• 9.374.599 stemmen

American Ninja 2: The Confrontation (1987)

Actie | 90 minuten

Genre: Actie

Geregisseerd door: Sam Firstenberg

Met onder meer: Michael Dudikoff, Steve James en Larry Poindexter

Releasedatum: 3 december 1987

Plot American Ninja 2: The Confrontation

"The ultimate American fighting machine is back!"

Joe Armstrong en Jackson komen er achter dat op een klein Caribisch eiland, een hoop Amerikaanse mariniers verdwijnen. Ze schijnen gekidnapt te zijn door mannen in zwarte pakken. Gelukkig zijn Armstrong en Jackson er om te hulp te schieten. Het blijkt dat ninja's de mariniers gekidnapt hebben. De mariniers worden genetisch gemanipuleerd tot superninja's.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sgt. Joe Armstrong

Alicia Sanborn

Pat McCarthy

Inspector Singh

roda

beste uit de american ninja reeks.er wordt dit keer beter geacteerd,beter verhaal en mooie locaties.erg vermakelijk.deze hoort dus niet in de flop 100 thuis,dat is belachelijk.de recensisten in veronicagids geven deze film 3 sterren.ik 5 sterren.vroeger zeker 50 keer gezien.hoop dat ie binnenkort op dvd uitkomt ,want de vhs is versleten.

avatar van Ramon K

Ramon K

Meen je dat nu echt? 5 sterren voor deze C-film, terwijl Fight Club een 0,5 krijgt? Ik vraag je dat omdat de waarderingen bij mij precies andersom zijn.

roda

in werkelijkheid geef ik deze film 3.5 sterren,maar aangezien deze film in de flop 100 staat,moet ik wel 5 sterren geven.want in die top 100 hoort deze dus totaal niet thuis. en wat is er dan zo slecht aan deze film? acteerwerk o.k dat is slecht,behalve van steve james.maar dat is niet storend.het verhaal is simpel,en zo hoort het bij zo'n films.

trouwens mijn stemmen zijn totaal verschillend met de rest van m-m users,

want fight club,pulp fiction vind ik verschrikelijk en jullie vinden die geweldig.

avatar van Jordy

Jordy

moet ik wel 5 sterren geven

corrigerend stemmen wordt hier niet erg op prijs gesteld...

roda

dit is de enigste film waar ik dat bij gedaan heb.is niet goed te praten weet ik.

maar nogmaals deze film verdient het niet om in de flop top 100 te staan,er zijn toch wel wat slechtere films gemaakt.

ik zal het veranderen, stem van 5 naar 3.5.

jalunar, jij hebt deze film 3 sterren gegeven,dus jij vind dit ook een aardige film.geef je mening over deze film eens?

roda

nou is ie wel erg omlaag gegaan!!

avatar van JayLunar

JayLunar

Ik weet nog dat ik deze film in de periode '90-'95 een paar keer heb gezien, en elke keer heb ik me wel goed vermaakt. Na herziening zou ik 'm waarschijnlijk een stuk lager geven, maar bij een beoordeling ga ik natuurlijk uit van hoe goed ik 'm vind op het moment van zien. 3* dus

roda

trouwens weet iemand waneer de dvd's uitkomen?

avatar van as

as

This is SHIT!!! Duidelijk?

Het is onvergevelijk dat je deze op 5 *en zet en Fight club op 0,5. Schande!

as schreef:

This is SHIT!!! Duidelijk?

Het is onvergevelijk dat je deze op 5 *en zet en Fight club op 0,5. Schande!

Zeker een schande, onvergevelijk, onvergetelijk en onbegrijpbaar. Denk toch dat roda beter Science Fiction als favoriete genre te nemen zo te zien aan zijn overvloed aan fantasie.

roda

fight club,pulp fiction en traffic zijn de meest slechte films wat ik heb gezien.

ik houd niet van dat soort films.

american ninja 2 is geen meesterwerk,maar is nog altijd stukken vermakelijker als bovengenoemde rotzooi.

en over smaken kun je niet discussieren,dus hou maar op!

films als die hard ,the last boyscout en the insider die horen in de top 100.

roda schreef:

ik houd niet van dat soort films.

en over smaken kun je niet discussieren,dus hou maar op!

films als die hard ,the last boyscout en the insider die horen in de top 100.

en trouwens ik had mijn stem al veranderd in 3.5 sterren.

Traffic, ok kan ik nog inkomen. Maar ga Fight Club echt geen rotzooi noemen, zulke statements gaan echt over de grens van mijn toleratie-niveau. Over smaken kan ik misschien niet discussieren maar wel over je smakeloosheid. AN 2 kan je dus in geen enkele instantie een veel betere film noemen als Fight Club. Maar Fight Club is natuurlijk van een te hoge kwaliteit dan jouw intellectuele niveau kan beoordelen, AN2 is zo simpel dat je het nog kan vatten maar het plot van FC ging intellectueel aan je voorbij.

Zo kan ie wel weer.

avatar van tovenaar

tovenaar

Ik kan me goed voorstellen (voor mezelf dan he) dat ik 10 jaar geleden de American Ninja's toffer zou vinden dan Fight Club. De enige reden daarvoor is dat er gewoon meer in geknokt wordt.

M. Rodriguez Fan

Ik liet me nogal gaan, kan nog wel eens vijandig reageren als mijn lievelings film wordt afgekraakt.

avatar van Hemdale

Hemdale

Als kind was ik ook altijd dol op Ninja films en ik had ze ook bijna allemaal gezien en dit was dan inderdaad ook nog wel een redelijke.

M. Rodriguez Fan

Had nooit verwacht van een 20-jarige die een intelligente film zoals FC slechter noemt als een film die word gekeken door een leeftijdscategorie dat nog niet eens is begonnen aan de middelbare school.

roda

seven is trouwens nog 25 keer beter als fight club,of niet?

M. Rodriguez Fan

Nee wel 2e beste film ooit maar hij komt wel na Fight Club.

avatar van EmDee

EmDee

en trouwens ik had mijn stem al veranderd in 3.5 sterren.

Waarom? Als jij deze film 5 sterren waard vind dan moet je die ook geven. Het lijkt nu alsof je door de druk van andere members bent geswitched naar 3,5 ster.

avatar van pabostudent

pabostudent

Wat waren dit altijd van die geweldige films, niet om de "steendgoede" verhaallijn of om de acteerprestaties van Michael Dudikof.

Maar als kind van een jaar of 10 (zo oud was ik toendertijd) was dit een geweldige film.

avatar van Beejeej

Beejeej

eigenlijk was alleen de eerste best goed

de rest waren een beetje slappe aftreksels

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

Van de vier vervolgen was dit de beste.

avatar van Ravenstein

Ravenstein

Deel is was een saaie, maar uiteindelijk niet echt slechte film. Dit tweede deel kon me iets meer bekoren.

Dé Ninja-film voor mij was in die periode "Revenge of the Ninja".

avatar van Frantic01

Frantic01

net zo goed als deel 1 en zeker weer met Michael Dudikoff geweldige film.

avatar van BaTTy

BaTTy

Haha, American Ninja. Dit soort films maakten dat ik vroeger met mn maatje als een debiel over heggen sprong, op daken klom, en in bomen klauterde. Waarlijk een staaltje topvermaak voor de jonge kijker.

Jammer dat je op latere leeftijd niet meer op die manier van zo'n film kunt genieten. Dat zou een flinke deuk betekenen in het fijne gevoel, dat dit soort jeugdsentiment teweeg brengt.

4 Sterren, gebaseerd op de goede tijden van weleer...

avatar van Waku

Waku

Opvangen van pijlen....??

Werpsterren werpen die tegenstanders meters doen opvliegen.....???

Zie hier de ongeloofwaardige ingredienten van American Ninja 2.

avatar van nothingness

nothingness

4* wat een jeugdsentiment!

avatar van Ammer Reduron

Ammer Reduron

mensen...even serieus.. dit heeft niks te maken met films als pulp fiction of fightclub ..wat een onzinnige vergelijkingen. dit is gewoon old skool. dit type films maken ze nu niet meer, hoogstens series met betere visuals en verhaallijn. dit is hardcore jeugdsentiment.. zoals hier genoemd wordt..over hegjes springen en met maatjes stokgevechten houden met bivakmutsen op ala american ninja..vervolgens de krant halen omdat het dorp geterroriseerd zou worden door ninja's. dit was vroeger echt de bom!! en nog steeds vind ik het gewoon goed!

avatar van kArIzMa_TuRk

kArIzMa_TuRk