Extreme Movie (2008)
Geregisseerd door: Adam Jay Epstein en Andrew Jacobson
Met onder meer: Frankie Muniz, Michael Cera en Jamie Kennedy
Gesproken taal: Duits, Hongaars en Engels
Plot Extreme Movie
"A film with many happy endings..."
Een groep middelbare scholieren gaat op reis in de hoop snel hun maagdelijkheid te verliezen. Het lukt de tiener Chuck (Muniz) om z'n maagdelijkheid te verliezen aan zijn vriendin Betty (Schneider). Hij komt er al snel achter dat Betty met hun seksleven extreem wil gaan experimenteren.
Fred
Dancer
Angus
Charlotte
RickZ
Komedie over pubers die hun sexualiteit gaan ontdekken. Nergens leuk, maximaal een glimlachje. 1 goed punt: de film duurt maar 75 min.
ForgottenSon
Gewoon een lekker flauwe film die opvalt door de sketches, met toch enkele zeer leuke vondsten. Ik heb me er wel mee vermaakt, er valt genoeg te lachen
Als je echt een slechte film wilt zien, mensen die hier 0,5 stemmen; ga Spring Breakdown kijken. Dat is écht slecht.
MR APOCALYPSE
Ik vond de alleen de scene met de dikke jongen en zijn rubberen vagina hilarisch!Erg flauw maar kon er om lachen.
Rest van de film was flauw maar minder leuk en de rol van Lillard vond ik totaal niet leuk maar op scream na ben ik totaal tegen hem
AHWA
Ach, ik heb me af en toe nog best vermaakt en betrapte me erop dat ik soms harder moest lachen dan ik had verwacht. Niet echt een film dit, meer een aaneenschakeling van sketches. De seksuele voorlichtingsles vormt de rode draad van de film, en die leraar was af en toe best grappig. Alleen niet toen hij Ryan Pinkston de grond in boorde.. Ook dat scheten latende meisje was een dieptepunt. De rest viel allemaal nog best mee.
Nooit gedacht dat ik nog zou lachen om Andy Milonakis.
Samayra
Geen geweldige film maar kon er af en toe wel om lachen dus op zich wel vermakelijk af en toe. |De ene scene net wat meer dan de andere...Geef het een 2
Tsja, niet al te best.
Wil eigenlijk niet teveel woorden vuil maken, het hoofdplotje duurt in totaal niet langer dan een kwartiertje. Daaromheen zitten een heleboel korte sketches die heel kort duren.
Deze zijn allemaal van wisselvallige kwaliteiten, maar over het algemeen allemaal toch onvoldoende.
Een paar keer is er een lach op mijn gezicht getoverd, wat deze "film" van de overgang redt.
Vooral het gebrek aan een fatsoenlijk plot doet deze "film" de das om. Lang geleden dat ik zo uitkeek naar het einde van een film en dat terwijl de film krap een uur en een kwartier duurt.
Sjoerdow
Slechte sketches die te lang duren. Grappen worden zo lang uitgerekt dat de lol er heel snel vanaf is, en de meeste grappen zijn voorspelbare inkoppers.
Dom, dom dom!
Gelukkig duurde de film niet al te lang.
Heb een paar keer kunnen lachen, maar het was vooral ergenis wat de toon zette bij mij.
Gelukkig heb je hem niet alleen gekeken Sjoerd
Dan had je wel een half puntje lager gegeven denk ik haha.
yordee
Korte film, gelukkig. Ik kon soms wel lachen (1 ster) en er zaten een paar mooie dames in (nog 1 ster). Verhaal, slecht. Sommige stukken waren te langdradig, met die ruftende negerin en het zingstukje aan het einde. Absoluut geen aanrader
Elineloves
Oh god, oh god, oh god.... Dat was het eerste wat ik na 2 minuten film al riep.
And Frankie. I hate that guy so much.
Matthew Lillard was dan wel weer een leuke verrassing! Net zoals grandma in de videostore, oh god!
Ik heb wel ontzettend moeten lachen tijdens een bepaalde scene, die met de [nepvagina. Een vriend van mijn ex had dus ook zo'n ding, en daar ging ie elke avond overheen en deed alsof het zijn vriendin was. How sick can you be?
Dat bracht wel rare herinneringen naar boven.
Verder sloeg het uiteraard he-le-maal nergens op, maar hier en daar had ik toch wel een (smerig) glimlachje op mijn gezicht. Laat ik het er op houden dat ik Lincoln nu heel anders bekijk dan voorheen
En bij dikke negerinnen blijf ik ook uit de buurt...
pooper
waarom is elke film met ''movie'''als het laatste woord in een titel zo superslecht.
the new guy
vond het zelf niet zo sterk maar dit is toch een ..... Movie die een hoog gemiddelde heeft.
Kr!kke
Heb je hem helemaal uitgezeten, Kr!kke?
spijtig genoeg wel ja...
Phantasm
Wel geinig om een keer te zien, al komt de film zo nu en dan wel wat flauw over.
Minotaures
Ik heb het idee dat alles wat met ''Movie'' eindigt de laatste tijd flopt.
m1chel
- 1948 berichten
ik had blijkbaar mijn avond gisteravond niet, want na de slechtste film van de afgelopen 10 jaar voor mij Piranah, zette ik dit op. Ik heb hem na een kleine 35 minuten maar uit gedrukt en ben maar naar bed gegaan. Dit sloeg ook weer compleet nergens op.
Minority_Check
na 5 minuten gewoon door heen gespoeld
vond het niks en snap ook niet waarom sommige acteurs hier aan mee hebben gedaan
Delta65
Ik kan er niet omheen. Deze film is niet zo best...
Het zijn inderdaad allerlei scetches. Een boeiende verhaallijn is ver te zoeken. Ik vond 2 scenes grappig. De eerste met to the next level en die met candid camera. Voor beide scenes een halve ster.
Metalfist
Sketch Movie
Gisteravond na Zombie Strippers werd er gezocht naar iets grappigs in plaats van horror en de kameraad bij wie ik thuis was, had deze Extreme Movie op de decoder staan. Ik heb de hypes van ... Movie altijd wat aan me voorbij laten gaan maar hij bleef volhouden dat deze hilarisch was en dus werd er gisteravond naar de zoveelste parodie gekeken van Friedberg en Seltzer gekeken.
Althans, dat dacht ik en mijn verbazing was dan ook groot toen bleek dat de regisseurs helemaal niet Friedberg en Seltzer noemden maar Epstein en Jacobson. Ik dacht bij mezelf dat dit misschien toch nog eens leuk kon gaan worden en wonder boven wonder, dat werd het ook. Extreme Movie is eigenlijk een verkeerde titel doordat er helemaal niet zoveel extreem gebeurd. Er worden gewoon een hele resem sketches op de kijker afgevuurd en, hoewel sommige van die sketches wel van een erg laag niveau zijn (het scheten latende meisje zou zo in een Friedberg en Seltzer film passen) en dat het allemaal soms wel redelijk voorspelbaar is, zitten er toch nog wel genoeg goede vondsten is om eens een keer een voldoende te kunnen uitdelen aan dit soort films. De sketches zorgen ervoor dat niets echt geforceerd aanvoelt en dat er gewoon lustig gebruik kan worden gemaakt van een hele resem kapstokken om grappen aan te hangen. En sommige van die grappen zijn wel degelijk geslaagd! Zo ging ik op het einde van de film met het Making Porn nummer compleet in een deuk. Misschien is het doordat ik hier bitter weinig van verwachte maar de score hier op de site is in ieder geval onterecht. Oké, niet alles is even geslaagd maar dit is sowieso een stuk beter dan een Date Movie of Epic Movie.
Doordat Extreme Movie zo veel gebruik maakt van sketches, is er van een degelijk verhaal geen sprake. Er is dus ook niet echt sprake van hoofdrollen of bijrollen doordat iedereen maar in één of twee scènes opduikt. De film wordt gepromoot met Michael Cera in de hoofdrol (en die zie je dan amper) maar er is nog genoeg anders te beleven. Er zijn dan ook veel bekende gezichten die de revue passeren zoals Matthew Lillard, Frankie Muniz, John Farley, ... Best wel leuk eigenlijk maar het is nogal lastig om een deftig beeld te kunnen schetsen van de verschillende acteurs want vaak zijn ze al in een flits voorbij gekomen.
Leuke film die misschien met een herziening nog wel leuker wordt doordat je op meer details begint te letten. De sketches lopen niet chronologisch en dat zorgt wel voor een aantal vermakelijke scènes, van mij mogen Epstein en Jacobson meer van dit soort films maken.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Boot Camp
Drama / Thriller, 2008

I Am Not a Serial Killer
Thriller / Horror, 2016
bisexualitywebcamerectionsex education promiscuitytienertiener jongenmasturbatiebisexualsex toy sketch comedyteenage sexualitylhbtdebaucheryseks komedievoyeurismeonline hookupteenagers