• 9.373.557 stemmen

He's Just Not That into You (2009)

Komedie / Romantiek | 129 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Nederland

Geregisseerd door: Ken Kwapis

Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Aniston en Drew Barrymore

Releasedatum: 16 april 2009

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot He's Just Not That into You

"Are you the exception... or the rule?"

Een groep twintigers en dertigers in Baltimore probeert zijn liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij belt en dit ook daadwerkelijk doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen de sexy getrouwde man en de eerlijke Conor, die er altijd voor haar is, maar waarbij de vonk maar niet wil overslaan. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie, maar komen er over één punt maar niet uit: zij denkt dat het tijd is om te trouwen, terwijl hij dit ongetrouwde leven, mét haar, prima vindt bevallen. En Mary, die een netwerk van lieve, zorgzame, mannen heeft opgebouwd maar er nu nog één moet vinden die hetero is.

Leland Palmer

Naast de drie bovengenoemde acteurs en actrices zal de cast met nog meer bekenden zijn gevuld. Hoezo sterrencast? Ben benieuwd wat het oplevert.

avatar van matthijs_013

matthijs_013

Inderdaad ensemble cast. Iets waar Jennifer Aniston aan meewerkt zal wel iets luchtigs worden. Doet ze überhaupt wel aan diepgang? Alleen in Derailed (waar ze ook niet echt daverend in was), maar dat was ook een heel ander genre dan dit.

avatar van edejong

edejong

Wat een bekende cast.

Laatste stuk van trailer is wel grappig, rest doet vrij standaard aan.

avatar van Hankieh

Hankieh

Ziet er wel leuk uit als ik de trailer zo zie

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2058 berichten

Releasedatum is (volgens IMDb) februari 2009, niet 9 okt. zoals hierboven vermeld.

De release van de film is verplaatst van 12 februari naar 21 mei 2009.

avatar van Tun-89

Tun-89

Zo, dat zijn een paar bekende namen in 1 filmpje;

Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlett Johansson,

Drew Barrymore, Jennifer Connelly.

Het verhaal lijkt meer op een drama als op een Komedie, vindt ik.

Maar ik ben er wel benieuwd naar.

Even afwachten nog tot Mei.

avatar van laundromat

laundromat

Ginnifer Goodwin is een leuke actrice. Niet doorsnee. Leuke bijrol in Walk the Line en in de tv-serie Big love is ze echt cool!

Ben benieuwd naar de film.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11904 berichten

Leuk filmpje over tien chickflickclichés die NIET IN DEZE FILM zitten.

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Ik zag gisteren de trailer in Pathé, wat een enorme sterrencast zeg!!!

avatar van Katharina

Katharina

Klinkt wel hartstikke leuk! Jennifer Connely was toch die van Requiem for a Dream?

Katharina schreef:

Jennifer Connely was toch die van Requiem for a Dream?

Ja, dat klopt

avatar van Elineloves

Elineloves

Ziet er leuk uit, ben benieuwd. Bij dit soort films heb ik vaak niet ;al te hoge verwachtingen.

avatar van gotti

Leuke trailer.

Oeh, I disagree, echt verschrikkelijk. Hoe al die 'moderne' gadgets en internet etc. er zo geforceerd bij betrokken worden.. Duidelijke (hele) oude wijn in nieuwe zakken.

avatar van gotti

Maar laten die nieuwe zakken er nu zo mooi uitzien dat je de smaak van de wijn vergeet...

avatar van leonore

leonore

ik vind hem wel leuk!

ik geef em een 4

avatar van Hankert

Hankert

heb hem in Schotland gezien, heel erg grappig. Leuke verschillende verhaallijnen en situaties. Ook leuk hoe iedereen met elkaar verbonden is. Met een grote korrel zout nemen, en genieten maar!

avatar van queenie

queenie

gezien bij de Ladiesnight. Leuke vlotte film met veel bekende sterren. 3½*

avatar van little_lOve

little_lOve

Ben dinsdagavond naar de LadiesNight geweest, eigenlijk speciaal voor deze film. Wat trouwens iets is wat ik niet meer zo snel zal doen, vond verassend genoeg namelijk zo'n zaal vol met vrouwen die hardop om grappen moet lachen, waar ik nog maar net van ga glimlach, uitermate irritant.

De film was uiteindelijk toch een beetje een tegenvaller. Hij duurde net te lang en niet alle verhalen werden even interessant gebracht. Die van Drew Barrymore voegde bijvoorbeeld eigenlijk helemaal niets toe aan de film. Conor vond ik daarentegen wel een leuk personage.

Leuk is inderdaad dat iedereen op een bepaalde manier een connectie met elkaar heeft. Maar verder is het geen film die ik een tweede keer hoef te zien of die me nog lang zal heugen.

Krappe 3 sterren.

avatar van Justinw

Justinw

de cast is veelbelovend

avatar van Roel B

Roel B

Gewoon een lekkere luchtige komedie. Ik heb er van genoten, maar zal het waarschijnlijk ook snel weer vergeten.

avatar van mandy7

mandy7

leuke film.

en het spijt me dat ik nu even ongepast en bijna vulgair moet zijn,

maar wat is die scarlett johansson toch een f-ing lekker wijf!!!

avatar van Melvin Udall

Melvin Udall

Lekker filmpie met een hoop mooie mensen en een weerwar van verhaallijntjes. Niet altijd even origineel maar mede door de grote hoeveelheid bekende acteurs/actrices is het resultaat onderhoudend tot het eind. Connelly en Johansson springen er qua talent duidelijk uit. Leuke soundtrack ook.

avatar van SanneW

SanneW

Ik had wel meer komedie verwacht. Ik vond het meer een drama / jankfilm over relaties, scharrels, niet aan de man komen, huwelijken etc... Ik viel zelfs in begin bijna in slaap. Ik vond het niet veel boeiends.

avatar van sjongenelen

sjongenelen

Ik heb hem gisteren gezien en ik vond 't een heerlijke film. Het is zo'n film, waar je niet over na moet denken! Ik ben geen typisch meisje-meisje, maar ik vind dit echt zo'n film waar je met vriendinnen naartoe moet gaan. Mannen zullen het waarschijnlijk niets vinden.

avatar van ArcovandenBroek

ArcovandenBroek

Geweldige sterrencast, maar het viel me iets tegen. Ik had meer komedie verwacht, al zaten er best leuke stukken in. De cast deed het verder prima, niks op aan te merken, maar dat mag eigenlijk ook niet met zoveel bekenden. Desondanks wel genoten, zeker van Scarlett Johansson.

avatar van mandy7

mandy7

ArcovandenBroek schreef:

Desondanks wel genoten, zeker van Scarlett Johansson.

fo sho bro!!

avatar van Quentin

Quentin

Gegeven en cast klonken heel interessant, maar de uitwerking was behoorlijk slaapverwekkend. Twee hele kleine sterren voor het spel.