of andere manier wilde ik de film verder kijken om te weten hoe het af liep. Acteer werk was ook zeker redelijk, verhaal vond ik ook nog wel te doen. Niet erg origineel, maar tegenwoordig is het ook lastig om iets nieuws te verzinnen.

Beter dan het tweede deel, daarom 2,5*