• 9.371.888 stemmen

Met onder meer: Jennifer Lopez, Vince Vaughn en Vincent D'Onofrio

Gesproken taal: Engels en Italiaans

Releasedatum: 9 november 2000

Plot The Cell

"Enter The Mind Of A Killer"

Carl Stargher vermoordt mooie jonge vrouwen op gruwelijke wijze. Zijn slachtoffers houdt hij gevangen in een cel, waarin automatisch water stroomt. Als de meisjes eenmaal dood zijn leeft Stargher zijn zieke fantasieën verder uit op hun lichamen. FBI-agent Peter Novak ontdekt hem, maar wanneer ze zijn woning binnenvallen, ligt de levensgevaarlijke moordenaar in een diepe coma. Een race tegen de klok begint. Waar is het laatste levende meisje? Kan ze nog gered worden? Ze roepen de hulp in van dr. Catherine Deane die haar eigen hersenen via computers kan koppelen aan de hersenen van Stargher. Aan haar de taak om in de verwrongen, kleurrijke fantasiehel van de psychopaat de locatie van het meisje te vinden voor het te laat is en voor ze er zelf aan onderdoor gaat...

Catherine Deane

Henry West

Dr. Barry Cooperman

avatar van Jordy

Jordy

Het verhaal is nogal bij elkaar gejat, een beetje Silence of the Lambs meets The Matrix/eXistenZ/13th Floor, en dus erg voorspelbaar. De beelden die je ziet als Lopez de gedachten van de moordenaar binnentreedt zijn echter zo ongelofelijk mooi, dat het lijkt alsof je in een hele vage trip zit. Dit maakt een hoop goed. Drie sterren.

avatar van SJOE®DO

SJOE®DO

ok ik ga aan deze film niet teveel worden vuil maken.. ik vond hem erg matig.. er waren af en toe wel mooie beelden.. en het verhaal was wel aardig.. maar ik vond het iets te ziek af en toe.. nah goed.. Jennifer Lopez speelt er wel in.. hehehhe dat maakt een hoop goed.. The Cell krijgt van mij 2 sterren

avatar van Jerome-B

Jerome-B

Toppertje! Ik vond het een super gave film, zeker de moeite waard om te zien in de bios! Spannend, eng en mooi.... Jeroen

avatar van Mymelody

Mymelody

nou ja... ehmm ik vond ook maar matig.. ja kweet niet hoe ik het moet zeggen, was niet zo erugg leuk.. 2,5 ster is ie denk ik toch wel waard

avatar van litpho

litpho

Ja, wat zal ik eens van The Cell zeggen. Als je niet waanzinnig verliefd bent op Jennifer Lopez dan is deze film zonde van je geld. Allemaal overgangen tussen beelden die niets anders zeggen dan:"Kijk mij eens een mooie overgang maken". Combineer dat met een compleet gebrek aan scenario en je hebt waarschijnlijk de meest overschatte film van het jaar. 1 ster voor de moeite.

avatar van metropolis

metropolis

Jennifer is wel erug lekker, maar dat was het dan ook!!!!!

avatar van LennarT

LennarT

Van mij krijgt hij 3.5 sterren, ik vond het plot erg goed, mooie effects, vooral de variatie in de settings sprak me aan, uiteraard is miss Lopez ook wel een rede om als je je verveeld ff deze film te gaan checken maar ook het verhaal is erg goed, af en toe wat lugubere beelden maar niet overdreven ziek, vooral de scene in zeg maar het poppenmuseum 9in z'n hoofd, met alle slachtoffers als poppen) vond ik erg spannend en mysterieus

avatar van dttom

dttom

Ik vond het wel een vermakelijke film maar dat was het dan ook wel. En de gozer die dit bedacht heeft is niet helemaal goed bij zijn hoofd maar liever een film erover dan het in het echt doen

avatar van iman

iman

ERG SLECHT....het verhaal stelt eigenlijk niks voor....sja hij's gewoon echt niet goed......alleen maar vreemd

avatar van flekx

flekx

De effecten hadden wel iets beter gekunt, maar voor de rest is het wel een redelijke film.

avatar van kbautr

kbautr

Zonder meer een slechte, trieste en zeker nutteloze geldverspillende film.

90 minuten verspild. Acteren? Waarom zou lopez dat doen, ze heeft haar koppie mee? De scene met het Paard in het begin is mooi visueel in beeld gebracht, en daarna veranderd de film, in een ongeordende structuur waar alle riemen losgelaten worden, en waar je visueel tot misselijkheid wordt gebracht. Het verhaal (zover daar spraken van is) wordt niet of nauwelijks duidelijk, en de film is niet eens in een gerne te plaatsen. Die regisseur moet maar weer gauw videoclips gaan maken, daar ben je binnen 5 minuten weer vanaf.

Bart

avatar van Jordy

Jordy

ik zal deze film binnenkort nog eens kijken, kan me totaal niet meer herinneren waarom ik deze film nou 3 sterren heb gegeven.. alleen vanwege het uiterlijk blijkbaar

avatar van Sander

Sander

Erg mooi!niet standaard en een verschrikkelijk leuke hoofdrolspeelster! 3,5 sterren!

avatar van BS

BS

mooi gefilm,zet je soms op het verkeerde been.spannend en anders dan anders.Kortom de moeite waard als je je in het verhaal wilt verdiepen.Leuke extras op de dvd trouwens. 3.5 ster

avatar van Knoei

Knoei

OH MY GOD!!!

wat mot een slechte actrut als Jennifer Lopez in deze film????

zo'n goed verhaal en zo'n but actrice, ZONDE.

maar je moet eens naar de wedding planner op deze site gaan kijken, nou daar zie je me pas echt schelden op onze Jennifer.

slechtste actrice op het moment!

avatar van vliegtuig13

vliegtuig13

Ik vind dit helemaal niet zo'n slechte film als in de reviews staat. Jennifer Lopez vind ik ook zeker niet slecht acteren. Het verhaal is goed. Aleen is de film wat apart, maar dat maakt 'm zeker leuk !

avatar van blair witch

blair witch

ging wel, hij was wel leuk maar niet geweldig

avatar van Rascal

Rascal

Mooie film. Mooie achtergrond en decor. Sprookjesachtig. Duister.

avatar van NERD

NERD

Tsja, afgezien van de leuke/vage scenes in zijn "geest" is het allemaal maar een erg standaard Thriller/detective filmpje. Maar wel mooie beelden.

2,5 sterren.

avatar van zonewarrior

zonewarrior

wat een krap over je lo kan niet akteren in deze film so what who cares
de film is buitengewoon goed gefilm als je de film niet gaat analiseren zoals die fbi agent probeert te begrijpen waarom de killer tot zijn daden in staat is.
nee geniet gewoon van het meest absurde en ziekelijk brein van de killer. zelfs ik had als horror fan zoiets van yuk waar is de emmer bij het zien hoe de serial killer hangend aan ketingen in zijn rug over z,n slachtoffers klaarkwam tijdens het bekijken van zijn eigen snuf movie.
toch blijf ik deze film een aanrader vinden vanwege de ongewoon zieke serial killer en de manier waarop dat in beeld word gebracht.
net of ik een joint teveel had en in een bad trip was blijfen hangen 4 sterren

I care

avatar van iluvmovies

iluvmovies

coole film. lekker vaag. JLO speelt erin. mooie beelden. spannend. futuristisch. Oscarnominatie voor kleding of zo iets(kweenie meer, maar wel een nominee gekregen). Need more?

Macmanus

he ILUVMOVIES, als er iemand in meespeelt waar jij fan van bent mag je nog wel objectief blijven hoor.

avatar van iluvmovies

iluvmovies

ben ook wel objectief hoor! heb je die film wel eens gezien? echt, objectief gezien, heel spannend. Subjectief gezien is het natuurlijk super!

avatar van shayed

shayed

Iluvmovies kan zijn naam veranderen in IluvJLo

avatar van shayed

shayed

De eerste helft vd film was best ok, maar daarna zakt het allemaal een beetje in.. het zijn vooral de mooie en bizarre beelden die deze film de moeite waard maken.

***

verhaal 2

acteren 0

cijfer 2

Macmanus

Leuke manier van een film beoordelen

avatar van Skreener

Skreener

Deze manier is natuurlijk alleen maar te verantwoorden bij rotfilms..