• 9.375.064 stemmen

Geregisseerd door: Adam Jay Epstein en Andrew Jacobson

Met onder meer: Frankie Muniz, Michael Cera en Jamie Kennedy

Gesproken taal: Duits, Hongaars en Engels

Plot Extreme Movie

"A film with many happy endings..."

Een groep middelbare scholieren gaat op reis in de hoop snel hun maagdelijkheid te verliezen. Het lukt de tiener Chuck (Muniz) om z'n maagdelijkheid te verliezen aan zijn vriendin Betty (Schneider). Hij komt er al snel achter dat Betty met hun seksleven extreem wil gaan experimenteren.

avatar van wwelover

wwelover

Ben benieuwd, toch een opvallend cast met Lillard en Cera.

avatar van Keane1983

Keane1983

Een leuke verfrissende film. Het is gebaseerd op een soort van kleine stukjes wat samen wel een geheel vormt.Ik had ook niet echt het idee dat ik naar een film aan het kijken was, maar eerder naar een mix van comedy central.

Ook in deze film staat sex natuurlijk centraal, maar dan wel op erg grove wijze....

Er zitten echt wel leuke en hilarische stukjes in, maar echt vernieuwend is het niet. Hoewel de typetjes wel weer net van het standaard afwijken En dat geeft dan net weer die andere twist aan deze film want andere in deze gerne niet hebben of waar het juist afgezaagd wordt.

Ik kan me voorstellen dat de nu aankomende jeugd helemaal weg zal lopen met deze film...ik vond hem in iedergeval aardig om te zien en heb me er ook kostelijk mee kunnen vermaken

Zo krijg je een heel scala aan bizarre situaties.....de eerste keer sex!! ( i think we can go to the next level)....sexuele voorlichtingen van een nogal vrij gebekte leraar, een kleptomane oma's in de sexshop en een stalkende nepflamous....kortom humor genoeg.

avatar van 074

kon lachen om sommige grappen, soms was het een beetje te voorspelbaar maar de meeste waren wel hilarisch.

avatar van Gekkegert

Gekkegert

Wat de neuk, dit was de meest wazige bizzare kut flim ooit. Zelfs onder invloed van een f*cked upp lading weed en wisky was dit heel heel vergezocht.

Ik kan niets anders zeggen dat dit de meest wardeloze kut film ooit was, zelfs voor 2 stoners.

avatar van Paco Delavega

Paco Delavega

Ik was bang voor het flauwe humor a la Disaster Movie, Meet The Spartans etc, maar vond toch het één en ander erg grappig. De film is nog al grillig met z'n humor, maar heb genoeg gelachen om 3* te geven.

avatar van scar13

scar13

Ik vond het echt een super leuke film. Anders dan andere films in dit genre, maar zeker het checken waard. 4*

avatar van 074

Gekkegert schreef:

GekkeGert

misschien moet je het volgende keer bekijken zonder wiet en whisky. misschien krijg je dan nog iets mee van de film .

avatar van Grunner

Grunner

Aardige film, paar grappige momentjes... Geen topper maar leuk om gezien te hebben

avatar van boedoe

boedoe

Gekkegert schreef:

GekkeGert

101 % mee eens alleen waren wij met 4 stoners !

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

ging nergens over. sommige stukjes waren wel grappig, maar het is jammer dat het geen film is maar allemaal stukken gewoon. en niet alles was echt grappig

2 voor de moeite

avatar van Rohp

Rohp

normaal houd ik wel van zulke films maar deze was gewoon echt slecht, het had geen verhaal, wel paar goeie namen zoals jamie kennedy en die ene van superbad dus op zich zou het wel een beetje grappig moeten zijn maar dat viel zwaar tegen. het verhaal was er dus echt niet en alleen maar tussestukjes enzo en alleen maar over sex waar ook meteen alle grappen over gingen. Dus niet echt een aanrader

avatar van gizmoart

gizmoart

074 schreef:

is het de bedoeling van dit soort films dan om het serieus te volgen whauhahahaha

avatar van chrisvoorma

chrisvoorma

deze film krijgt van mij NOG 2 sterren vanwege het bloot wat ik gezien heb, af en toe wel even moeten lachen zo stom.

deze film valt bij mij in de categorie b/c-film

avatar van wwelover

wwelover

Zeer vermakelijke en verfrissende film. Beter dan al die andere ..... movies. Geen onnodige slapstick grappen, maar gewoon grappige stukjes dialoog etc. De films is opgebouwd uit verschillende 'sketches'. Vond de meeste erg grappig bedacht, af en toe werden de grappen net wat te lang uitgerekt dat is wel jammer. Maar de personages zijn erg geinig bedacht met name die leraar.

De film heeft een opvallende cast, een aantal leuke en bekende namen als Matthew Lillard die erg geinig was als zichzelf met belachelijke tips. En ook de kleine rol van Michael Cera. En Ryan Pinkston was ook erg grappig.

avatar van _Daan_

_Daan_

B film? nee veel lager irritant en geen leuke verhaallijn in de film

Niet kijken! is niet grappig! kijk dan Sex drive veel beter!

avatar van the-hague-pride

the-hague-pride

vanwaar je vergelijking met sex drive?

idd leuke film, maar er zijn zoveel films die je beter kunt kijken dan deze

avatar van Sijmen de Geus

Sijmen de Geus

Hele vage film!

bestaat uit allemaal korte stukjes en zit niet echt een duidelijk verhaal in..

maar het blijft toch boeiend en grappig...

kortom een leuke flauwe film om te kijken met een aantal vrienden...

komen nog wel hele mooie tieten in voor!!!!

avatar van sneeuwbal

sneeuwbal

wat een ongelofelijke budfilm!!!!! gelukkig duurt hij niet veel langer dan een uur maar dan nog niet de moeite waard er zit 1 slecht uitgevoerde verhaallijn in met daaromheen een aantal slechte filmpjes die het enige gemeen hebben dat het over sex het is niet meer dan een aantal op elkaar gestapelde grappen die we al bij 100 films eerder hebben gezien gaat van mij krijgt die een 1 en zelfs dat met pijn en moeite

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Toch nog best wel leuk, het geheel is weer heerlijk flauw en ik had ook niks anders verwacht, geen moment verveeld in ieder geval.

avatar van DirkRaveR

DirkRaveR

Sinds lange tijd niet meer zo'n slechte film gezien. Verspil je tijd niet aan deze film, het is al erg zat dat ik het heb gedaan.

avatar van VS60*

VS60*

That 's all I got to say!

avatar van timmaah

timmaah

Geen enkele klasse heeft deze film, maar dat maakt hem juist zo grappig, maar je moet er wel van houden!

avatar van Rulo

Rulo

Oei wat slecht

avatar van nou5

nou5

ik ga hem nu kijken,ben benieuwd:p

maar ben dr bang voor na menig mening

avatar van skipy05

skipy05

Ik heb deze film uit gezien en het heeft mij geen moment verveeld. er zaten wel een paar mindere stukken in. Het is een film uit verschillende delen. die niet echt een verhaal in zijn geheel hebben.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Flauwe film, daar moet je van houden. Veel grappen, en een aantal zijn nog leuk ook! *3

avatar van schaap140

schaap140

Tja wat gaan we hier eens van zeggen...

Heb de film af gekeken paar keer de mondhoekjes omhoog getrokken en paar keer goed in een deuk gelegen. zit niet echt een verhaal lijn in maar hij is echt wel leuk maar je moet er van houden. omdat er mooie vrouwen in spelen, een leraar die ik nooit gehad heb, de grappige street confessions en het slappe geouwe hoer van Matthew Lillard maken het toch een grappige film en geef ik hem 3 sterren mee omdat ik hem geen 2,75 ster kan geven wat ik hem eigenlijk waard vind.

Gewoon een keer gaan kijken.

avatar van Stroe

Stroe

"belangrijk"

Hou je van dit Genre films dan moet je deze zeker kijken. Er zitten gewoon extreme vormen van de eeste keer in.

Het is niet echt een film meer een verzameling van fragmenten met verschillende hoofdpersonen.

De aantal stemmen zeggen hier niks bij!!!

Of je houd hier van of niet.

avatar van danuz

danuz

Het summum van ongrappigheid lijkt wel zo ongeveer te zijn bereikt wanneer er zowat naar de flauwigheid van een Scary Movie wordt verlangt. Een rits aan sketches komen voorbij, waar scheten, netkutten, scheten, BJ's e.d. als vanzelfsprekend enorm grappig zijn en wanneer er over homofilie wordt gepraat er natuurlijk verwacht wordt dat men dit enorm pervers en idioot vind. Aan timing, nonchalance en droogheid wordt totaal voorbijgegaan en die rol van Cera (waarvoor ik de film toch ben gaan kijken) is ook niet veel waard. Nee, dan liever uberflauwe Japanse tv-humor (waar de film soms bijna wat weg van had).

avatar van Zizzo

Zizzo

uhmm.... pfft, dit is erg!! vlucht voor deze film!!