Disaster Movie (2008)
Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer
Met onder meer: Carmen Electra, Kim Kardashian en Matt Lanter
Releasedatum: 18 september 2008
Plot Disaster Movie
"Your favorite movies are going to be destroyed."
De jonge Will krijgt op een nacht een droom over Amy Winehouse, die hem een kristallen schedel laat zien en vertelt over het einde van de wereld. En als tijdens Will's Sweet 16 feestje de aarde inderdaad begint te schudden en er allerlei vreemde dingen gebeuren, moet Will samen met onder andere zijn vriendin, de hoogzwangere Juney en een vrolijke prinses het mysterie oplossen en de wereld redden. Maar op hulp van Iron Man, The Hulk, Batman, Beowulf of Indiana Jones hoeven ze ditmaal niet te rekenen.
Will
Amy
Calvin
Enchanted Princess / Amy Winehouse Look-A-Like / Jessica Simpson Look-A-Like
Juney / Hannah Montana
Lisa
Wolf / Javier Bardem Look-A-Like / Police Officer / Hellboy / Batman / Beowulf / Prince Caspian
Beautiful Assassin
Indiana Jones
Prince
Charmides
Bij die chipmunks en Kung Fu Panda was inderdaad leuk en humor. Voor de rest wel redelijk.
avatar-freak
geweldie film is zo grappig vooral met hannah montana die onder een meteoriet lag
dave
Disaster Movie faalt over de hele lijn.
Elk personage is vervelend en to-taal ongrappig, met die zwangere heks voorop. Alles wat er uit hun mond komt is zo vreselijk vermoeiend, niet te geloven.
De makers hebben klaarblijkelijk geen enkele moeite gedaan deze film wat niveau te geven. Ik kan niets opsommen dat op de een of andere manier op een geslaagde grap lijkt.
De dans -en zangscènes zijn nog wel het ergste. Dit wordt zelfs niet leuk na een bak Duvel. Afstotelijke parodieën die onmogelijk nog slechter kunnen worden gebracht maken het merendeel uit van deze hersenloze rotzooi. Allerlei willekeurige superhelden, de chipmunks, desperate housewives worden op de meest dwaze manier voorgesteld.
Acteerprestaties zijn, net zoals elk ander aspect van deze film, schrikwekkend slecht.
Ik kijk nog liever drie keer na elkaar naar Home Alone 4, dan dit stuk modder ooit nog opnieuw te moeten aanschouwen. Om dit leuk te vinden heb je geen gevoel voor humor nodig, eerder een torenhoog empathisch vermogen. Zielig.
pierrrke
de "te" hoge bilspleet was hilarisch
al de rest maak ik geen woorden aan vuil
Dk2008
Van dit soort zijn ook tig gemaakt, die dan ook wel leuk kunnen zijn. Dit was echter een zware tegenvaller, grapjes waren eerder ergerlijk dan leuk. Wat een mensen allemaal mee hebben gewerkt aan zo'n film. De aftiteling was bijna een film op zich.
david19982008
Dat vond ik het enifge leuke
Clearm
Kutfilm. Ik vond alleen de Chipmunks wel grappig, daarom een halve ster. Maar hij is het kijken niet waard.
boozebelly
- 1905 stemmen
Kutfilm. Ik vond alleen de Chipmunks wel grappig, daarom een halve ster.
Een halve ster? Veel keus heb je ook niet he?!
_manga_
inderdaad een erg slechte film, ik heb hem wel af kunnen kijken maar zo slecht vind ik ook weer niet, na eigenlijk wel slecht maar er zitten best een paar grappige stukken in, maar het meeste is gewoon te flauw...
maikel01
Nou sorry hoor .. maar dat vond ik nou helemaal nergens opslaan.
Wat ik wel grappig vond , dat meisje met : Hairy girls gone wild , dat was wel grappig
Elineloves
Dat vond ik inderdaad een leuke scene.
Disaster Movie blijft voor mij de leukste uit de reeks. Ik verheug me op de volgende soortgelijke film.
Naomi Watts
Well, duh. No shit, Sherlock. All I do is wear a wig and change my voice a little bit and those dumb kids can't tell the difference. Then I get twice the pay and twice the merchandise. Just a reminder, my new CD comes out. Miley Cyrus: Underage. it's available in stores now. Featuring songs from my dad, Billy Ray. Only 9.95.
Best een leuke Movie film. Carmen Electra is altijd een aanwinst in dit soort films. Geldt voor bijna heel de cast, vooral Nicole Parker en Ike Barinholtz sloven zich uit maar vooral Crista Flanigan is geweldig als Hannah Montana en Juney. Werkelijk een feest van herkenning, en toch wel een leuke persiflage film. En die worstelpartij tussen Carmen Electra en Kim K Superstar is legendary, van mij mag Kim Kardashian wel vaker terugkomen in dit soort films. Ze is erg easy on the eyes en heeft ook wel fijne humor. Die bend over pose ook constant van haar
Deze week ga ik maar al die movie films kijken, vind ze toch wel erg leuk en staan al te lang op mijn to see lijst. Deze was leuk. Ook het Hannah Montana segment vond ik leuk, ik kijk nu ook volop Hannah Montana en dan valt het je toch op dat die mimiek van Miley Cyrus lekker wordt overdone. Dit hoort niet i nde flop 100 thuis, maar dat is een beetej de vloek van de movie movies.
Jeej!
Nog iemand die dit soort films wel weet te waarderen. Voelde me al een vreemde eend in de bijt.
Naomi Watts
Ik begon ook een beetej aan mezelf te twijfelen. Vanavond Superhero movie, en dan heb ik nog Spanish Movie, Date Movie, Extreme Movie, Meet the Spartans en Epic Movie heb ik nog liggen. Zie ik er een paar over het hoofd? Not Another Teen movie maar eens herzien.
Elineloves
Spanish en Extreme Movie ken ik niet.. Dus die ga ik ook z.s.m. maar eens zien.
(Hoe kom je aan Spanish?)
Verder waren ze dat wel ja, geloof ik.
Dance Flick?
Naomi Watts
Dance Flick zet ik ook op de lijst, thanks
Voor jou heb ik dan nog Stan Helsing als je die nog niet kende, die is ook erg leuk.
Tonypulp
Dance flick is samen met Superhero movie de leukste, naast alle scary movie dan
. De rest gaat nog wel, ongeveer stan helsing niveau.
Edit: Blijkbaar heb ik ook ooit Extreme movie gezien, aan m'n bericht te zien was die ook wel leuk
Herinner me er echt helemaal niets meer van eigenlijk..
Naomi Watts
Op IMDB behoorlijk laag cijfer, dan moet ie wel leuk zijn
Naomi Watts
Nog even wat toe te voegen, wat is Nicole Parker briljant als Enchanted Princess
Elineloves
Schijtirritant zeg, wat zou ik die graag met een plank voor dr hoofd slaan.
Hoewel die scene met die behaarde, dansende neger wel weer cool is.
Een film als dit zou net leuk moeten zijn voor de filmliefhebber door de vele filmverwijzingen. Maar het blijft bij een hoop pis- en kakhumor (excusez moi voor het woordgebruik) en geen flauwe maar toch leuke naked gun humor. Daardoor is de film niet alleen saai en vervelend, maar ook irritant geworden. Jammer van de 'verscheten' tijd.
Jasper69
0,5 voor die chipmunks, zijn grappig neergezet en het metal liedje maar voor de rest stop met die films, of ga even goed zitten voor scary movie 5
buitenbeentje
haha
hij was eigenlijk wel melig XD
maar niet heel erg goed ofzoo...
Sjurk
Wat een vreselijke film. ik heb geen en keer moeten lachen om de grappen in deze film. De film wil zo graag grappig zijn dat eigenlijk het tegenovergestelde bereikt. Ik keek deze samen met een vriend en na een tijdje moesten we eerlijk gezegd wel even lachen maar dat was omdat de film en de grappen zo slecht waren dat het komisch werd maar op die manier hebben de makers het niet bedoeld. Alles aan deze film is slecht.
Deze film staat dan ook terecht in de flop 100. Wat een misbaksel!!!!!
TOthehulk
Geniale film.. ik snap niet waarom deze film zo min gewaardeerd is.. je weet wat je kunt verwachten bij z'n film.. hou je er niet van..? Kijk dan vooral niet... maar ik heb weer geniaal gelachen! het is een film wat helemaal nergens over gaat.. maar wat wil je dan?? daarvoor kijk ik deze film niet.. ik kijk deze film puur om te lachen! en dat is gelukt
Noekje
Ik heb echt wel gevoel voor humor, maar dat was in deze film niet te vinden. Ik heb hem 2 keer toe gekeken bij vrienden, maar ik vind hem echt bar en bar slecht!
En zo hoort het!
davidz352
Een vriend van mij had deze film meegebracht om eens lekker met zijn allen te kijken. Hij zat de héle tijd door te lachen om de flauwe grappen. De rest zat met een chagrijnige kop te kijken. Echt, heb me de hele film verveeld. Bagger 1e klas

Ook deze vijf cultfilms kijk je vanaf nu gratis op PlexTV

Misdaadthriller 'The Bone Collector' morgen te zien op televisie

Netflix komt binnenkort met de geprezen misdaadserie 'Animal Kingdom'

Eindelijk in Nederland te zien: bejubelde dramaserie 'Heated Rivalry' nu op HBO Max

Jackass 3D
Komedie / Documentaire, 2010