• 9.376.078 stemmen

Genre: Komedie / Muziek

Geregisseerd door: Matthew Diamond

Met onder meer: Demi Lovato, Joe Jonas en Alyson Stoner

Plot Camp Rock

Een tienermeisje wil dolgraag haar zomer doorbrengen op een prestigieus rockkamp. Ze kan deze alleen bijwonen wanneer ze als kok werkt in de keuken. Als ze op een avond in haar eentje zingt, hoort popidool Shane Gray dit. Al snel probeert hij erachter te komen wie het meisje is achter deze prachtige stem. Voordat ze haar plek in het spotlicht kan nemen, moet ze eerst haar angsten confronteren.

avatar van Pieter Montana

Pieter Montana

Werd zopas op het Amerikaanse Disney Channel door meer dan 9 miljoen mensen bekeken en was daarmee de 2de best bekeken film ooit op de zender. Alleen High School Musical 2 had meer kijkers.

avatar van hilarydufffan

hilarydufffan

Lijkt mij een fantstische film

want ik hou wel van zulke films

avatar van syno

syno

The Jonas Brothers -.-

Kan die gasten niet zien -.- Maar ben aan de andere kant wel benieuwd naar de film. Wat een dilemma...

avatar van Artemis_fowl

Artemis_fowl

Heb 'm net gezien!

De Liedjes waren echt (bijna) allemaal erg goed en lekker meezingbaar. Die Jonas brothers waren echt heel goed!

Kende geen van de jongens, maar ben vanaf nu een Jonas-fan.

Ook dat meisje (Demi Lovato) deed het erg goed.

Vooral als ze optreed zie je dat heel goed. Haar character (Michie) is heel nerveus en verlegen, en als ze gaat zingen begint ze (In plaats van gelijk keihard te zingen) heel bedeesd en zacht, met het hoofd gebogen. Heel realistisch dus (vond ik).

Ze kon trouwens ook heel goed zingen! perfect dus!

avatar van TyphOn

TyphOn

Van de gebroeders Jonas zie je weinig hoor. Wat je wel veel ziet is playbacken. 2,0 ster voor de beeldschone Demi Lovato, als die lacht ben je verkocht, die helemaal niet in het bovengenoemde rijtje acteurs en/of actrices staat? Ze is duidelijk het meest in beeld en het verhaal draait om haar. Een typische disney-film, met het typische happy end. Leuk voor je kleine broertje of zusje.

avatar van BlackBurn

BlackBurn

Ik sluit me aan bij TyphOn, waar High School Musical nog enigzins mee weg komt, lukt het Camp Rock niet om enigzins overtuigend te zijn.

De muziek wordt er zo dik bovenop gemonteerd, dat vrijwel geen enkel nummer overtuigend gezongen op het beeld komt en het lijkt alsof je naar een nagesynchroniseerde playbackshow zit te kijken, dan houdt het toch wel op.

Ik denk dat deze film leuk is voor de wat jongere mensen, maar het is zeker geen meesterwerk.

Echter de klasse van Disney blijft toch wel, dat er enigzins vaart in de film zit, waardoor hij wel uit te kijken is.

avatar van Achmed

Achmed

meer van genoten dan HSM

avatar van pinkbee

pinkbee

deze film is echt in een woord GEWELDIG heb hem al een paar keer gezien en heb alle nummers gedownload... ooh ik ben echt fan van demi en the jonas brothers. van the jonas brothers was ik al wat langer fan maar ik ben er alleen nog maar gekker van geworden...

over een paar weken komt ie op net5 op de tv en dan ga ik hem met een vriendin zeker kijken....

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

syno schreef:

The Jonas Brothers -.-

Mee eens!!

avatar van RickZ

RickZ

Eigenlijk een simpele film en een soort Assepoester verhaaltje. Je moet ervan houden. De muziek is prima, het verhaal uiterst voorspelbaar

pinkbee schreef:

Wanneer komt ie er dan op

avatar van Veruca

avatar van Sanne45

Sanne45

Zaterdag om 17.30 als ik het goed heb

weet het bijna zeker

lijkt me een leuke simpele film

avatar van ane19

ane19

heb net gekijken en vond het een leuke film zeker een 5+++

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Camp Rock is een verschrikkelijk afgezaagde, voorspelbare, saaie, vervelende, hilarisch slechte jeugdfilm vól clichés en irritante personages. Demi Lovato, blijkbaar de nieuwe tieneridool (maar stiekem een verschrikkelijke leeghoofd) speelt de hoofdrol van het kansloze personage Mitch. Al vanaf de eerste seconde weet je hoe de film afloopt. Dus nee, ik hoefde niet te rekenen op verrassingen. Nou ja, dan maar acteerprestaties. Na een kleine 5 minuten realiseerde ik me echter dat ik ook niet op Oscarmateriaal hoefde te rekenen. Sterker, de castleden bestonden uit "acteurs" die waarschijnlijk hun eigen naam nieteens kunnen spellen. Dat wordt natuurlijk lastig wanneer ze handtekeningen moeten geven.

Gelukkig gaf ik de hoop niet op! Misschien zouden er leuke liedjes in voorkomen. Maar nee, weer had ik het fout. Het waren liedjes waar Britney Spears zich nog voor zou schamen. Misschien leuk voor de 6-jarige Miley Cyrus-fans, maar ik moest bijna huilen, zo slecht was het.

Maarja, ik heb me wel vermaakt, vandaar dat kleine pluspuntje. Het was namelijk zó ongelofelijk kansloos dat ik meestal niet bijkwam van het (uit)lachen. Hierbij vergeleken is High School Musical een meesterwerk, en dat zegt genoeg. Laten we maar hopen dat deze film nooit meer uitgezonden wordt. Van mij hadden ze er best een waarschuwing op mogen plakken; niet voor mensen boven de 4 jaar. De film werd met de seconde eigenlijk slechter en lachwekkender. Als je dacht dat er niet meer clichés bij konden komen, wist Camp Rock dat wel te flikken.

Maar gelukkig komt er een deel 2! Dus waarschijnlijk is dit toch niet de slechtste film ooit gemaakt.

avatar van danuz

danuz

ane19 schreef:

heb net gekijken

avatar van Vinokourov

Vinokourov

Erg standaard tienerfilm die om simpele muziek draait. Het is niks, maar verdere pretenties heeft het ook niet. Ik kon een paar keer goed lachen (het liedje "I'm too cool for you" ) en de ergernissen vielen reuze mee! Die Tess Tyler had natuurlijk een geweldige rol.

avatar van SarahSkandar

SarahSkandar

Ik heb gisteren gekeken, absoluut niet een van de leukste films ooit gezien, maar toch de moeite waard om af te kijken. Zeker weten leuker dan High School Musical. 3,5*

avatar van ikkelaura

ikkelaura

gewoon een lekkere feel good movie.

niet heel bijzonder maar wel lekker om een keer te kijken als je niks bijzonders te doen hebt.

avatar van dualcia

dualcia

Het was gewoon een leuke film n__n. Sommige dingen waren wel ergerlijk, zoals die Tess. Wat een irritant wijf, en ze acteerde ook echt heel slecht. Ze acteerde té gemaakt.

Maar voor de rest was het leuk. Leuke liedjes ook, vooral de liedjes tijdens de Final Jam. Dat liedje van dat Hasta La Vista gedoe was echt heel vet.

En de Jonas Brothers zijn debiel, maar ze hadden leuke karakters in de film, vooral die 2 die er niet zo veel inkwamen

*2.5/5

avatar van schimmel

schimmel

Oh jezus wat heb ik net gezien.

Een paar mensen die net klaar zijn met de acteer school?

Mensen met witte tanden dat je er blind van word. Zo perfect allemaal. Tot dat ze op het poduim staan. En ze ineens allemaal hun danspasjes kennen zonder te oefenen.

Vervolgends gaan er 3 hot boys muziek maken met een gitaar en tussen door zingen. Leuk allemaal maar wat hoort mijn oor? Een drumstel er door heen? Waar komt die vandaan? Die zie ik niet. En wat kunnen ze goed playbacken. Deze film komt in mijn blacklist.

Haalt het nooit bij High School. 0,5/5. Een klein meisje van 10-11 zal het niet opvallen. Maar mij wel.

avatar van m1701

m1701

Leuke vermakelijke film

Wist van te voren wel hoe het zou aflopen.

Een beetje een assepoester verhaal.

Vond het liedje dat zij zong achter de piano het allermooist. Daarna bij de Final Jam vond ik em niet meer mooi.

Wist pas in de reclame van de film dat het de Jonas Brothers waren aangezien de prijsvraag daar over ging

Op zich een erg leuk en vermakelijke film.

avatar van SarahSkandar

SarahSkandar

schimmel schreef:

Oh jezus wat heb ik net gezien.

Een paar mensen die net klaar zijn met de acteer school?

Je vind het leuk of niet. Maar ik wil ff wat zeggen. Wil je soms zeggen dat ze bij HSM(als je het daar over had...)niet allemaal van die blinkend witte tanden hebben en alle danspasjes kennen? En dat je die muziekinstrumenten hoort? En van dat slechte geplayback? Dan stap je nu net mooi ff de mist in, want bij HSM is het excacto hetzelfde verhaal. En zelf vond ik deze film zowieso veel leuker dan HSM omdat ik een schijthekel heb aan Zac Efron en Vanessa Hudgens, maar daar gaat het nu ff niet over.

avatar van dualcia

dualcia

Dat is juist bij dit soort films dat er een bandje op staat en dat er geplaybackt wordt. Maar dit zijn niet de meest hoogstaande films, dus dan weet je dat het gebeurt. Ik heb er bij dit soort films geen last van. Dat kun je verwachten.

avatar van Veruca

Veruca

Film was nou niet wat je noemt geweldig, maar ik vond die Tess zó grappig xD

hij was vandaag gewoon op Jetix, ik had hem eigenlijk willen zien.! lijkt me wel een leuke film =)

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

allemaal het zelfde

avatar van skipy05

skipy05

toch niet zo een geweldige film als gedacht. viel soms erg tegen. het acteer werk was ook maar slecht. dan is High School Musical toch stukken beter. er komt dan nog een 2de film van :s