• 9.377.836 stemmen

He's Just Not That into You (2009)

Komedie / Romantiek | 129 minuten

Genre: Komedie / Romantiek

Oorsprong: Verenigde Staten / Duitsland / Nederland

Geregisseerd door: Ken Kwapis

Met onder meer: Ben Affleck, Jennifer Aniston en Drew Barrymore

Releasedatum: 16 april 2009

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot He's Just Not That into You

"Are you the exception... or the rule?"

Een groep twintigers en dertigers in Baltimore probeert zijn liefdesleven in goede banen te leiden, in zowel het single als het getrouwde leven. Gigi zoekt een man die zegt dat hij belt en dit ook daadwerkelijk doet. Janine weet niet zeker of ze haar man wel kan vertrouwen. Anna kan niet kiezen tussen de sexy getrouwde man en de eerlijke Conor, die er altijd voor haar is, maar waarbij de vonk maar niet wil overslaan. Beth en Neil hebben al jaren een fijne relatie, maar komen er over één punt maar niet uit: zij denkt dat het tijd is om te trouwen, terwijl hij dit ongetrouwde leven, mét haar, prima vindt bevallen. En Mary, die een netwerk van lieve, zorgzame, mannen heeft opgebouwd maar er nu nog één moet vinden die hetero is.

avatar van tvforever

tvforever

Leuke film. Hij duurt alleen iets te lang.

Goede verhaalijnen en goed gecast.

avatar van White Trash

White Trash

Samen met vriendin gekeken en wat een verschrikkelijke film is dit! Verhaal gaat eigenlijk helemaal nergens over en de hoofdrolspeelster is toch wel 1 van de meest irritante ooit. Mn vriendin vond het overgens ook niks.

ik vond hem wel leuk

niet de beste romantische comedy maar ik vond hem heel eerlijk en leuk neergezet.

vrouwen kunnen heel erg wanhopig zijn, wachten op een telefoontje is voor een vrouw heel normaal alleen nu werd de aandacht er heel erg op gefixeerd. Mannen begrijpen deze film vast minder goed doordat ze vrouwen niet begrijpen (en andersom).

Maar ik vond de film reeel en grappig !!

en alle vormen van een relatie kwamen er in voor.

3.5 ster van mij !

Enkel één gedeelte heeft mij iets of wat gestoord en dat is dat het koppel uiteen ging omdat de man niet met haar wou trouwen, vind ik persoonlijk nogal sterk overdreven. Maar de overige verhalen vind ik goed en kan ik mij als vrouw vaak in terugvinden. [/quote]

nou weet ik niet of dat overdreven is.. vrouwen kunnen heel erg in een fantasie leven en willen graag zo'n sprookjes bruiloft...

en als je vriend dat dan niet wil (nooit niet) dan komt het bij mij over dat je heel andere dingen wilt in het leven en dan werkt dat toch niet?

En dan is het wel goed om even uit elkaar te gaan, dan kun je je prioriteiten gaan uitzoeken en vaak werkt het wel zo.

avatar van Woutrr

Woutrr

Film op zich valt wel mee, maar veeelste langdradig

voskat

Ik ben echt niet fobisch voor vrouwenfilms (lees: romantische komedies), maar dan moet het ook wel daadwerkelijk *komisch* zijn om dat predikaat te verdienen.

En als je een hele zaal slechts twee of drie keer zachtjes hoort gniffelen heb je volgens mij toch iets heel erg fout gedaan.

Verder valt er op dramatisch vlak ook weinig te beleven. Alles blijft oppervlakkig en braaf.

Hoogtepuntjes waren twee leuke liedjes van New Order en The Cure.

1,5 *

avatar van totti999

totti999

Ondanks dat de echt grappige situaties minimaal waren, heeft deze film me 2 uur lang kunnen boeien. Van een aantal verhaallijnen toch benieuwd hoe deze zouden aflopen. Maar als deze film raakvlakken moet hebben met het genre komedie, is dat een flinke tekortkoming wat mij betreft.

Wel een prima cast, met zelfs een aantal actrices (Scarlett Johansson, Jennifer Connelly) van wie je je afvraagt of ze niet te goed zijn voor dit soort relatief beperkte rollen.

Op basis van amusementswaarde 3.5 sterren.

totti999 schreef:

Van een aantal verhaallijnen toch benieuwd hoe deze zouden aflopen.

Dat had ik dus jammer genoeg helemaal niet.

De personages lieten me volkomen koud door hun domme, hysterische of kille gedrag. Ook de uitkomsten van die verhaallijnen boden eigenlijk nul komma nul verrassingen, dus was het een lange zit..

avatar van Adentro

Adentro

Wat een gemiste kans, deze film. Goede acteurs, zeker naar Drew Barrymore en Jennifer Aniston kijk ik graag. Maar wat zijn alle vrouwen in deze film ongelooflijke zeikwijven. Ik vond de film echt een belediging voor het vrouwelijk geslacht. Niet dat de mannen er nou zo best vanaf komen trouwens.

De hoofdpersoon, die Gigi, AAAAAARGHHHH! Heb me zo ontzettend aan haar lopen ergeren. Hoe naïef kan je zijn? En zo ongeloofwaardig, de persoon waarmee ze uiteindelijk eindigt.

Waar ik me het meest aan heb geërgerd, naast het karakter Gigi, is het totale gebrek aan humor in deze film. Ik geloof dat ik 1 keer heb moeten glimlachen. Mensen, zo zwaar is het allemaal niet!!!

avatar van popkesaar

popkesaar

Ik had meer van de film verwacht. Er is helaas niet genoeg eruit gehaald. Ik vindt het verhaal wel echt goed en leuk, maar de film is niet zo heel boeiend gemaakt. Je wordt niet echt meegesleept in de drama van de personages. Maar toch een vermakelijke film die je wel aanzet tot denken of hij wel of niet 'into you' is:P

Het had meer kunnen worden deze film.

avatar van brookie

brookie

zwaar vermakelijk en Johansson erg sexy!

avatar van DSonnema

DSonnema

Johansson en Aniston halen de film nog iets omhoog, gewoon omdat ze en lekker zijn en goed kunnen acteren..

Maar verder was de film niet heel boeiend... paar keer een glimlach kunnen brengen maar meer niet..

1.5* film

1* Aniston en Johansson

-------

avatar van slowhouses

slowhouses

Pffff....normaal kan ik best naar films kijken als Love Actualy of Alles is liefde maar wat een geneuzel tussen die vrouwen... Enige lichtpuntje is Johansson....

avatar van Zizzo

Zizzo

moet zeggen dat ik genoten heb van deze film, het " geneuzel tussen die vrouwen" vind ik wel vermakend. De film blijft interessant omdat er vlotjes tussen de goed aanwezige verhaallijnen word geschakeld die leuk in elkaar zitten. Een leuke Romantische/komedie, waarbij de komedie maar dunnetjes aanwezig is, de cast vond ik erg erg goed, Scarlett Johansson, Ben Affleck, Jennifer Aniston, Jennifer Connelly, Drew Barrymore en Justin Long zijn maar een paar van de vele bekende acteurs die deze film rijk is. Ginnifer Goodwin het sterretje van de film was het meest vermakelijk. Een film die ik later zeker nog een keer zal herhalen.

avatar van Erick1985

Erick1985

ZEER vermakelijk. Zonder twijffel 5 sterren. Een absolute aanrader om deze film met je date te kijken. Ontzettend leuk, en het geeft je toch een ietwat vernieuwend, verfrissend beeld op het "daten" en mensen ontmoeten. Ontzettend leuk!

Erick1985 schreef:

Haha, meen je dit nou? De film zat juist vol met uitgekauwde thema's.

Hoeveel betalen ze je?

avatar van dinal12000

dinal12000

Had van tevoren wat (lauwe) reacties gelezen, toch maar besloten de film te bestellen via kabel. Absolute meevaller. Ik moest er even in komen maar heb daarna geboeid naar de verschillende verhaallijnen zitten kijken. Prima film.

avatar van parel123

parel123

Prima film, maar absolute chickflick. Wel een van de betere moet ik zeggen..

avatar van maithekke

maithekke

Ik vond het een grappige film, heb me ook wel vermaakt. Alleen een beetje te langdradig en voorspelbaar.

*2.5 sterren

avatar van hankdigger

hankdigger

Ik vond het echt een heerlijke film. Blijf Jennifer Aniston leuk vinden, al speelt ze wel steeds dezelfde soort rollen. Was niet echt een komedie, maar dat maakt niet uit, ik kijk naar de film, niet naar het gerne. Voor de rest heeft t me veel aan het denken gezet, ik denk dat vele van ons bezig zijn zoals de film weergeeft en ok, het is een amerikaanse feel good movie....deze film geeft me weer energie!

avatar van Ninto

Ninto

Hoe lang de film dan ook duurde, het verveelde geen moment. Justin Long is echt een geniale acteur. Hoop hem veel vaker te zien in films.

avatar van macrobody

macrobody

Niet echt een verrassende film maar dat had ik ook niet verwacht. Ik ben gewoon alle films met Jennifer aan het kijken. Deze was iig beter dan de vorige die ik heb gezien (Friends with Money) maar echt veel beter nou ook weer niet. Wel van een lichter niveau. De enige keer dat ik moest lachen was de opmerking dat ie haar wel leuk vond net als een basset hond, droevig hoofd en die wil ie wel opvrolijken. Lijkt me geniaal om zoiets te zeggen Maar als je een avondje met je vriendin niks beters te doen hebt dan kan je deze film wel kijken. Voor ieder wat wils om naar te kijken denk ik...

avatar van Jasper72

Jasper72

Echt schaamteloos! Zo cliché en zo voorspelbaar heb ik dit jaar een film nog niet gezien. Wellicht een chickflick, maar toch, komop. Vrouwen die alleen maar willen trouwen, mannen die niet weten wat ze willen en homo's die het spel van de gevoelens allemaal wel begrijpen. Om te janken.

avatar van Flex-74

Flex-74

Prima verteerbare romcom. De goede cast maakt het kijken erg aangenaam. Voor de mannen die verplicht met de vrouwen moeten meekijken; je geduld wordt beloond op 1 u. 29 min.!!!

Verder veel voorspelbare verhaallijnen op een paar uitzonderingen na. Maar dat is natuurlijk te verwachten in dit genre.

avatar van timburton

timburton

He's just not that into you, is een erg vrolijke New Yiorkse film! Scarlett is geweldig, en het idee van de film is uiterst origineel! Één minpunt is de te lange filmsduur. Na een tijdje denk je echt: "Ja... De clue?" Erg jammer, voor zo'n leuk scenario.

avatar van orbit

orbit

• 12092 berichten

Ik kan me gewoon nog niet binden... boehoehoe!!

avatar van Rimko

Rimko

vermakelijk meer niet. lekker sterren kijken * 3

avatar van Aapje81

Aapje81

Redelijk onderhoudend met een leuke cast. Het is allemaal wel sympathiek en ideaal voor samen met de vriendin op de bank maar wereldschokkend wordt het nergens. Standaard feelgood movie die doet waarvoor hij gemaakt is maar ook niet meer.

avatar van dbgin

dbgin

vol verwachtingen maar helaas hij viel erg tegen ik vond m niks aan!

Toch wel een typisch vrouwenfilmpje eigenlijk ja. Zelfs zo erg dat elk redelijk mannenargument in de film als idioot en dom wordt afgedaan. .
Zelfs de kerel die enorm goede en zelfs romantische argumenten had om niet te trouwen gaat aan het einde overstag, waanzin!

Heb me best vermaakt doordat er een hoop (niet allemaal even goede) verhaallijntjes zijn dus het niet zo snel verveelt.

Overigens wel opvallend dat ze de film volstoppen met allerlei enorm bekende acteurs die publiek moeten trekken en de leukste en enige echt spontane van het stel iemand is die ik niet ken, namelijk die Goodwin.

p.s. en wat een heerlijk lichaam heeft Scarlett toch. .