The Love Guru (2008)
Releasedatum: 4 september 2008
Bekijk via SkyShowtime
Plot The Love Guru
"His Karma is Huge"
Pitka is in India opgevoed door goeroes, maar wanneer hij volwassen is verhuist hij naar Amerika om carrière te maken in de wereld van het spiritualisme. Zijn onorthodoxe methoden worden echter op de proef gesteld, wanneer hij hockeyspeler Darren Roanoke moet herenigen met zijn vrouw, die hem verliet voor een rivaliserende sporter.
Guru Pitka
Rajneesh
Jay Kell
Trent Lueders
kungfuzombie
Ik snap niet wat iedereen er zo slecht aan vindt, de Austin Powers films zitten vo met dezelfde "te flauw voor woorden grappen die je al van kilometers ver ziet aankomen".
Mensen doen net alsof dat doordachte komedies zijn ofzo.
Ik heb genoten van deze film alsof het een Austin Powers film was. Heerlijke flauwe woordgrappen (waar ik hier niemand over hoor trouwens).
Heinelein
echt ongeloofelijk lang geleden dat ik zo'n grappige film heb gezien!
we hadden ons vooral kapot gelachen over dat "vliegend tapijt" hoe verzinnen ze het? En die woord grappen
geweldig idd kungfuzombie
als je austin powers leuk vindt, vindt je deze nog leuker!
een echte aanrader!
jesseverdellen
Wel een geinige film en helemaal in de "Austin Powers" sfeer(waar ik trouwens van hou). Leuke humor maar toch had ik wel meer en echt grappige grappen verwacht. Wel een leuke ideetje en het is al helemaal leuk met "Mini-Me"!:P Justin Timberlake speelde het ook goed terwijl ik helemaal niet had verwacht dat ie goed kon acteren(Behalve dan bij Alpha Dog, dat deed ie top). 3 voor de film en een halve punt extra voor de prachtige Jessica Alba!
joaquim05
Hij viel wel tegen maar als er een grap kwam dan was die ook best wel goed
ties2002
Hij viel wel tegen maar als er een grap kwam dan was die ook best wel goed
[sarcasme]
Kijk... hier heb ik iets aan als ik wil weten over de kwaliteit van de film, omdat ik zit te twijfelen of ik er naartoe ga of download.
[/sarcasme]
Kan iemand mij vertellen waarom ik wel of niet naar deze film zou moeten?
Resh
[sarcasme]
[/sarcasme]
Kan iemand mij vertellen waarom ik wel of niet naar deze film zou moeten?
Als je geld wilt verspillen,, zou ik er 100% naar toe gaan
Angrod_Pallanén
Leuke film.
Met 'The Love Guru' laat Mike Meyers zien dat hij het 'Austin Powers' niveau nog niet helemaal vergeten is.
Voor degene die van onderbroekenlol en seksgrapjes houden zijn bij 'The Love Guru' aan het goede adres, de flauwe humor overheerst en is daarmee een aanrader voor die doelgroep, maar tegelijkertijd een grote afrader voor alle anderen. Want laten we eerlijk zijn, meer heeft deze film niet te bieden.
Het redelijk originele verhaal geeft een aantal leuke scènes, maar weet de cliché-matige wendingen niet te ontwijken. Wat de film echt leuk maakt zijn de vele cameo's van bekende mensen (een echte Oprah Winfrey optreden blijft echter uit) en het spontaan uitbarsten van de hoofdpersonages in bekende meezingnummers.
Al met al een geslaagde komedie, een van de weinige van de laatste jaren die me echt aan het lachen heeft kunnen maken. Hopelijk hoeven we niet tot Shrek 4 te wachten tot Meyers weer iets van zich laat horen.
3.5
Aardige film met Myers die misschien niet het niveau van de Powers serie haalt, maar toch met vaak platte grappen redelijk vermakelijk is. De liedjes zijn hilarisch.
nokkie335
deze film was flauw en makkelijk
2* en zeker niet meer
ArcovandenBroek
Deze was vanavond in de Sneak, heb me helemaal kapotgelachen. Mike Myers in eindelijk weer een film, en hoe? Hij is het gelukkig nog niet verleerd, briljant!
roy7477
Tja, zo zie je maar weer dat iedereen een andere smaak heeft. Ik vond de film saai en vol met flauwe grappen. Ik heb me er geen minuut aan geamuseerd. Alleen Jessica Alba was de moeite waard om naar te kijken.
amanda22
Flauwe film. Af en toe wel gelachen maar vind het geen topper! Dus 2*
MaNiAc E
Wat een matige comedy, flauwe grappen niks echt waar je echt van in een scheur ligt 2*
alec
Qua humor zit het op dezelfde lijn als Austin Powers en Wayne's World. En dat ligt me wel. De twee verhaallijnen zijn iets teveel van het goede waardoor de continuïteit niet geheel tot z'n recht kwam. Maar met werk van Myers is het vaak onvoorspelbaar hoe het verhaal zich ontwikkelt. Grappig dat er verwijzingen zijn naar zijn vorige films.
Een *3.5
AHWA
Pijnlijk slecht en stompzinnig flauw, maar wel heel veel leuke woordgrapjes. Dat is dan ook het enige leuke aan de hele film.
Timberlake doet het leuk en Alba is goed in mooi zijn, maar niet in acteren.
Mariska Hargitay.
Ricochan38
Alba kan best goed acteren kijk maar naar wat eerdere rollen van haar...deze film is gewoon flauwe humor idd maar dat weet je vantevoren als je weet dat het ene mike meyers film is.
deTuinman
Alba kan best goed acteren kijk maar naar wat eerdere rollen van haar...
nimmer een realistisch karakter iig
Car-freak
Ontzettende slechte film!
Ik kan niet geloven dat ik hem zowat helemaal heb afgekeken
Slechtste film van 2008 denk ik
Hahahaha, die trailer, hahahaha.
Als z'n hoofd op zo'n klein lichaampje geplakt is, hahah. raap me op.
Maar het lijkt me wel een kutfilm verder.
RipCurl
Wat een enorm slechte film. Ik heb maar één keer echt gelachen (om een woord grapje). Ik had er meer van verwacht gezien de trailer. Jammer.
Dutchmeister
Wat een schijtfilm.. Ik was zoooo blij dat hij afgelopen was. Jezus wat slecht
Siorgi
Een echte Mike Myers film, luchtige onderbroekenlol voor de liefhebbers.
Antonev
Uitgemolken vind ik wel meevallen, er zaten echt een hele boel leuke en originele woordgrappen in(zie het fragment met de olifant). Verder was het verhaal gewoon heel komisch en speelde Mike weer even geniaal als altijd.
cubedude
Vind hem wel goed... Maar de film is eigenlijk pas te begrijpen voor mensen die iets kennen van de Guru's en het spirituele van India/tibet/...
Vond er wel een paar grappige scene's tussen, maar hij kon wel iets duidelijker denk ik.
Antonev
Ik weet helemaal niets van guru's of spirituele bezigheden en ik snapte de film prima. Het meeste wat hij over spirituele zaken zegt zijn gewoon verzonnen, zoals zijn uitleg van de bible (bijbel) Lees van boven naar onder elke eerste letter.
Basic

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay
Komedie, 2008

Walk Hard: The Dewey Cox Story
Komedie / Muziek, 2007
sportijshockeyguruindiaspiritualist broken heartself-helpstanley cupchastityashramexpert