The Love Guru (2008)
Releasedatum: 4 september 2008
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Love Guru
"His Karma is Huge"
Pitka is in India opgevoed door goeroes, maar wanneer hij volwassen is verhuist hij naar Amerika om carrière te maken in de wereld van het spiritualisme. Zijn onorthodoxe methoden worden echter op de proef gesteld, wanneer hij hockeyspeler Darren Roanoke moet herenigen met zijn vrouw, die hem verliet voor een rivaliserende sporter.
Guru Pitka
Jay Kell
Trent Lueders
sju
Trailer:
Een deel van de grappen en kolder ziet er onzettend niet-komisch uit, maar het andere deel lijkt weer op ouderwetse Austin Powers-lol... Blijf Meyers en Alba een maffe combi vinden, ik ben stiekem wel benieuwd.
*San*
Ook met Justin Timberlake en waarschijnlijk Jessica Simpson
Vind de trailer best slecht/
roelv
Lijkt me wel een aanrader voor austin powers fans, maar verwacht er niet veel van..
Gorro
Gisteren naar een testscreening geweest voor de nieuwste film van Mike Myers. De film was duidelijk nog niet af qua special effects en de muziek was ook nog niet in z'n geheel af. Wat me wel duidelijk werd is dat hij niet zo grappig is als de Austin Powers films. Er zitten een aantal erg leuke scenes in, maar ook storende factoren. Jessica Alba is niet meer dan een mooi smoeltje in de film. De "romance" tussen haar en Mike Myers was compleet ongeloofwaardig en onderontwikkeld. Verder was Justin Timberlake best aardig in zijn eerste komische rol en is Verne "Mini-Me" Treyor ook weer van de partij. Ik ben benieuwd in hoeverre de uiteindelijke versie verschilt van de versie die ik gisteren gezien heb. Voor nu een naar boven afgeronde ***
sju
En nog een nieuwe trailer:
"I would like to thank the Academy..."
speedy23
20/06/08 Weinig lof voor 'The Love Guru'.
'The Love Guru' wordt door Amerikaanse recensenten getipt als een goede kandidaat voor de Razzie Awards, de prijs voor slechtste film van het jaar. De Los Angeles Times verwacht dat de film, waarin Mike Myers een liefdesgoeroe speelt, bij de volgende uitreiking in februari aan de haal zal gaan met alle Razzies in de belangrijkste categorieën. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt als een parodie op de Oscars.
Ook de Seattle Times is niet bepaald lovend en vindt de humor van de film kinderachtig. De gerenommeerde recensent Roger Ebert van The Chicago Sun Times ziet geen reden waarom iemand deze film moet zien: "Zelfs de overige acteurs lijken te beseffen dat het geheel niet grappig is en dat niemand hierom zal lachen."
The Hollywood Reporter denkt dat 'The Love Guru' bijna zo slecht zal blijken als 'Get Smart', een komedie met Steve Carrell en Anne Hathaway die momenteel ook in de Amerikaanse bioscopen te zien is. USA Today vindt de film "zelden grappig en op den duur irritant door de flauwe humor en de slechte woordgrappen".
Toch zijn er ook enkele positieve berichten te vinden. De Maryland Gazette schrijft over "de grappigste film sinds Mike Myers de Austin Powers-trilogie maakte". Ook CBS Radio is lovend. "Het is waarschijnlijk de domste film die ik ooit heb gezien, maar ik kan niet verbergen dat ik de hele film heb zitten schaterlachen", zegt de recensent.
Behalve door Myers worden rollen bekleed door Jessica Alba, Justin Timberlake en Verne Troyer. De film gaat over een goeroe die ruziënde stelletjes wil helpen. In bijrollen verschijnen onder anderen Kanye West, Jessica Simpson en Deepak Chopra. (novum/lb/hln.be)
wwelover
Erg lage rating voor deze film op IMDB. Beetje vreemd. Want hij is niet bizar slecht. En om hem nou als Razziekandidaat te zien , nou nee. MAar dat is altijd zo met de Razzies. Zullen vast de trieste mensen op aarde zijn en is enkel op de personen gericht die de films maken.
Jammere aan de Love Guru is dat er te vaak iets te makkelijke grappen worden gemaakt. Scheten enz.
Maar over het algemeen zitten er toch een aantal zeer geinige dingen tussen. Ik kan niet zeggen dat ik echt vlak heb gelegen. Maar zeker Timberlake deed het goed.
Alba deed het wel leuk, maar ondanks haar perfecte lichaam is ze niet geschikt voor deze rol.
Kricky
het zal best een grappige film zijn, alleen heb ik heir niet zo'n goed geviel over.
Volgens mij gaat dit de flop van het jaar worden
heidelucas
een typische Mike Myers film. Heb zeker genoten van de film. Ook de rol van Justin Timberlake is aardig.
Resh
wel leuke film voor als je niks te doen hebt maar als je bekijkt de film in zijn genre komedie is het heel slecht
PKlijnstra
'Aparte' film, Mike Myers speelt wel een opvallende en leuke rol.
Film kent eigenlijk maar een apart verhaal, je komt er eigenlijk nooit geheel in. Einde is voorspelbaar zoals het altijd is bij zulk soort complots.
Film krijgt van mij 3* !
hannes64
- 1926 berichten
Er kwam bij mij elke minuut wel een glimlach.
Ik mag die gozer wel.
leuke komedie met veel woordspelingen ( Men begrijpt wel wat ik bedoel als ie de Austin Power-films heeft gezien ...ik noem maar iets ....zoals Fiona shavesalott.....en dan heel even nadenken....LOL )
En razzie`s voor slechte film???
Ze doen maar, maar ik vond em zeer komissch.
Veel sterren passeren de film. En let vooral ook op de coach van `t ijshockeyteam...die kleine man........ik kwam soms niet meer bij
Mooie film.
Hoodini
Ik kon deze film niet langer aanzien dan een half uur! En ook al zeg ik zelf altijd dat je een film altijd af moet kijken, lukte dat nu helaas niet. Love Guru wordt gewoon nooit grappig. Al vind ik Meyers geweldig in de Powers trilogie, dit lijkt gewoon een goedkope ripoff hiervan! Wellicht dat ik ooit nog in een hopeloze bui de film nog een keer op zet en hem wel afkijk en nog iets anders waardeer, nu kom ik niet verder dan 0.5 * Had er zeker meer van verwacht!
PKlijnstra
Als je eenmaal in het "verhaaltje" zit wordt de film best aangenaam. Gewoon even afkijken
vwtune
Deze film gaat echt helemaal NERGENS over.
Ik heb ook totaal NIET gelachen.
BAH, zonde van mij kostbare tijd.
johnrambo
Deze film zit boordevol met de meest flauwe austin powers grappen.
Ik heb hem wel afgekeken, en heb toch enkele keren moeten lachen.
teigetje37
Zware tegenvaller, niet op het niveau van Austin Powers.
Wel veel vergelijkingen.
Flauwe film, met af en toe een grappig moment.
Een echte tegenvaller.
Waardering: 1 1/2 sterren.
anthony68
heb gelachen realischteische kijk op guru's er hebben ook echte guru protest aangetekent bij deze film....al die woord grappen met dubbele betekenissen ****
-P-
Ik vond het een leuke film, simpele humor.
Als je van de grappen van Mike Myers houd is het gewoon een leuke film ala Austin Powers. Mocht je laatst genoemde een ballenfilm vinden dan vind je dit ook niks.
calovespe
Vond um bij vlagen echt hilarisch, die mini me krijgt het zo mega te verduren.
Zeker niet alle grappen zijn geslaagd, maar over het algemeen zitten er een paar erg leuke tussen.Normaal gesproken is Justine Timberlake qua acteren EN muziek niet mijn keuze, maar hier istie wel erg komisch.
Vond het zeker in de buurt komen van de beste Austin Powers.3 sterren van me, en een halve extra omdat Jessica Alba zo lekker ding is:-)
Yugnav
echt heel slecht, hopelijk wordt de nieuwe austin power veel beter!
scorpie-oentje
Heerlijk flauwe humor, Mike Meyers ten voeten uit! Ook al was hij iedere seconde voorspelbaar, hij was super hilarisch. Hou je niet van dit soort humor of Mike Meyers, niet kijken dan, anders een echte aanrader voor iedereen die weer eens gewoon lachen wil om de grootste onzin ooit!!
Kijk hem deze week beslist nog een keer
AmazingPP
Als groot fan van Austin Powers had ik natuurlijk hoge verwachtingen van deze film. Helaas werden deze verwachtingen niet waar gemaakt. Wat een enorm flauwe humor, niet te pruimen! Waar Austin Powers overal leuk is, is deze film vooral gewoonweg flauw. Een pluspunt in de film is de rol van Timberlake. Ik heb een paar keer een glimlach op mijn gezicht gehad en daar bleef het bij. 2 *
die hard
Best aardige film,
Af en toe irritant, maar dat moet je maar op de koop toe nemen.
valerio2003

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Komedie, 2008

Walk Hard: The Dewey Cox Story
Komedie / Muziek, 2007
sportijshockeyguruindiaspiritualist broken heartself-helpstanley cupchastityashramexpert