• 9.370.277 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Carmen Electra, Kim Kardashian en Matt Lanter

Releasedatum: 18 september 2008

Plot Disaster Movie

"Your favorite movies are going to be destroyed."

De jonge Will krijgt op een nacht een droom over Amy Winehouse, die hem een kristallen schedel laat zien en vertelt over het einde van de wereld. En als tijdens Will's Sweet 16 feestje de aarde inderdaad begint te schudden en er allerlei vreemde dingen gebeuren, moet Will samen met onder andere zijn vriendin, de hoogzwangere Juney en een vrolijke prinses het mysterie oplossen en de wereld redden. Maar op hulp van Iron Man, The Hulk, Batman, Beowulf of Indiana Jones hoeven ze ditmaal niet te rekenen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Enchanted Princess / Amy Winehouse Look-A-Like / Jessica Simpson Look-A-Like

Juney / Hannah Montana

Wolf / Javier Bardem Look-A-Like / Police Officer / Hellboy / Batman / Beowulf / Prince Caspian

Beautiful Assassin

Indiana Jones

avatar van Tarkus

Tarkus

Ik verwachtte niet veel van deze film, en hij is zelfs nog slechter dan ik had verwacht.

Eén scène in deze film vond ik leuk, en dan ben ik uitgepraat.

avatar van RuudC

RuudC

Ik kan veel hebben, maar dit heb ik na een dik half uur afgezet. Een persoonlijk record. Het enige positieve dat ik kan noemen is het correct spellen van de titel.

avatar van Morning-after-pi

Morning-after-pi

Echt geen enkele keer kunnen lachen met al die ongeïnspireerde pis, poep, blote tetten grappen. Geef mij maar Scary Movie en Not Another teen movie ! Veel betere films in hun genre.

avatar van koenv

koenv

dat ze de film proberen te vullen met slechte grappen mag, maar dan moeten er ook echt wel goeikes tussenzitten, en da mis ik hier, nieeens uitgekeke, echt flauw

avatar van Murphyus

Murphyus

Hahaha nou nou. Er wordt wel heel erg slecht naar deze film gekeken. Maar dat begrijp ik ook wel. Toch heb ik hard moeten lachen om deze film, en de pure droogheid is gewoon geniaal. Films als deze moeten er (helaas voor sommigen van jullie) zijn.

avatar van Fast Eddy

Fast Eddy

Tarkus schreef:

Eén scène in deze film vond ik leuk, en dan ben ik uitgepraat.

Die scène die je goed vond, dat was waarschijnlijk het ogenblik "EINDE"

(Zover ben ik zelf niet geraakt)

avatar van RuudC

RuudC

Murphyus schreef:

Je bedoelt dat de grappen plat, geforceerd en totaal niet grappig zijn. Alsof ik naar een slechte aflevering van de lama's kijk en de inspiratie van de deelnemers ver te zoeken is.

avatar van dirk-dv

dirk-dv

Flop top 100!

avatar van deReob

deReob

Niet om aan te zien dit, een 0,5 vind ik eigenlijk nog te hoog.

avatar van mr_erp

mr_erp

Leuk dat er zo veel films in terugkomen, maar dat is dan ook het enige pluspunt.

Deze film is eigenlijk gewoon niet om aan te zien en wordt nergens grappig.

avatar van Fryce

Fryce

Waarom ik bleef kijken, dat is de vraag die mij het meest bezighield nu het kijken van deze film.

avatar van juhnzun

juhnzun

Disaster Movie

zelden zo'n toepaselijke titel gezien

avatar van ILDIB

ILDIB

Snap het lage punt niet zo, Ik vond m regelmatig toch erg grappig, zeker juno en ella. En t laat natuurlijk prachtig de bullshit van andere films zien, zeker die van cloverfield..

avatar van deReob

deReob

Ik respecteer een ander zijn mening maar wie deze film een hogere beoordeling geeft dan 1 ster kan ik toch maar heel moeilijk serieus nemen.

avatar van SolidKevin

SolidKevin

Er kon bij mij soms een lachje van af, maar dat was het ook. Verder ging het gewoon totaal nergens over. Een paar film parodiën bij elkaar en we hebben een film.

avatar van goldensnowman777

goldensnowman777

Dit is echt een van grootste k#tfilm die ik ooit gezien had, ik zapte weg na 6 minuten

avatar van evildead666

evildead666

Na herziening toch half puntje eraf, zaten wel wat leuke grappen in

maar het was allemaal niet zo geweldig.

En 11 minuten aftiteling bij een film van 83 minuten is ook dikke nep.

avatar van Smeurd

Smeurd

Geen uitstekende film, maar de chipmunk scène mocht er wel zijn!

avatar van smoke4life

smoke4life

Een ipod in plaats van een tripod !

avatar van zerky

zerky

Heb hem eerst gekocht op dvd en daarna maar bekeken grote fout

avatar van Le Professionnel

Le Professionnel

Geschikt voor mensen met een IQ lager dan 50.

avatar van nightbreed

nightbreed

Auw, wat was dit pijnlijk slecht.

avatar van lars-pixar

lars-pixar

U bent gewaarschuwd bij het kijken van deze rampen film want ook de grappen komen per seconden in de film en die zijn niet bepaald om te lachen. De film is op elk moment wel saaie en heeft bij bijna elke scene nauwelijks tempo en het lijkt dan wel of het uuren duurt en dat is erg slapend verwerkend.

De acteurs die in hun rol zitten als parodie doen nog eens niet hun best net als het scenario werk van Jason Frieberg en Aaron Seltzer moet je na gaan dat die twee aan het werk mee geholpen hebben van David Zucker (in Scary Movie 3 & 4)

Net als Meet The Spartans is dit een film die om de seconde wordt dood gegooid met slechte beelden en flauwe grappen.

Maar stiekem vinden sommige mensen dit nog wel te pruimen bij mij komt die tijd er snel aan dat ik deze twee regisseurs ga negeren , laten dan hopen dat ze het hier bij houden.

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

Dit is echt een film, die zijn naam eer aan doet: A DISASTER!!!!

avatar van jrvdw

jrvdw

het word eens tijd voor een kwaliteitsstandaard voor films

avatar van dapledo

dapledo

zo slecht, zou deze niet op nummer 1 moeten staan?

avatar van rickniel

rickniel

Hoe kun je deze nou slecht vinden is toch geweldig grappig

avatar van lars-pixar

lars-pixar

rickniel schreef:

Hoe kun je deze nou slecht vinden is toch geweldig grappig

Niet grappig maar flauw, maar dat is dan ook een mening.

avatar van ibendb

ibendb

Dit is alweer zo'n flopfilm.

Hoe ze dit soort films kunnen maken - en geld mee verdienen - is voor mij nog niet duidelijk. Slappe humor, langdradige scènes, een irritante panda. Deze film heeft het alemaal. Behalve iets wat enigzins leuk is. 1.5*

avatar van Benny1981

Benny1981

Wat een saaie film, hij speelt nu op 2be (vlaanderen).

Ik heb hem 40 minuten gezien (volgehouden), maar het is genoeg.

Hij doet inderdaad zijn naam eer aan.

Normaal gezien hou ik wel van parodie's en satirés à la hot shots;airplane, naked gun,...

Maar deze film scoort ondermaats.