• 9.374.811 stemmen

Best of the Best 2 (1993)

Actie / Misdaad | 101 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Robert Radler

Met onder meer: Eric Roberts, Phillip Rhee en Chris Penn

• Prime Video Bekijk via Prime Video

Plot Best of the Best 2

"Get ready for the ultimate challenge!"

Travis Brickley, een van de leden van het Amerikaanse nationale taekwondo-team, wordt gedood tijdens een illegale vechtwedstrijd. Twee van zijn vrienden en leden van het Amerikaanse team, Alex Grady (Eric Roberts) en Tommy Lee (Philip Rhee), gaan op onderzoek uit om Brickley te wreken.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van One Punch Mickey

One Punch Mickey

Tja, KUT dus.

avatar van Sjan

Sjan

Trouwens wel knap dat die Phillip Rhee de hoofdrolspeler wil blijven in deze boutfilms. Kan hij tenminste zeggen dat hij een echte BEst of the Best die-hard is die aan alle delen mee heeft gedaan!

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Hele dikke B-film maar toch best aardig. Komt vast wel weer een keer op TV en als je je verveelt is dit geen weggegooide tijd (maar veel meer ook niet).

avatar van bad motherfucker

bad motherfucker

de eerste is nog slechter

avatar van Fiend

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Fiend schreef:

er is toch ook een 3e van

En een derde. Ik geloof zelfs nog 1 of 2 meer, zoek maar eens op 'best of the best'. Ik heb alleen de eerste drie gezien, en gezien de dalende lijn laat ik het hier maar bij.

avatar van mikey

mikey

Penn doet mee aan illegale rage of the cage gevechten in een dubieuze club voor een bloeddorstige elite. Hij overleeft het niet. Eric en Phillip zullen hem wreken. En een dronken indiaan schiet te hulp. Of is dit een ander deel? 1.

avatar van U-96

U-96

• 2076 stemmen

mikey schreef:

Je zit bij de juiste film. Hoewel het (volgens mij) geen Indiaan, maar een Chinees is.

avatar van YuLaw16

YuLaw16

De gevechten en het acteren is dik in orde. 3/5

avatar van SuperSideSwipe

SuperSideSwipe

Nog wel een enigsinds degelijk vervolg op het uitstekende orgineel. Hoort ook niet in de flop 100 thuis.

3,0

avatar van Flipman

Flipman

"Best Of The Best?" Nou, deze Film is dus... níet best!

0,5, Hij slaat echt helemaal nergens op, en hij heeft ook nog 's een verschrikkelijk sentimenteel einde!

avatar van Flipman

Flipman

En Chris Penn, die speelt toch ook mee in "Reservoir Dogs?" Hoe heeft ie dan zó diep kunnen zinken?!

avatar van Waku

Waku

Zo slecht was ie nou ook weer niet.

Net zoals in de meeste knok/marterial arts film is het verhaal niet bijster intelligent.

Maar daar gaat het dan ook niet om.

Het ligt er wel een beetje aan met welke intensie men deze film huurt/koopt.

Gevechten en actie zijn prima.

Ik heb eerlijk gezegd mindere knokfilms gezien..

avatar van FixX

FixX

nee this echt een indiaan volges mij maar de omschrijving klopt nie

zijn broer ofzo heb mee gedaan en die chriss penn penn is dood en broer halfdood die helpt hem uit eindelijk mee om penn te wreken deze omschrijving klop nie helemaal

avatar van Mvisser

Mvisser

Ik vond hem juist wel vet!!! snap ook niet dat hij in de flop 100 staat..

Natuurlijk was het verhaal niet bijster bijzonder en het acteer werk ook niet, maja daar moet je een film als deze ook niet voor kijken vind ik.

3.5 *

avatar van Ché Cliché

Ché Cliché

Lang niet zo goed als één, maar ik vond deze echt wel vermakelijk als jonge hond. Ook deze wil ik graag nog eens herzien, maar niet op dvd te vinden. 2 sterren.

avatar van lykathea

lykathea

Dit is toch gewoon een vermakelijke b-film. Ik vind dan ook dat deze film niet thuishoort in de flop 100.

Zal wel jeugdsentiment zijn.

avatar van DragQueen

DragQueen

Wel een aardig vervolg, al begint de lijn hier wat te dalen. maar voor de rest geldt hetzelfde als voor deel 1. het acteerwerk is best in orde, net als de gevechten. en het verhaal. tja, wat minder natuurlijk... maar toch verteerbaar. wel leuk om roberts en rhee weer terug te zien in dit vervolg. 2,5 sterren.

avatar van psycholamp

psycholamp

• 1960 berichten

Ik kijk nog liever naar een poepende kleuter met staar, dan naar dit wanproduct. Heel snel vergeten deze rukfilm!

avatar van N.B.S.

N.B.S.

Whahaha...Deze vond ik echt te gek!!!!!!! ..............................Toen ik 12 was....1,5 st.

avatar van Rocco1984

Rocco1984

psycholamp schreef:

Ik kijk liever naar een oma met reuma die inparkeerd

avatar van dijkieR

dijkieR

deze is echt erg !!!

niet te geloven zeg.

en er zijn er nog meerdere gemaakt volgens mij.

hahahahaha staat goed op je cv lijkt mij

avatar van metaledje

metaledje

Van het jaar 93 vind ik dit helemaal geen slechte vechtfilm, genoeg actie als goede vechtpartijen te beleven in deze prent,en eric roberts doet het in deze film nog steeds beter dan al zijn films van nu en ruim 10 jaar terug Die aziaat en chriss penn vind ik ook aardig te pruimen. Toch ook wel een beetje jeugdsentiment. ik kan me nog goed herrineren dat ik en vrienden deel 1 plus 2 echt helemaal tegek vond,en genoeg spraakstof over de films rond is gevlogen!! 3 jaar geleden nog voor het laatst gekeken! vanavond maar weer een poging doen

avatar van Malick

Malick

Het was te verwachten, er zijn maar zeldzaam weinig sequels die in het daglicht van het origineel mogen staan. Dit vervolg is puur gemaakt omdat het eerste deel zo aansloeg in Amerika. Waarom dan vier jaar later? Kwam er geen fatsoenlijk script boven tafel? Wouden de castleden opeens meer geld? De film voelt dan ook meer aan als een klucht waarbij Chris Penn heel logisch uit het verhaal werd geschreven. De beste jongen was dan ook de zwakste schakel in deel I. Verder hebben ze de ring verplaats naar illegale wedstrijden. Waarbij het personage van Penn het leven laat. Waardoor Alex en Tommy hem wreken. Er zijn gelukkig de nodige actiescènes aanwezig, ze zijn genietbaar maar daar is ook alles mee gezegd.

avatar van Wes_FR

Wes_FR

Matig vervolg op een pracht van een film. Sommige films moet je gewoon laten voor wat ze zijn en geen vervolg meer op laten maken.. dit is een perfect voorbeeld, het enige wat dit vervolg beter maakt dan de vervolgen op de eveneens heerlijke films Bloodsport en Kickboxer is de terugkeer van Eric Roberts.

avatar van Botterboy

Botterboy

mijn favo best of the best deel

avatar van SubzeroX

SubzeroX

snap niet waarom dit in de flop top 100 komt terwijl er toch echt veel slechtere films zijn gemaakt dan deze
ik vind hem ijzersterk en zelfs nog beter dan deel 1 vooral dankzij het feit dat het heel spannend is
Spannend bedoel ik 't moment mee in die disco zodra d'r gevechten komen dat het of leven of dood is op het eind

avatar van Spetie

Erg matige film, die op alle punten minder scoort dan het eerste deel. Het verhaal is slap, zoals eigenlijk de hele film. De acteurs doen het niet best en de gevechten zijn allemaal maar erg matig, op het eindgevecht na dan, dat nog wel redelijk is. Meest lachwekkende scene is nog wel het moment dat het huis van Roberts in de fik gestoken wordt en degene die dat doet zelf ook het leven laat. Dat was zo slecht gedaan dat het bijna weer leuk wordt. Ik zeg bijna, want dat werd het helaas niet meer.

Jeugdsentiment:) leuke film