The Cell (2000)
Met onder meer: Jennifer Lopez, Vince Vaughn en Vincent D'Onofrio
Gesproken taal: Engels en Italiaans
Releasedatum: 9 november 2000
Plot The Cell
"Enter The Mind Of A Killer"
Carl Stargher vermoordt mooie jonge vrouwen op gruwelijke wijze. Zijn slachtoffers houdt hij gevangen in een cel, waarin automatisch water stroomt. Als de meisjes eenmaal dood zijn leeft Stargher zijn zieke fantasieën verder uit op hun lichamen. FBI-agent Peter Novak ontdekt hem, maar wanneer ze zijn woning binnenvallen, ligt de levensgevaarlijke moordenaar in een diepe coma. Een race tegen de klok begint. Waar is het laatste levende meisje? Kan ze nog gered worden? Ze roepen de hulp in van dr. Catherine Deane die haar eigen hersenen via computers kan koppelen aan de hersenen van Stargher. Aan haar de taak om in de verwrongen, kleurrijke fantasiehel van de psychopaat de locatie van het meisje te vinden voor het te laat is en voor ze er zelf aan onderdoor gaat...
Catherine Deane
Dr. Barry Cooperman
Ella Baines
Agony
- 1985 berichten
Deze manier is natuurlijk alleen maar te verantwoorden bij rotfilms..
of bij gebrek aan tijd
Engel_Eyes
ik vind al haar films leuk dus deze ook en deze verhaal vond ik ook leuk
tesmo
Echt mooi visueel opgebouwd. Kan me voorstellen dat bepaalde mensen het een overkill vonden. Ik hou opzich niet van technisch onmogelijke dingen, maar als ik me daar aan ophang kan ik slechts nog star trek kijken. Ik geef hem een 4 omdat de film me visueel bevredigde. Lekker bombastisch en kitsch, met een vleugje smaak.
pjotr
Tesmo d'r ééntje...
Ik erger me juist bij Star Trek kapot aan de technisch onmogelijke dingen....
as
Ik ergerde me juist dood aan al die overdadige weelde. Geen verhaal wat er toe doet.Ik heb hem echt moeten uitzitten en dan heb ik hem ook nog eens in de bios gezien.
Anders had ik hem waarschijnlijk niet eens uitgekeken.
mr.Frielink
hmm twijfelgevalletje. Bij deze film is duidelijk 90% van de tijd besteed aan het uitwerken van de beelden, en niet dat van het verhaal en karakters. De beelden Dié getoond worden zijn dan ook wel erg mooi, maar door het geripte verhaaltje en het schandelijke acteerwerk van Jennifer Lopez tog een flinke misser. 2.5 sterren
as
Ach MR frielink heeft gewoon gelijk. Het enige wat schandelijker is dan haar acteerwerk is haar grote kont.
:evil
herman78
de kont van jennifer lopez...
ik droom even weg geloof ik.
JLO/50CenT FaN
Goeie Film krijgt 3,5 sterren van mij. I Love Jennifer dusja. Haha had ik 5 sterren gegeven damn.
petey
- 1901 berichten
En hiermee komen we bij de miljoen euro vraag: waarom zijn het altijd fans van crappy actrices en nooit van Jessica Lange ofzo???
Jordy
snel even de "JesSiCAlAnGE/50cEnT-fAn"-username aanmaken voor iemand me voor is
iluvmovies
Ik zou het echt niet weten Petey...
Hemdale
Amusante film... niet echt een topper maar toch 2,5 ster voor deze film!
Peter
Goede film. Mooie beelden. Lekker vehaal. Spannend. Je moet hem alleen wel in de bios gezien hebben. Komt niet tot z'n recht op het kleine scherm. 3,5 sterren. Jennifer lopez had hier nog geen kapsones (wel in het slechte Maid.. Manhattan)
Agony
- 1985 berichten
Het viel me gisteren weer op hoe mooi deze film visueel is. Dood en dood zonde dat ze dan een actrice als JLo casten. Ze is nl. geen actrice die imponeert of een film kan dragen. Dit had met de juiste cast en een iets inventiever verhaal een klassieker kunnen worden. Gemiste kans. Ik blijf bij mij 3 sterren.
pjotr
Ik was inderdaad vergeten hoe mooi het er allemaal uitzag....okeej , Lopez bakt er helemaal niks van en het verhaal en plot zijn ook in één zin verteld...maar dit soort eyecandy valt me toch zwaar op mijn netvlies...
Een sterretje erbij....
Wel een beetje raar trouwens: al die meisjes verdrinken langzaam in zo'n water-reservoir...maar..er staat wèl een toilet. Als er water naar binnen zou gaan stromen zou ik meteen het record toilet-doorspoelen proberen te verbeteren om al dat water weg te krijgen...
LauraPalmer
Gister weer even een staartje gezien van de film... Ik geef er nog een halve ster bij omdat de beelden toch wel erg mooi waren. Maar dat is dan ook het enige wat er echt leuk is aan de film. Meer dan 2.5 wordt het echt niet!
Redlop
Jammer inderdaad dat Lopez meedeed. Tilda Swinton of zo had deze film beter laten worden. Maar als je voor de lekkere Lopez gaat zat/lag je misschien goed. De droomscenes vond ik toch wel erg gruwelijk en knap gedaan. Wat is die Vincent D'Onofrio toch een sterke acteur zeg. Beetje een kameleon a la Billy Bob Thornton. Nog steeds goed voor 3*
Illuvatar
moest het niet van Jennifer Lopez afhangen mooie film met magnifique beelden alleen verkloot zij de film een beetje
Dragon
Psychologische thriller met een vrij standaard seriemoordenaar-verhaal, maar dankzij de visueel zeer mooie "droomsequenties" toch geslaagd te noemen. Bevreemdende, bizarre manier om de gedachtengang van een moordenaar in beeld te brengen.
Beejeej
misschien was het dat ik er niet bijzonder veel van verwachtte doordat Lopez er in meespeelt, maar ik vond dit toch een heel interessante film. wat dragon al zei, een redelijk standaard serie-moordenaar-verhaal, maar er zitten erg originele elementen in en het zag er allemaal geweldig uit. mooie special effects, fantastische omgevingen van tijd tot tijd en bizarre gebeurtenissen. ja, ik kan hier wel enthousiast van worden
een 8 = 4 *
remorz
Middagje museum is waarschijnlijk even mooi maar in ieder geval boeiender.
Het leek wel een dia-show wat tekst eroverheen geplakt, en hoe mooi ook, daar kun je geen film op laten leunen.
Vond, itt. hierboven, Jennifer Lopez het nog niet eens zo slecht doen.
Maar nee...deze film kon me echt, totaal, niet, boeien.
Wat_Jij_Wil
Een vriend zei vandaag: Als Jodie Foster de plaats van Chjenniver Lopez had ingenomen, de film meteen stukken beter zou zijn. Dat vind ik een mooie gedachte. Niet dat J.Lo niet kan acteren, want dat kan ze degelijk wel, maar als je haar op het scherm ziet, is het moeilijk, althans voor mij, haar te zien als het personage (kommaregen). Ik zie haar domweg als J.Lo en dat verpeste de best mooie film een beetje. Mijn mening dus dat J.Lo het bij de muziek moet houden. Ik zag zonet een tribuut aan Selena op MTV en daar zette zij een tranentrekkend optreden neer. 'ow no you didn't'
Reese Witherspoon (freeway o.a.),
.... leuk te weten dat JLO/50CenT FaN dat ook vindt, heel leuk ja!
iluvmovies
Ik vind juist dat ze het (voor een tijdje) bij het acteren moet houden. Het is toch triest dat, hoe goed haar acteerwerk ook is, mensen spontaan Let's get Loud in hun hoofd krijgen bij het zien van een van haar films?
Ik kan overigens prima popartiest "J.LO" en topactrice "Jennifer Lopez" uit elkaar houden...

The Cell 2
2009

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan