• 9.374.990 stemmen

He's Just Not That into You (2009)

Komedie / Romantiek | 129 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Nederland

Geregisseerd door: Ken Kwapis

Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Aniston en Drew Barrymore

Releasedatum: 16 april 2009

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot He's Just Not That into You

"Are you the exception... or the rule?"

Een groep twintigers en dertigers in Baltimore probeert zijn liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij belt en dit ook daadwerkelijk doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen de sexy getrouwde man en de eerlijke Conor, die er altijd voor haar is, maar waarbij de vonk maar niet wil overslaan. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie, maar komen er over één punt maar niet uit: zij denkt dat het tijd is om te trouwen, terwijl hij dit ongetrouwde leven, mét haar, prima vindt bevallen. En Mary, die een netwerk van lieve, zorgzame, mannen heeft opgebouwd maar er nu nog één moet vinden die hetero is.

avatar van nele

nele

Anders dan anders. Zeker geen typische romantische komedie.

Hij was vooral... confronterend

Vond hem niet slecht, maar echt leuk om te zien was hij ook niet, mss wel een beetje leerzaam...

Schitterende acteurs wel!

Geef hem 2,5*

avatar van Delvenaartje

Delvenaartje

Ik moet zeggen dat ik dit soort films meestal wel oke vind.. maar dit vond ik echt een rampzalige film!

Het was een 'wel oke', wat voor mij inhoud dat ik 'm een keer heb gekeken en daarna dus echt NIET meer.

Bij mij stopt 't film kijken van zo'n cast, het is gewoon niks.

*0.5 - Een halve punt, voor Jennifer Connelly.

avatar van Rabbitto

Rabbitto

Ben der erg benieuwd naar. Toch wel een hoop bekende namen en bovendien is Scarlett Johansson 1 van de mooiste vrouwen op aarde en al een reden om de film te gaan kijken

we zullen zien...

avatar van MiekieMow

MiekieMow

leuke film

avatar van Veruca

Veruca

Jammer dat Drew Barrymore er zo weinig in voorkwam!

avatar van twistie

twistie

Wat een negatieve praat over mannen in deze film, nee de vrouwen deze dag zijn lieverdjes.

Misschien dat deze film het goed doe bij kanslozen vrouwen die nog nooit een date hebben gehad, of de echte mannen haters.

Maar zelfs mijn vrouw vond dit een zaadfilm.......

KORTOM : NIET KIJKEN, zonde van je tijd !

avatar van mikey

mikey

Is Connelly nog steeds in de 30?

avatar van Punkette

Punkette

Leuke film. Ik ben altijd al fan geweest van Ken Kwapis en toen ik hoorde dat hij deze film ging regisseren. moest ik hem ook meteen zien. Ik kreeg gelijk weer een soort van 'sisterhood of the traveling pants' gevoel bij deze film en dat is naar mijn mening een goed gevoel =). Mooie verhaallijnen maar mooiste was natuurlijk die tussen Gigi en Alex. Een 3,5*

avatar van jan

jan

Ben een groot liefhebben van comedy, maar ik kon hier de humor niet in ontdekken. Wat een irritant gewauwel.

avatar van koendv

koendv

Wtf, niet echt een comedy en hij is ook nog echt langdradig. Ik werd gek van al die links die er maar werden gelegt.

avatar van faun

faun

confronterend was op bepaalde momenten wel, toch was het een goede film.

Connelly met ijzersterk acteerwerk zoals ik van haar gewend ben.

avatar van Drikturpin

Drikturpin

Echt een film om na 20 uit en weg te doen.

Wat een draaaaaaaak van een film.

Leuk voor de vrouwen.

COMEDY?????????

2 sterren voor de moeite

avatar van Friday the 13 th

Friday the 13 th

• 2023 stemmen

Niet een film die ik twee keer zou willen zien. Saai en langdradig en in principe zou een romantische komedie zo niet moeten zijn. Er zaten wat luchtige dingen in, maar alles was zo geforceerd en vooral zo saai om te volgen. Waarover gaat deze film nu eigenlijk?

De film deed me soms denken aan Love Actually. De verscheidene levensstijlen van mensen volgen, alleen werkte het bij deze film totaal niet. Zelfs bij scènes die emotioneel zwaar aan moeten voelen, had je het gevoel alsof het je echt niets kan schelen.

De film was ook zo stereotiep vond ik: de mythes over mannen en vrouwen werden nog eens uitgemolken, homo's zijn altijd verwijfd en zien liefdeshints al van ver komen......komaan zeg wees een beetje realistisch. Deze film is in mijn ogen nergens origineel of vernieuwend.

Geen leuke film dus, eigenlijk was de film een heel grote kwel en ik vond het erg dat hij zo lang duurde.

avatar van Apster

Apster

Nee, ik kon hier ook niet veel mee. Zat me soms stierlijk te vervelen met de meest saaie, oninteressante dialogen. Vraag me af hoe Kwapis het voor elkaar kreeg zo´n sterrencast bij elkaar te krijgen, al zegt dat nog niet veel. Mensen als Affleck en Aniston kunnen gewoon niet acteren, een Barrymore blijft irritant om naar te kijken en hoe leuk Johanssen ook is, ze dacht nog in een film van Woody Allen te zitten. Het meest ergerde ik me nog aan Goodwin en die gast die een makelaar speelde, wat een dweep. Het had soms nog wel zijn leuke momentjes hier en daar, maar echt blij werd ik over het algemeen niet van deze film.

avatar van Roel-

Roel-

• 1978 berichten

Mwah, het begon allemaal wat traag en er werden verwoede pogingen gedaan om de personages uit te diepen, wat helaas jammerlijk mislukte. Meer dan eenvoudige karikaturen werden het nooit. Na pak em beet een uur werd het allemaal wat vlotter en kon je zo nu en dan nog wel lachen. Het bitterzoete eind waar alle losse eindjes keurig werden afgerond hadden ze wat mij betreft weg kunnen laten.

3*, niet meer, niet minder.

avatar van revengeyo

revengeyo

echt een hele leuke film vond ik dit 4 sterren

avatar van boemboem27

boemboem27

dacht met zo'n cast moet je toch een leuke/goede film kunnen maken.

tot overmaat van ramp deze nog in de bioscoop gezien ook.

ronduit bagger wat een zeer slechte film .

kan snel ergens om lachen maar dit brrrrrrrrr

spijt als alle haren op m'n hoofd dat ik hier geld voor heb uitgegeven..

avatar van amanda22

amanda22

Leuk film en leuk hoe iedereen een link met elkaar heeft. Het is wel echt een vrouwenfilm, toch ook veel grote namen. Had er minder van verwacht dus het viel uiteindelijk allemaal mee, heb er heerlijk van genoten bij de Ladies Night. Op een gegeven moment mag de film wel eindigen....

avatar van Elineloves

Elineloves

Veruca schreef:
Jammer dat Drew Barrymore er zo weinig in voorkwam!

Dit vond ik juist fijn, ik vond haar al storend toen ze de eerste keer in beeld kwam, heb sowieso niet veel met dr.

Absoluut een vermakelijke film, die je echt laat nadenken. Iedereen herkent wel iets uit zijn of haar leven, en het feit dat het vanuit zoveel verschillende manieren wordt bekeken en beleefd is schitterend om te zien. De vele verschillende personages vond ik niet storend, ik kon zelfs goed met ze meeleven.

Vooral de scene waarin Janine er achter komt dat haar man nog steeds rookt, en bij haar de stoppen doorstaan vond ik ontzettend goed neergezet, eerst alles kapot gooien en dan met je blik en vegertje dr achter aan. Ze cijferde zichzelf weg toen ze hoorde dat haar man haar bedrogen had, maakte zichzelf wijs dat het aan haar lag, probeerde haar fouten te herstellen en kwam wederom bedrogen uit. Mooi om te zien hoe haar man het beleefd, verliefd geworden op een andere vrouw terwijl zijn vrouw thuis op de bank zit. Er tegen vechten helpt niet, het blijft aan je knagen.

Deze film laat zien dat iedere relatie wel zijn ups and downs heeft, en ookal denk je dat iedereen om je heen gelukkig is behalve jij, het opent je ogen en laat zien dat je niet weet hoe het er bij anderen werkelijk aan toegaat, een mooie boodschap die deze film over heeft weten te brengen.

Leuk dat Long en Goodwin in deze film schitteren tussen de grotere namen. Goodwin zet haar rol geweldig neer, ze maakt zichzelf volkomen belachelijk zonder dat het je stoort. Long daarintegen is de macho die tegen zijn wil in verliefd wordt op die naieve doos.

Einde was natuurlijk cliche maar wel erg leuk als afsluiter, dat Affleck Aniston eindelijk vraagt om met hem te trouwen, na 7 jaar.

Het verhaal bouwt zich ook fijn op, heb me geen moment verveeld.Erg verrassende film, had lage verwachtingen, maar deze heeft me positief weten te raken!

avatar van Scarlett2

Scarlett2

Wel een aardige comedie. Geen ijzersterke film, geen dijenkletser, maar wel amusant, mede door de grote namen die eraan meededen.

avatar van kanjertje

kanjertje

Alhoewel in helemaal hoe van dit genre was deze film een uiterst slappe bedoening.

Zeker geen aanrader

avatar van Hectometersnor

Hectometersnor

Leuke romantische film om met je meisje te kijken. Verhaallijn heeft wat weg van Love Actually waarin verhaallijnen veelal samenkomen. Leuke cast en goed uitgewerkt.

avatar van frank92

frank92

Deze film heeft in iedergeval een TOP cast.

avatar van mvdb1982

mvdb1982

Aardige film. Meer naar het romantisch dan naar het komedie toe.

avatar van lagaiske

lagaiske

Ik heb al vele films in dit genre gezien en ze weten me meestal wel te raken.

Deze doet dat nu juist niet.

Ondanks de waanzinnige cast valt deze film uiteindelijk redelijk tegen.

Het werd op een moment zelfs zo saai en langdradig dat ik er moe van kwam.

Het einde maakt het voor mij dan wel weer gedeeltelijk goed.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Erg vermakelijke film, met veel leuke personages. Eigenlijk nog nooit eerder van Ginnifer Goodwin gehoord, maar die steelt de show wat mij betreft. Mooie vrouw, met een prachtige uitstraling.

Bepaalde dingen zijn erg voorspelbaar en de nodige cliché's worden uit de kast getrokken, maar tegelijkertijd is het bij vlagen gewoon erg grappig en vermakelijk. Naast Goodwin zijn het vooral Bradley Cooper, Justin Long, Jennifer Connelly en Aniston die prima werk leveren. Voldoende voor deze leuke, romantische film.

avatar van Tars

Tars

De meeste films van dit genre beginnen traag en langdradig, maar eindigen leuk en in een vlot tempo..

Bij deze film is 't net omgekeerd..

't Begin was goed, veelbelovend.. maar naar 't einde toe werd het steeds langdradiger en saaier..

ik vind dit zeker geen aanrader..

avatar van Angrod_Pallanén

Angrod_Pallanén

Romantische komedie, sterrencast, dat zit wel goed. Heerlijk genieten, goede personages en lekker concept.

3.0

avatar van Rudeo

Rudeo

I Am Just Not That Into This Movie

avatar van ouwezeug

ouwezeug

tja ik vond de film matig

ik herkende bepaalde dingen wel dingen die me aan mezelf deed herinneren.

zoals het feit dat zeker niet van plan ben om te trouwen , ik ben zoiezo geen relatie type. maar ik dwaal af verder over de film ik vond dat de film wat langdradig was en erg voorspelbaar. ik vond dit een film die je op een vrijdag avond kijkt als je egt niks anders te doen hebt.

2.5