Genre: Komedie / Romantiek
Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Aniston en Drew Barrymore
Releasedatum: 16 april 2009
Bekijk via Netflix
Plot He's Just Not That into You
"Are you the exception... or the rule?"
Een groep twintigers en dertigers in Baltimore probeert zijn liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij belt en dit ook daadwerkelijk doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen de sexy getrouwde man en de eerlijke Conor, die er altijd voor haar is, maar waarbij de vonk maar niet wil overslaan. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie, maar komen er over één punt maar niet uit: zij denkt dat het tijd is om te trouwen, terwijl hij dit ongetrouwde leven, mét haar, prima vindt bevallen. En Mary, die een netwerk van lieve, zorgzame, mannen heeft opgebouwd maar er nu nog één moet vinden die hetero is.
Gigi Phillips
Mary Harris
Conor Barry
Ken Murphy
mcdaktari
als je het niet erg vind neem ik jou stem niet serieus, want jij stemt wel HEEL raar
bv godfather 0,5 en step up2 5,0
dus dan vind ik het al niet meer geloofwaardig
Foal
Leuke film, alleen af/toe beetje langdradig. Verder wel een leuke cast!
soom
Mwah, hoop gemekker, beetje weinig wol. Maar toch keek 'ie wel lekker weg, ondanks afkeer van sommige dingen, en vond ik vooral mrs Reynolds er toch wel erg uitspringen, die Scarlett kan namelijk echt wel iets, en ik vind haar echt wel een knappe vrouw. Ben Affleck was zowaar een beetje hartveroverend bezig in vooral de laatste scenes die ik van hem zag. Deze film krijgt wel een heel punt hoger dan License to Wed, en dat is wel een mooi cijfer.
MissyNador
Leuke meidenfilm! Heb me vermaakt met mn zussen. Vond vooral de verhaallijn van Ginnifer Goodwin erg leuk. De verhaallijn van Scarlet Johansson was heel wat minder helaas. En Ben Affleck paste totaal niet in deze film. Vind hem zoiezo niks. Maar verder een prima film.
Ik had het idee naar een soort van een kopie van Love Actually te kijken, maar dan zonder de humor en pure romantiek die Love Actually zo mooi maakte. Je volgt een hoop levens van mensen die op 1 of andere manier met romantiek of juist niet te maken hebben en dat hele verloop wordt in 2 uur getoond. En dat is meteen een groot probleem.
Wat Love Actually me van minuut 1 tot het einde boeide was dit na een tijdje een trage. herhaalderlijke, voorspelbare en lange zit die begon te vervelen. Had het effe een half uur korter gemaakt! De verhaallijnen zijn grijs en saai op een enkeling na. Het acteerwerk is best oke met een prima cast en Scarlett Johansson is een snoeppie! Ook een favorietje van me, Jennifer Aniston speelt mee. Duidelijk is wel dat ze beter in dit soort films past met wat meer drama, dan in een meer komische film. Het probleem met de personages is alleen dat bijna niet 1 rol memorabel is of eruit springt.
De soundtrack is met de nodige sfeervolle nummers wel geslaagd. Ik verwacht dat vrouwen deze film meer waarderen dan mannen.
De film is best een keer te kijken maar een topper is het verre van.
Ik haat voice overs daar gaat de film dan ook door naar de knoppen ,ook te veel sterren die het scherm moeten vullen.
Vliene
Had er weinig van verwacht, ik heb een hekel aan films met dat eeuwige gezever over mannen die niet terugbellen en gemeen doen.. boehoe.. Maar dit wist me toch wel te boeien om de een of andere reden, m'n aandacht verslapte niet. Ik vond hem ook wel wat meer inhoud hebben dan love actually, he's just not that into you had een diepere boodschap vind ik persoonlijk.
Bubblez
- 2060 berichten
Deze film heeft helemaal geen voice-over!?
alec
Ik had het idee naar een soort van een kopie van Love Actually te kijken ...
Volgens mij is het ook licht gebaseerd op 'Love Actually', net als 'Alles is Liefde' is.
Dit is toch de minst van de drie.
Hoewel de acteurs het uitstekend doen mis ik de scherpe dialogen en 'taboe' onderwerpen van het originele. De verhaallijnen raken je licht, wordt te breed uitgestrooid waardoor 2 uur kijken wel een erge lange zit wordt.
Als je enkel de film los beoordeeld (dus zonder de vergelijking) is het verhaal vrij vlak en op safe geschreven.
Pluspunt zijn de frisse rollen van Bradley Cooper, Justin Long en Busy Philipps.
Een *3.0
Deze film heeft helemaal geen voice-over!?
Dus je hebt niet gezien dat na elke hoofdstuk weer in de camera wordt gekeken en gepraat?
Knisper
Dat is geen voice-over. Bij voice-over hoort je alleen de stem over de beelden.
cem
Absoluut verschrikkelijke film! Wat een hysterisch gedoe zeg. Als vrouwen/mannen daadwerkelijk zo in elkaar zouden zitten, dan is deze wereld gedoemd tot een pijnlijke ondergang van het menselijk ras:)!! Scarlett Johanssons acteerprestatie ging trouwens weer vér onder nul, chance dat ze zo'n lekker lijf heeft, dat maakt het deels draaglijk.
Bubblez
- 2060 berichten
Dat is geen voice-over. Bij voice-over hoort je alleen de stem over de beelden.
En dat bedoel ik dus. Maar ik begrijp dat je die 'we-praten-tegen-de-kijker' - stukjes irritant vond. Ze voegen inderdaad weinig toe aan de film.
Katharina
Dit is nou echt een " DIE GA IK NIET KIJKEN" film.
Dat is jouw goed recht mcdaktari, maar waar slaat dit bericht op? Geef er iig een goede reden bij!
Ik ga deze film trouwens wel kijken
mijn reden is dat het verhaal me wel aanstaat. Het lijkt me een luchtige wegkijker...
andrehoek
Prettige chickflick, niet meer en niet minder. Misschien had deze wat korter gemogen. Denk wel dat de cast de film de moeite waard maakt en niet zo zeer de regisseur. Had wat moeite met sommige scenes die qua verhaal niet helemaal werden verteld. Met name de scene met Gigi die belt met Alex in de badkamer van haar zogenaamde date, had ik nog wel een grappig einde aan verwacht. Maar ja, dan wordt de film nog langer en hoe langer die duurt hoe minder die wordt...
Liefde is... Ga deze film kijken, maar laat je vent maar thuis.
evadege
Aardige film. Vond de verhaallijn van Gigi nogal voorspelbaar dat ze uiteindelijk toch met die Alex gaat, nadat hij haar dagenlang heeft geadviseerd en ontkende iets voor haar te voelen.
Verder vond ik de andere verhaallijnen - bijvoorbeeld die van Anna, Conor en Janine - een beetje onnodig, al was het wel vermakelijk om te zien hoe Anna en Conor weer eens probeerden bij elkaar te zijn en Janine ineens naar binnen wilde en Conor Anna opsloot in de kast .
Ook de verhaallijn van Mary vond ik niet zo goed uitgewerkt. Je ziet ten eerste heel weinig van haar. Maar ook krijg je - voor mijn gevoel - niet veel informatie over haar verleden met dat vriendje.
Al met al, een vermakelijke film die op sommige punten een beetje saai was, maar wel lekker wegkijkt. Acteerprestaties van Ginnifer Goodwin vond ik erg goed! Ook Justin Long en Kevin Connolly vond ik goed.
* 3,5
Aangename romcom die puur aangedreven wordt door de leuke cast. Inhoudelijk en visueel heeft het allemaal weinig om het lijf, maar de film kabbelt prettig voort en ondanks de nogal ruime speelduur heb ik me geen moment verveeld. Je kunt natuurlijk je vraagtekens zetten bij de weinig levensechte situaties en personages, de 'geleende' elementen van betere films als Love Actually en When Harry Met Sally en de nogal gemakzuchtige scenario-oplossingen, maar waarom zou je? In dit genre kun je het heel wat slechter treffen.
missl
1 groot sterrenfestijn. Interessante verhaallijnen maar het kreeg me niet te pakken. Het was allemaal wel leuk.
Ben Affleck was zowaar een keer schattig in plaats van irritant en Scarlett die al haar charmes in de strijd goooit.
pietpuk
Veel bekende gezichten maar blijft een behoorlijke "middle of the road" film
Katharina
Leuke film! En ik vond deze film een stuk beter dan Love Actually (die ik vrij saai vond en weinig romantisch). Van mij had hij nog wel langer mogen doorgaan.
Ben Affleck vond niet heel erg overtuigend en Scarlet Johansson vond ik ook niet fantastisch (kan aan haar rol liggen
). Maar het is echt een leuke film!
Mlis
Heerlijke film haha. Ik heb toch echt kunnen lachen op sommige momenten.
Dat 100x naar je telefoon kijken komt niet helemaal onbekend voor...
Hahaha Gigi was wel heel erg als persoon, echt een vrouwelijke stalker haha.
Die arme Scarlet in de kast.....
Voor de rest wel leuke film voor meiden.
wwelover
Redelijke film, die je misschien beter verwacht met deze cast. Maar ja het is te veel afgekeken van Love Actually. Wellicht had het beter uitgepakt met een regisseur die in tegenstelling tot deze wel een goede film op zijn naam heeft staan. Ik vond sommigen verhaallijnen wel leuk, maar er zaten ook aardig wat overdreven en onnodige stukken in. De leukste stukjes waren nog met Justin Long, die overigens ook het leukst was van iedereen. Hij heeft ook een mooie toekomst voor zich als acteur.
De overige cast is naturlijk ook goed. Scarlet was erg leuk en ook Aniston was leuk om te zien. Ben Affleck deed het prima, is ook meer een rol die hem ligt. De overige cast is ook wel okay.
mcdaktari
Ik ga deze film trouwens wel kijken
Nou en mijn reden is , dat het verhaal mij totaal niet aanspreekt.
maar ik wens jou iig veel kijk plezier. en ik hoop ook nog voor je dat je er een fijne avond of middag aan beleefd. Maar mijn ding is het niet, Oke?
vickie vale
Had best wel iets meer van deze film verwacht, volgens de berichten was het een Drew Barrymore-film. Ik had dus haar op de regie-stoel verwacht, maar nee ze is gewoon één van de 4 of 5 executive producers. In filmland betekent dat gewoon; zo je naam eraan verbinden om nog méér bezoekers te trekken. Maar goed, de film zélf begon wat flauw, ik had zoiets van : "denken vrouwen anno 2009 nog steeds zo?" Gelukkig begon het toch nog leuk en spannend zelfs vanaf het midden van de film. Het is een feel good movie (wordt deze term nog steeds gebruikt eigenlijk)? Een topcast met als uitschieter toch wel Ginnifer Goodwin.
AHWA
Ik vond dit ook een erg leuke film om te kijken, zeker als je met z'n tweetjes bent, zijn er veel herkenbare situaties in terug te zien. Dat is dan ook de kracht van de film. Alle cliches worden uit de kast gehaald, maar de acteurs hadden er plezier in en het tempo blijft hoog.
Het lichtpunt van de film is de ubercute Ginnifer Goodwin. Ik zal zo een correctie doorvoeren, want zij hoort toch wel bij de hoofdrolspelers te staan. Haar scenes met Justin Long, die na Zack en Miri,weer een geweldige bijrol speelt, zijn de leukste van de film, en de twist op het einde is voorspelbaar, maar leuk gedaan
Iedereen doet z'n werk goed en ik stoorde me nergens aan.
Rianneke_Dan
Het viel mij erg tegen. De film is op sommige stukken erg saai en langdradig. Daarbij helpt de lange speelduur ook niet bij zo'n filmpje. Ze proberen volgens mij (zoals eerder gezegt) een beetje Love Actually te evenaren, maar dat lukt ze totaal niet. Verhaal was magertjes, en word nergens echt interessant. Het was wel leuk om een hele groep bekende acteurs bij elkaar in een film te zien acteren, en vond het leuk om te zien dat Jennifer Aniston daar ook bij hoorde. Samen met Ben vond ik hun nog het schattigst koppeltje in dit verhaal en ook het leukste om naar te kijken. Drew deed het ook goed net zoals Ginnifer, maar Scarlett Johansson en Jennifer Connely hadden ze er van mij wel uit mogen laten. Ik vond het een beetje een nietszeggend verhaal, en aangezien mijn verwachtingen hoog waren, viel deze film uiteindelijk toch erg tegen.
BenicioDelToro
Kijkt wel aardig weg, precies wat je verwacht van een film als deze: luchtig en lichtvoetig. Acteerprestaties waren over het algemeen heel aardig, al ergerde ik me aan de door iedereen zo de hemel ingeprezen Scarlett Johansson. Het enige dat ze doet is een beetje verleidelijk heen en weer paraderen en de classic homewrecker spelen. Vond Anna een weinig sympathiek personage. Daar tegenover staat de heerlijk frisse Ginnifer Goodwin, wiens verhaallijn verreweg het leukste was. Jennifer Connolly is als actrice eigenlijk te goed voor deze niemendalletjes. De rol van Drew Barrymore is te weinig uitgewerkt en met haar kon ik dan ook totaal niet meeleven. Justin Long houdt de eer van de mannen hoog met zijn sympathieke bijdrage.
Aardige film hier en daar herkenbaar maar soms ook erg overtrokken. Typische vrouwenfilm (al zullen de heren de aanwezigheid van La Johansson waarschijnlijk wel kunnen waarderen). Iets aan de lange kant voor een romkom. Als je met weinig verwachtingen deze film tegemoet treedt, heb je best een vermakelijke avond.
Countrynies
Gisteren gezien, maar hij viel een beetje tegen.
Teveel personages waardoor je echt af en toe dacht... wie hoort nou bij wie?.
Zelfs aan het einde viel het kwartje nog niet.
echt een film waar je non stop naar moet kijken & zeker niet in een bioscoop.

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie

Everybody's Fine
Drama / Komedie, 2009

Den Brysomme Mannen
Komedie / Drama, 2006
gebaseerd op boekbaltimore, usadatingrelatieuitmakenensemble castduringcreditsstingeronline datingdating woes single woman