• 9.379.368 stemmen

Met onder meer: Julia Roberts, Clive Owen en Paul Giamatti

Gesproken taal: Engels, Duits, Russisch en Spaans

Releasedatum: 28 mei 2009

Plot Duplicity

"Outwit. Outspy. Outsmart. Outplay. Then get out."

Claire Stenwick en Ray Koval zijn twee geliefden die beiden werken als bedrijfsspionnen in het zakenleven aan Wall Street. Wanneer ze door hun respectievelijke bazen bedrogen worden en de kans krijgen een waardevol product te stelen, besluiten ze samen te werken.

Claire Stenwick

Boris Fetyov

avatar van MrsDoodekins

MrsDoodekins

Absoluut tegen gevallen.

Ik had halverwege de film nog geen interesse wat ze nu eigenlijk aan het doen waren.

Toen het me duidelijk was om wat voor produkt het ging vond ik het zeer zeer flauwekul.

Julia en Clive zijn leuk samen.

Dat was ook de reden dat ik m wou zien na Closer

Niet de moeite waard

avatar van Eddy55

Eddy55

Ik had hier veel van verwacht, maar het is een tegenvaller.

Halverwege uit gezet, een erg slechte film die niet op gang komt. En daarbij zijn bijna alle gesprekken in de film nodeloos lang, kortom ik wordt moe van het kijken.

Slechtste film van het jaar.

avatar van istimewa

istimewa

Veeeeeeeel te langdradig, het had een aardige film kunnen zijn als die een half uur was ingekort, en al de bullshit eruit was gelaten .

avatar van Dinya

Dinya

Had een veel spannender verhaal verwacht. Het zijn goede acteurs maar vond de film echt tegenvallen. Beetje langdradig.

avatar van grovonion

grovonion

Eens met onderstaande, tegen het einde kwam er even wat spanning in maar die werd dan weer weggevaagd door het onbevredigende einde.

avatar van grovonion

grovonion

Eddy55 schreef:

Ik had hier veel van verwacht, maar het is een tegenvaller.

Slechtste film van het jaar.

das natuurlijk b*llsh*t, als je een film niet uitkijkt kun je dit onmogelijk weten.

avatar van Timothyvdmeer

Timothyvdmeer

Verhaal was heel warrig en moeilijk te volgen. Toch waren de hoofdrolspelers weer goed bezig. Verder aardig om een keer gezien te hebben, maar zal hem niet snel herzien.

avatar van Kisje

Kisje

Tegenvaller!!!!

avatar van lis001

lis001

Wat een tegenvaller. Ben serieus maar gaan slapen en mijn vriend heeft hem afgekeken. Maar mij kon die echt niet boeien!!

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Een hele tegenvaller.

Heb de film na 3 kwartier al uitgezet wachtend tot het leuker werd.

Het verhaal was te rommelig en saai.

De film ging voor mijn gevoel nergens over.

Daarom geef ik ook geen cijfer.

avatar van Mischa

Mischa

Hier Spuit 11: Wat een tegenvaller idd! Het begint allemaal erg leuk, en aan de flash-backs en -forwards heb ik me allerminst gestoord. maar op een gegeven moment zakt het verhaal gewoon in elkaar. Maw het boeide me op een gegeven moment totaal niet meer hoe het af zou lopen. Daarnaast vond ik de relatie van Owen en Roberts aan 't eind totaal ongeloofwaardig. Drie sterren voor de eerste helft...

avatar van Bojangles549

Bojangles549

Beslist 1 van de slechtste films die ik heb gezien.

Aan het verhaal was werkelijk geen touw aan vast te knopen,

veel te warrig en langdradig.

na een half uur meteen afgezet en gaan slapen!

0.5 * voor de cast

avatar van jikamajoja

jikamajoja

Helaas weet deze film de kijker niet te boeien.

Ik heb de film na 40 minuten uitgezet.

avatar van the.real.deal

the.real.deal

toch een redelijk verschil imdb en mm

ik geef de film een voldoende ***

want ik vond het op de een of andere manier sluw in elkaar gezet.

Ik zal deze film nooit maar dan ook nooit van me leven nog een keer kijken maar, het is gewoon een keer wat anders. Dan mag het af en toe wat ingewikkeld zijn, des te belangrijker is het dat je dan een film afkijkt. Persoonlijk ben ik het er niet helemaal mee eens dat er gestemd word door mensen die een halve film kijken en gaan stemmen (uitzonderingen daargelaten).

Verder snap ik het commentaar die owen vaak krijgt niet helemaal, hij is geen bruce willis,Jackson,depp of pacino maar ik vind hem zeker geen b acteur.

avatar van shockdog

shockdog

De film komt moeilijk op gang en hij is wat warrig, oke maar na zo'n 40/50 minuten begin je de plot al te begrijpen. Daarbij is het des te komischer dat de hele spionage gaat om iets sufs als zeep/shampoo-producten. De plottwist op het einde had niet gehoeven, maar doet niet echt afbreuk aan het verhaal.

***, mede dankzij de James Bond-achtige coolheid van Clive Owen

avatar van Decec

Decec

Goede Romantiek film, ik vond niet echt thriller film...Wel is het verhaal lastig te volgen..laatste slot dat begreep ik goed verhaal

Goede bekende acteur! Clive Owen en Julia Roberts spelen goed..

avatar van 88Fabian

88Fabian

Michael Clayton was al niet zo'n beste film,maar dit slaat alles.

waar is deze regiseur toch mee bezig,mag die zich wel zo noemen?.

ach ik bepaal dat niet,maar aan deze film heb ik me flink gerergerd.

poe wat was ik blij dat ie afgelopen was.de film duurt al sowieso veels

te lang.het veel gepraat,met nauwlijks actie.

avatar van Freckles

Freckles

Bijhoorlijk saaie film.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Vermakelijk misdaadromannetje.. vond de climax redelijk ongeloofwaardig, maar dat is wel vaker bij dit soort films.

avatar van tevelenco

tevelenco

Matige misdaadfilm.

De film komt erg langzaam op gang en duurt veel te lang om te blijven boeien.

De hoofdrolspelers vormden een leuk koppel en waren erg aan elkaar gewaagd maar dat kon voor mij de film niet meer redden.

avatar van xangadix

xangadix

Jammer dat Tom Wilkinson en Paul Giamatti zo weinig screentime hebben gekregen. Die hele romance interesseerde me al gauw niets meer.

avatar van bob de niro

bob de niro

met zo,n cast had ik wel wat beters verwacht.ik vond het wel een beetje tegenvallen,wel een aardig verhaal maar telkens dat terugblikken in de tijd werkt heel verwarrend!paul giamatta was wel goed!3***

avatar van Piratje

Piratje

Nogal onsamenhangend. Zwak gespeeld met filmtrucks nog erger. Langdradig. Sorry. Kon me niet bekoren.

avatar van eddyeddy

eddyeddy

Aardige film iets wat vergezocht en bij vlagen verwarrend en soms saai, maar toch aanvaardbaar om de film tot het einde uit te zitten, je wilt immers weten hoe dit samenraapsel eindigt nietwaar.

avatar van chocodillen

chocodillen

Tja, hij pakte me maar niet en kwam maar niet op gang. Wellicht kwam het een door het ander. Is uit te zitten, maar dat is het dan ook.

avatar van Al DeNiro

Al DeNiro

Meestal geef ik films wel een kans tot einde, maar deze heb ik na half uur stopgezet.

Erg saaie film met weinig boeiende dialogen en/of gebeurtenissen.

Bij Julia Roberts krijg ik ook steeds het gevoel dat ze sinds haar Oscar voor Erin Brokovich, minder haar best doet.

avatar van sofripa

sofripa

Tja, tja. Beetje jammere handel deze prent. Met een zo bijzonder vergezocht eind, dat ik zo iets had van tja, tja.

avatar van modinator

modinator

Je moet wel je hoofd erbij houden met al die flashbacks, en de clou kon je van mijlen zien aankomen...

avatar van cor1946

cor1946

Saaie film die maar niet boeiend word.

avatar van Rosicky

Rosicky

Totale tijd- en geldverspilling. Met een duo als Roberts en Owen is een goede film haast een zekerheid, maar dit keer absoluut niet. Gilroy kán wel een spannende scene maken (bijvoorbeeld wanneer Roberts stiekem een formule moet kopiëren), maar de film duurt veel te lang en er gebeurt veel te weinig.