• 9.376.097 stemmen

Ace Ventura Jr: Pet Detective (2009)

Avontuur / Komedie | 93 minuten

Genre: Avontuur / Komedie

Alternatieve titel: Ace Ventura 3

Geregisseerd door: David Mickey Evans

Met onder meer: Josh Flitter en Emma Lockhart

Plot Ace Ventura Jr: Pet Detective

De twaalfjarige Ace (Josh Flitter) woont sinds het vertrek van zijn vader alleen met zijn moeder. Ace houdt zich in zijn vrije tijd bezig met het opsporen van huisdieren van zijn klasgenoten en hier is hij dan ook aardig goed in. Als in de plaatselijke dierentuin een panda wordt gestolen door een dief en zijn moeder de schuld in haar schoenen krijgt gestoken wordt het tijd voor Ace om in actie te komen. Met behulp van zijn vrienden Laura en A-Plus hoopt hij de dief te pakken te krijgen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Ace Ventura Jr.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Gedoemd om in de flop 100 te eindigen

tommykonijn

Deze Film zonder Jim Carrey wordt echt helemaal niks, Hoewel de Inhoud er Goed uitziet zie ik acteurs waar het helemaal mis mee loopt, Inder daad HarmJanStegenga dit wordt een Flopper, Ook de regiseur is Slecht.

avatar van The Last

The Last

Word denk ik net zoiets als dat vervolg van Dumb & Dumber (ook met Carrey).

jimcarrey gek

weer een vervolg op een film met jim carrey maar dan zonder carrey dat is erg the mask topper son of the mask flop dumb and dumber top dumb and dumber when harry with loid volgens vele een flop maar hij lijkt me opzich goed als ik het lees

Trailer al gezien ?

V-E-R-S-C-H-R-I-K-K-E-L-I-J-K.

avatar van L_T_B

L_T_B

Wellicht omdat dat niet de (officiële) trailer is?

L_T_B schreef:

Wellicht omdat dat niet de (officiële) trailer is?

Snap ik maar het gaat me al om het laatste stukje .

avatar van dammit

dammit

ik zou het niet erg vinden als een klein kind genaamd ace ventura jr.

zich voordoet als zijn vader maar dan moet carrey er ook in zitten.

het is wel oke als deel 3 komt of er is, maar dan zou het leuker zijn als carrey ook weer meedoet en dat dan hij en z'n zoon gaan zoeken dan is hij er ook weer, maar niet alleen zijn zoon.

P:

jimcarrey gek

er komt nooit nieuws over deze film bij harry potter staan al honderden berichten

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

jimcarrey gek schreef:

Vind je dat vreemd? Lijkt me toch erg logisch...

jimcarrey gek

ja oke MAAR... ik heb nieuws ze zeggen dat de moeder (inderdaad melissa) er in speelt en de opa ook van ace jr maar de vader niet dus geen jim carrey wat heel vals is want melissa kwam alleen in deel 1 voor ed de opa dus de vader van de goeie ventura komt helemaal niet in deel 1 of 2 voor en jim carrey speelt de hoofdrol in 1 en 2 dan vind ik het nog goed dat de zoon van ventura er de hoofdrol inspeeld maar dan moet carrey ook een rol heb maar ook niet een rol van een zin of zo maar wel dat hij een beetje meedoet

jimcarrey gek

ps wanneer komt deze in de bioscoop

avatar van gotti

Ik gok dat ie hier Straight to DVD komt...

avatar van poetswijf

poetswijf

Mij lijkt hier niks aan, Jim Carrey hadden ze moeten pakken want dat jochie is vreselijk irritant en kan dus duidelijk niet acteren.

avatar van Dutchmeister

Dutchmeister

Gvd, ik zag die titel en ik dacht Yessss een nieuwe Ace ventura met Jim Carrey. Maar het mag niet zo zijn.

Zonde.

avatar van Remi

Remi

Ik snap er helemaal niks meer van, van die filmwereld met die stomme vervolgen . Ze hadden het gewoon bij deel 1 moeten laten. Hierdoor beginnen je spataderen toch spontaan op te springen...?

Vergeet het maar .

Carrey heeft gezworen na When Nature Calls nooit meer een vervolg te maken of ook maar in een vervolg voor te komen.

avatar van Ninto

Ninto

Remi schreef:

Nee dat niet. Deel 2 was ook hilarisch, vooral door Carrey dan, eigenlijk alleen door Carrey.

WAAROM BRENGEN ZE DIT UIT!? Zonder Carrey wordt dit natuurlijk gewoon een dikke flop film. Zucht...

Deze film gaat goed floppen als ik het zo zie :

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

tommykonijn schreef:

Deze film gaat goed floppen als ik het zo zie :

Nu ik dat zie wel ja :S

Maar ik ga hem wel kijken.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

gotti schreef:

Ik gok dat ie hier Straight to DVD komt...

In de rest van de wereld ook wel...

avatar van turbothijs

turbothijs

Ieks! Zonder Jim Carrey! Lijkt me eerder een kinderfilmpje die is gedoemd tot de flop 100 en zappelin

Hehe, Jim Carrey ontdekt dat er een Ace Ventura 3 komt :

YouTube - Jim Carrey discovers Ace Ventura Jr. - youtube.com

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

God, nee, Waarom nou toch weer?

avatar van the pope

the pope

Flop zit er aan te komen.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

the pope schreef:

Flop zit er aan te komen.

Ja, net als Ace Ventura Jr.

avatar van magaal

magaal

noooo!! Waarom??!!! Waarom??!!!

avatar van Charlie Cheese

Charlie Cheese

• 1936 stemmen

Haha hilarisch, toen ik hem zag staan had ik EXACT dezelfde reactie als magaal hierboven .

Mare, heeft Jimmy hier niets over te zeggen? Kan me niet voorstellen dat hij dit laat gebeuren..

Haha, wat een afkrakerij

avatar van Jedi

Jedi

jimcarrey gek schreef:

Alsjeblieft, je post slaat echt nergens op en leer eens interpuncties te gebruiken afgezien van die 3 puntjes aan het begin van je post.

En weer even ontopic. De film net gekeken, en viel me enorm tegen. Amateuristisch gefilmd, het irritante stemmetje van Jr., Af en toe kon ik even lachen maar daar bleef het ook bij. De originele Ace Ventura's vond ik geweldig, maar deze film is een schande voor de collectie.

Een magere 1,5*