Genre: Horror / Actie
Met onder meer: Rick Yune, Lance Henriksen en Bill Moseley
Gesproken taal: Tsjechisch, Engels en Portugees
Plot Alone in the Dark II
"Evil Returns"
De befaamde detective van paranormale en bovennatuurlijke zaken Edward Carnby (Rick Yune) is terug. Ditmaal moet Carnby proberen samen te werken met een speciaal team van heksenjagers. Samen proberen ze de levensgevaarlijke heks Elizabeth Dexter (Allison Lange) te pakken te krijgen. Maar dit is nog niet zo makkelijk als het in eerste instantie lijkt.
Edward Carnby
Turner
Parker
Willson
Martha
Tjonge jonge een vervolg op een van de slechtste films van de laatste jaren. Hoe verzinnen ze het?
damianodebeste
doen wel goede acteurs in mee
ja lance henriksen is best wel bekend
Lance Henriksen speelt de laatste jaren ook alleen maar in pulp. Zat ook in de laatste film van Steven Seagal, dus dat zegt genoeg.
Lance Henriksen speelt de laatste jaren ook alleen maar in pulp.
Z'n hele leven toch al
Aliens, Terminator en Dog Day Afternoon zijn toch wel aansprekende films dacht ik zo.
hellraiser hellworld
alien vs predator
ken1976
Gisteren deze film bekeken, samen met een maatje van mij.
Na het zouteloze optreden van deel 1 in deze reeks , was ik met een postief gevoel aan dit deel begonnen!!
Mijn verwachting viel in duigen:
- dit deel is nog slechter als deel 1 ( deel 1 is al slecht dus beeld je maar in wat je hiervan moet verw8en)
- acteurs waren niet echt top , vooral de hoofdrolspeler was superslecht , die chinees uit fast and the furious ( geen enkel expressie op zijn gelaat, waren ze dronken toen hij auditie deed??wie heeft hem gecast????)
- het verhaal gaat nergens over
-special effects zijn niet anno 2008!!
en zo kan ik nog wel doorgaan met negatieve punten. Deze film is echt een afrader en verdient het niet eens om te titel alone in the dark 2 te heten!! kortom een 0,5 ster , want dat is het laagste wat je op deze site kan geven, maar het liefst gaf ik deze film een -0,5!!
mensen deze film NIET kijken, zal zeker tegenvallen!
Beetje naief om te denken dat deel twee wel goed is. Lijkt me dat iedereen hier na deel een lage verwachtingen van heeft, behalve de weinigen misschien die deel 1 wel de moeite waard vonden.
illogical
Hoe kan je hem al gezien hebben, Ken1976?
Hij is nog in post-production?
Atomaster
heb hem gisteren bekeken en na 3 kwartier uit gezet, vooral om het slecht regie werk van uwe boll (zoals gewoonlijk), matige acteurs en goedkope effecten. Verhaal boeide niet, anders had ik hem wel afgekeken.
T_G60
Ik gaat hem nu bekijken, zal dalijk mijn bevindingen hierbij posten
=50 minuten later uitgezet=
Vond er geen zak aan. K heb de ps3 maar aangezet en ben GTA-4 gaan spelen, das opzeker nog boeiender dan deze film.
1.0 voor de shotgun
DVD-T
Vooral om het slecht regie werk van uwe boll (zoals gewoonlijk). anders had ik hem wel afgekeken.
"geregisseerd door Michael Roesch en Peter Scheerer"
Beetje raar dat je hem na 3 kwartier hebt uitgezet en dan een stem plaats.En dan ook nog zeggen dat het vooral de regie van Boll ligt:N. Ik vind het echt vreemd dat mensen zo op films stemmen.
RickZ
Eerst deel I gekeken, daarna deel II.
Ze hebben nauwelijks met elkaar te maken.
Deel I heeft veel meer actie en is beter.
Dit deel II heeft minder actie en heeft een nog minder verhaal, gaat meer over dingen die je niet ziet en is nergens spannend.
Slynkin
ze hebben het voor elkaar gekregen... Deze is nog slechter dan deel 1
Lui (crew films)
Zeker slechter dan deel 1. De 'special effects' lijken helemaal nergens op. Deze komt nog wel in de flop.
damianodebeste
Ik heb hem ook gezien wat een slechte film zeg ik dacht dat ik deel 1 al de slechtste film allertijden vond Belachelijk dat er een vervolg is gemaakt bah Ik vond het trouwens wel raar dat er zoveel bekende acteurs in mee deden
Lance Henriksen en Bill Moseley moesten zich schamen.
Lui (crew films)
Lance Henriksen en Bill Moseley moesten zich schamen.
Ja, en Danny Trejo al helemaal.
teaser
Ik ken de game of de eerste film niet, al komt mij de hoes bekend voor, maar wat een dunne poep is dit...
Slecht gecast
Slecht geschreven (moet eigenlijk op de eerste plaats staan)
Slecht gemonteerd (moet eigenlijk ook op de eerste plaats staan)
Bizar slecht camerawerk (moet eigenlijk óók op de eerste plaats staan)
Plotgaten van hier tot hell and back
Niet te begrijpen acties van de personages...
Ik begrijp werkelijk niet waar Uwe het geld vandaan weet te bedelen, maar het gaat van kwaad tot erger met zijn producties...
Ik kan Zone horror ontvangen en daar komen de meest onbegrijpelijk slechte films voorbij, en deze past er mooi tussen.
Geen stem want een 0,5 is al te veel
tjp1994
Als je deel 1 kent dan weet je het al. Kunst is alleen dat het blijkbaar NOG slechter kan. Uwe Boll niveau
jirachi03
ik heb hem niet gezien. En dt blijft zo! Zo te zien heb gezien dat hij echt slecht is
coldheaven
Jij bent écht een kuddedier; je hebt de film niet gezien, maar geeft toch een lage stem, "omdat alle anderen dat ook doen"

Alone in the Dark
2005