• 9.375.198 stemmen

He's Just Not That into You (2009)

Komedie / Romantiek | 129 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Nederland

Geregisseerd door: Ken Kwapis

Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Aniston en Drew Barrymore

Releasedatum: 16 april 2009

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot He's Just Not That into You

"Are you the exception... or the rule?"

Een groep twintigers en dertigers in Baltimore probeert zijn liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij belt en dit ook daadwerkelijk doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen de sexy getrouwde man en de eerlijke Conor, die er altijd voor haar is, maar waarbij de vonk maar niet wil overslaan. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie, maar komen er over één punt maar niet uit: zij denkt dat het tijd is om te trouwen, terwijl hij dit ongetrouwde leven, mét haar, prima vindt bevallen. En Mary, die een netwerk van lieve, zorgzame, mannen heeft opgebouwd maar er nu nog één moet vinden die hetero is.

avatar van plompa

plompa

bout film echt saai en niet grappig. Met zon cast zon film....

avatar van Waku

Waku

Niet eens zo'n slechte romantische komedie.

Op sommige momenten zelfs herkenbaar.

Uit het leven gegrepen.

Het is allemaal niet diepgaand of hoogdravend maar desondanks toch wel vermakelijk en plezierig om naar te blijven kijken.

avatar van .Fee.

.Fee.

Wat een slechte commentaren zeg!

Misschien ligt het aan mij, maar ik vond 'm heerlijk. Ik voel me zo een beetje een hopeloze romanticus, want ik vond 'm gewoon echt leuk. Confronterend ook, zoals hier al eerder werd gezegd

avatar van Koerok

Koerok

Ik vond 'm leuk, viel me heel erg mee. Ideale film voor op de bank met je vrouw.

Een 3,5

avatar van Hazze

Hazze

Enorm saai! Ongelovelijk. Zo'n cast en dan dit...

Zelfs mijn vriendin vond er weinig aan.

In mijn mening een waste of time!

avatar van diaan11

diaan11

Door de slechte commentaren hier verwachtte ik er niet veel van maar viel enorm mee.

Misschien teveel mannelijke stemmers? Het is toch meer een vrouwenfilm maar zeker geen slechte!

Door de lengte konden de diverse verhaallijnen volledig uitgewerkt worden, goeie zet!

Prettig geacteerd, herkenbare situaties, ruim voldoende.

avatar van Siorgi

Siorgi

Lage waardering hier terwijl dit echt wel een leuke romantische film is. Een van de betere zelfs die ik de afgelopen tijd heb gezien.

avatar van Bramtje

Bramtje

mm ik had beter verwacth vooral met deze cast goede film denk ik voor mensen die van romantische komedie's houden maar voor mij als liefhebber van de 'jay and silent bob' sort of humor geen aanrader

avatar van Dillie

Dillie

ik snap niet dat mensen zo negatief zijn,,..

het was een fijne film.. erg grappig.. ze was overdreven wanhopig maar dat maakte het wel leuk..

lekkere wegkijk film

4*!

avatar van Ceeda7

Ceeda7

Mja twas idd erg zwakjes, zeer standaard en echt niet grappig voor een romantische komedie. En een 2u lange film zeg, was erover.

avatar van 2,20

2,20

Leuke feel good film...tuurlijk niet als je je in Gigi terugziet

avatar van hetzwarteschaap

hetzwarteschaap

Naar mijn gevoel hadden ze ook te veel dingen bij Sex and the City afgekeken. Zoals bijvoorbeeld die korte stukjes waar dan onbekende mensen over liefde etc. discusiëren en de titel is een regelrechte quote uit SATC

avatar van sss123

sss123

ERGSTE FILM VAN het jaar

en ik ben geen hater!

dat meisje in de film irriteert mij zo erg ( ze wilt een vriendje en gaat daardoor heel wanhopig en irritant doen)

geen leuke grappen

heel veel saaie momenten kortom

wij vonden het echt saai

avatar van stuffie

stuffie

Nou, de ergste film van het jaar is het niet, ik ken wel slechtere

maar inderdaad wel doodsaai....

avatar van creditcard

creditcard

Bah, slechte film!

Heb hem maar een half uur gekeken en vond het echt saai.

Had er wel meer van verwacht met deze cast.

avatar van Nancy1980

Nancy1980

Leuke romantische film,

avatar van Najade

Najade

Verassend aangenaamd filmpje! Ik dacht dat het een onwijze zoetsappige chick flick zou zijn, maar dat is het helemaal niet! Relaties worden van 2 kanten bekeken en zowel mannen als vrouwen gaan de mist in of juist niet...

avatar van sss123

sss123

sjiet man wat een SLECHTE FILM

dat meisje zo WANHOPIG ZOEKEN NAAR EEN VRIENDJE EN dan de eerste de beste jongen pakken dat ze kant

BLEEEHH

se was fwkaking irritant !!!!

DIE GRAPPEN ZIJN DIE NIE AL 1000X bijvoorbeeld vertelt in american pie of weet ik veel whatever! elke scenes kon ik zo uit me duim zuigen

en ik heb nul x gelachen OMG

sorry dit is echt een waste of time

was met 3 andere vrienden gegaan we wouden allemaal GEWOON WEG !!!!

(en dat deden we ook )

leuke film voor door de week op de bank.

sss123, het is wilden weg en geen wouden.

avatar van maxo922

maxo922

Poster + beschrijving doet me verdacht veel denken aan Love Actually

avatar van laundromat

laundromat

Heb destijds die boekbespreking gezien bij Oprah. Dat was wel leuk.

Ik was vooral benieuwd naar Ginnifer Goodwin (superol in serie Big Love). Maar het had ieder ander kunnen zijn, ze kwam niet over bij mij.

FIlm was vooral heel saai, cliché en veels te lang. Ik heb er iig heerlijk geslapen afterwards Dat maakt mijn cijfer wel hoger.

avatar van Wesley29m

Wesley29m

Eigenlijk vond ik dat wel een hele leuke feelgood-film!

Het gegeven van meerdere verhaallijntjes langs en door elkaar, vond ik bij Love Actually ook erg leuk, ook bij deze.

Haalt het niet bij Love Actually, maar toch zeer vermakelijk!

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

sss123 schreef:

sjiet man wat een SLECHTE FILM

BLEEEHH

se was fwkaking irritant !!!!

en ik heb nul x gelachen OMG

sorry dit is echt een waste of time

was met 3 andere vrienden gegaan we wouden allemaal GEWOON WEG !!!!

(en dat deden we ook )

Je hebt je toetsenbord kapoet je caps vliegt de hele tijd aan

avatar van carolat

carolat

Erg leuke romantische film.

avatar van lyn.theresa

lyn.theresa

Ik had van deze film, door de cast, eigenlijk meer verwacht.

Maar toch een aangenaam filmpje.

Soms wat langdradig, maar hier en daar wel leuke, grappige herkenbare stukjes.

Geen topper jammer genoeg.

avatar van kim_rocky

kim_rocky

Ik verschiet er van dat deze film zo'n slechte commentaar krijgt. Vandaar nogmaals dat meningen zooooo verschillend zijn )

Ik vond dit een heel goede film, de verschillende verhalen vond ik leuk en ook goed om te volgen.

Enkel één gedeelte heeft mij iets of wat gestoord en dat is dat het koppel uiteen ging omdat de man niet met haar wou trouwen, vind ik persoonlijk nogal sterk overdreven. Maar de overige verhalen vind ik goed en kan ik mij als vrouw vaak in terugvinden.

avatar van Rsp

Rsp

Ik had, gezien de cast, er meer van verwacht. De film komt maar niet op gang en is daardoor erg saai. Misschien meer wat voor de dames

Ja ik heb slechtere films gezien maar met deze cast had het veel beter moeten zijn vind ik. Misschien ook mijn genre niet zo, maar ik vond de film gewoonweg zeikerig, ik kon mij ook niet verplaatsen in de problematiek. Het ging over niets belangrijks vind ik, sterk overdreven. Ook als vrouw dus kon deze film mij totaal niet boeien en grappig vond ik het ook niet. Ik kon nog juist mijn ogen open houden tot het einde en daarom toch mijn gemiddelde waardering. Ook omdat Jennifer Aniston de film wat goedmaakte.

avatar van Fran

Fran

• 1953 berichten

Ik vond het wel een geinig filmpje om naar te kijken. Best een leuke romcom maar niet meer dan echt. Het was zeker geen film om een indruk achter te laten maar meer om op een luie zondagmiddag als je even niet wilt nadenken, weg te kijken.

De verschillende fragmenten die langs kwamen vond ik te onsamenhangend om er echt een geheel van te maken. Het bleef voor mij een beetje te fragmentatisch. Volgens mij was het ook een poging om de film Love Actualy na te doen maar dat vind ik niet gelukt.

De verhaallijnen in de film waren ook gewoon standaard. Niets dat er uit sprong. Qua acteerwerk vond ik alleen Jennifer Connely eruit springen. Als gefrusteerde vrouw die helemaal in zichzelf gekeerd was kwam ze goed over.

Best een leuke gemiddelde film om naar te kijken maar niet meer dan dat.

avatar van M.Goodkat

M.Goodkat

Typische vrouwenfilm waar ik mee kon leven, veel dingen herken ik uit mijn eigen leven en ook redelijke goeie feel good film.

Vond de cast heel goed, vooral Justin Long,Bradley Cooper en Jennifer Anniston vond ik redelijk geslaagd. Kon mij het meeste vergelijken met Justin Long. Type film waar je moet van houden, gelijk Dan in Real Life, die hetzelfde is in feite.

3,5/5*