• 9.379.193 stemmen

Geregisseerd door: James McTeigue

Met onder meer: Rain, Naomie Harris en Rick Yune

Releasedatum: 3 december 2009

Plot Ninja Assassin

"Fear not the weapon, but the hand that wields it."

Als kind is Raizo van straat gehaald en getraind tot één van de meest dodelijke moordenaars van de wereld door de Ozunu-clan, een geheime maatschappij diens bestaan als een mythe wordt beschouwd. Door de genadeloze moord op zijn vriendin, door de Ozunu-clan, verdwijnt Raizo, wachtend en voorbereidend op wraak. Ondertussen onderzoekt Europol-agente Mika Coretti een aantal politieke moorden in Berlijn. Ze komt op het spoor van een ondergronds netwerk van Aziatische huurmoordenaars. Ondanks een verbod van haar baas bekijkt ze geheime bestanden om meer over deze Ozunu-clan te weten te komen. Hierdoor wordt ze echter zelf een doelwit. De clan stuurt de gevaarlijke Takeshi met een groep moordenaars op haar af, maar Raizo weet haar te redden. Nu staan ze beiden op de dodenlijst...

avatar van Raffael77

Raffael77

Ik heb de trailer gezien en het ziet er erg spectaculair uit. Dit kan wel wat worden.

avatar van doodah

doodah

Leland Palmer schreef:

Eerste trailer. Ziet er geweldig uit!

Ziet er inderdaad best goed uit.

avatar van Justice4All

Justice4All

Eindelijk een ninja-film waar je "U" voor kan zeggen

avatar van 88Fabian

88Fabian

Haha dit wordt zo'n domme actie film,dat zie je nu al,

hersenloos filmpje wordt dit naar het goeie 'V For Vendetta'

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

Hersenloos of het niet , het ziet er echt goed uit.

avatar van The Oceanic Six

Nieuwe clip Ninja Assassin - FilmTotaal film nieuws

Strakke clip.

Had er nog nooit van gehoord maar wil hem wel zien.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Ziet er strak uit, laat maar komen deze film.

avatar van Albus Dumbledore

Albus Dumbledore

• 2041 berichten

Hmm... kan interessant worden. De regisseur zit wel goed, in ieder geval. Kan een hersenloos actiefilmpje worden, maar kan ook net zo goed worden als V For Vendetta.

avatar van mrwhite

mrwhite

dit zou wel eens het begin kunnen zijn van weer een aantal ninja films er komen er dit jaar al 2 uit

avatar van TOmvadek

TOmvadek

Lijkt me wel een leuk actiefilmpje. Lang geen ninja films gezien.

avatar van ssk

ssk

Deze film gaat zeker van hoge kwaliteit worden

avatar van CodyN

CodyN

Wow.. Misschien eindelijk een goede "actiefilm met zwaarden" om het zo maar te noemen. Volgens mij eerste na 300. Volgens mij heeft deze ook wel een redlijk verhaal, dat serieus te nemen is :S

Die trailer doet me ook denken aan 300, aan hoed Leonidas getraind wordt dan xD

avatar van CodyN

CodyN

Eindelijk ik heb het woord xD een hack & Slash actiefilm.. daar moest ik lang over naenken :S

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

Hier verheug ik mij eerlijk gezegd wel op. Typisch wraak-martial arts filmpje!

Lekker!

hikasho

Hey Rain zit erin. Nu ff vragen: Iemand die Rain kent? XD

avatar van Prudh

Prudh

Tuurlijk. Zat al in de Wachowskifilm Speed Racer (de broers produceren dit) en hij speelde ook nog een hoofdrol in I'm a Cyborg but that's Ok. Was hij verder geen Koreaans popsterretje?

avatar van namingway24

namingway24

Het komt op mij toch vreemd over dat bijna iedereen in de film Engels spreekt. Dit is natuurlijk omdat dit een Amerikaanse productie is, maar het komt niet authentiek over.

De actie ziet er voor de rest strak uit, al stoor ik me wel aan sommige overduidelijke cg-shots, iets waar ik me ook aan ergerde bij Zatoichi.

Ik ben altijd in voor een hersenloze actiefilm, dus dit wil ik wel in de bioscoop gaan zien...

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

ik ga deze meteen checken wanneer hij uitkomt..

avatar van Miss A

Miss A

hikasho schreef:

Hey Rain zit erin. Nu ff vragen: Iemand die Rain kent? XD

Ja, Rain is een koreaanse zanger

avatar van Arbil

Arbil

99 minuten jammer, elke film zou minstens 120min moeten duren

avatar van DonOswaldo

DonOswaldo

• 1931 stemmen

Arbil schreef:

99 minuten jammer, elke film zou minstens 120min moeten duren

elke.. laten we niet overdrijven..

avatar van Actionfreak

Actionfreak

Red Band Trailer Red Band trailer ziet er erg goed uit . Dit wil ik zeker zien!

avatar van Arbil

Arbil

DonOswaldo schreef:

elke.. laten we niet overdrijven..

Ja, minder als 100 minuten vind ik echt hatelijk bij films. Is gewoon te kort, maarja ik bedoel dan alleen bij goeie films en niet troep.

avatar van horrorfreak7

horrorfreak7

Je kan het natuurlijk ook positief bekijken, een korte(re) film betekent dat er weinig onnodig lang uitgesponnen scenes zijn.

De reviews zijn btw niet echt positief : Ninja Assassin currently holds a 30% "rotten" rating on Rotten Tomatoes.com. (Vind RT meestal wel goed, daarom)

Maar dat is meestal met deze soort films volgens mij.

avatar van christian

christian

horrorfreak7 schreef:

Maar dat is meestal met deze soort films volgens mij.

Een 7.7 op imdb is voorlopig nog niet slecht te noemen. Ga deze zeker in de bioscoop kijken als ie tenminste gedraaid word

Ik heb deze film vandaag gezien in Canada.

De lengte waar hier over gesproken werd, was prima! Het hield het tempo hoog en dat was gewoon erg prettig.

Spectaculaire film om te zien, ik zou je vriendin er niet mee naartoe nemen Maar voor fans van dit genre is het wel een aanrader.

Heb wel wat minpunten, maar dan ga ik in de spoilers (ja, ik weet dat kan voorkomen, maar moet dat even uitzoeken en heb nu geen tijd meer), dus daar kom ik nog wel op terug

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

Die Red Band Trailer is echt lachwekkend slecht! xD

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Vreselijke film. Teague doet erg zijn best om over de top te doen met deze herleving van de Ninja film, maar mislukt echt finaal. De openingsscène beloofde een zeer vermakelijke film en ik stond best te kijken van de gore, zeker in gedachte houdende dat ik naar een Amerikaanse film keek, maar gaandeweg toonde Ninja Assassin echt veel te veel mankementen. De eeuwige flashbacks van Rain gaan behoorlijk irriteren en het personage van Naomi Harris is echt het meest irritante wat ik in zeer lange tijd heb gezien. Wát een storende factor. Typisch zo'n westerse inbreng om maar op een zeer geforceerde manier enige inlevingsvermogen voor het publiek te creëren. Dit soort films moeten óf dikke pulp zijn, in de stijl van de jaren '80 Ninja films, of dienen gewoon door Aziaten geregisseerd te worden. Dit was te gladjes en gewoon uitermate slecht. Het feit dat de hele wereld Engels leek te kunnen spreken deerde niet eens meer. Ik had mijn aandacht allang verloren aan andere zaken. Had dit gegeven aan de regisseur van Tokyo Gore Police en we hadden een meesterwerk gehad.

avatar van Prudh

Prudh

Ik sluit mij volkomen aan bij dutchtuga. Het begin is erg cool en droog, met lekker veel gore en bloed. Precies waarop ik hoopte. Later blijkt echter dat er een volslagen debiel verhaal doorheen geweven moet worden. Dat verhaal moeten we als kijker nog serieus nemen op de koop toe. Verder zijn alleen Rain de ninja en Shô Kosugi als zijn mentor nog wel behapbaar (de choreografie al een stuk minder). Door de rest van de cast daarentegen moest ik huilen met de pet op. Naomie Harris kan veel beter (28DL, PotC2). Kutverhaal, kutpersonages, kutscript, vette gore. De Amerikanen moeten met hun fikken van dit soort films afblijven als ze er toch niets van kunnen bakken. Dit had inderdaad gewoon meer Tokyo Gore Police moeten zijn.