Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: John Erick Dowdle
Met onder meer: Jennifer Carpenter, Jay Hernandez en Johnathon Schaech
Plot Quarantine
"Contain The Truth."
Televisiejournaliste Angela Vidal en haar cameraman lopen mee met de lokale brandweer. Wanneer er een dringende oproep binnenkomt besluiten ze mee te gaan. Ze komen terecht in een klein flatgebouw, waar de politie al aanwezig is vanwege een angstaanjagend geschreeuw in een van de appartementen. Wat in eerste instantie op een doodnormale routineklus leek, begint echter langzamerhand te veranderen in een gruwelijke en duistere nachtmerrie.
Sadie
James McCreedy
Yuri Ivanov
Bernard
Halcyon
Kijken of ze nog wat zelf bedachte stukken eraan vastgeplakt hebben, maar die kans zal niet echt groot zijn
In een interview bewerken de makers alvast van wel. De speelduur zou ook langer zijn dan die van het origineel. Ik kijk er wel naar uit moet ik zeggen.
Verder zou Quarantine het iets realistischer aanpakken i.p.v. het bovennatuurlijke in [Rec]. Inspiratie voor het gedrag en make-up van de zombies werd opgedaan bij rabiëspatiënten.
Halcyon

Hij heeft wel een zoon die ook met film(muziek) bezig is als ik me niet vergis.
neo
Die zoon (Cody) bespeelt zo nu en dan een instrument voor scores die zijn vader componeerde, maar nam soms ook de touwtjes als componist helemaal in handen (Cigarette Burns).
martinovitch
Ziet er sjieke film uit heb net de officiële website is bekeken.
revengeyo
zelfde als rec zo aan de trailer te zien
rec was wel leuk
crack1
Hier zie ik naar uit,ben precies zowat de enigste..
ralfsjam
wist niet dat het een remake van Rec was, en dat is jammer. Jennifer Carpenter is wel leuk om naar te kijken, en in Emely rose en Battle in seattle is ze erg goed! maar deze film bracht dus niets nieuws (had REC nog geen jaar geleden gezien) en in mijn ogen is dit een luie remake! een goedkope remake omdat de amerikanen te lui zijn om een spaanse film te kijken! het plus puntje is Jennifer Carpenter maar het was net of ik de film voor de 2de keer zat te kijken. en dat doe ik eigenlijk nooit. voor de mensen die REC niet hebben gezien, toch de moeite waard. maar de spaanse was in mijn ogen beter (maar dat is omdat ik spaanse films vaak beter vindt!) een 3tje
Manu
Kan nou niet zeggen welke ik beter of slecht vond. Ik vond ze allebei maar zo zo. Een remake had voor mij dus niet gehoeven. Ik heb [REC] ook een 2.5 gegeven, dus dat doe ik bij deze ook
ralfsjam
maar ik heb wel zoiets van, REC was de eerste, dus het orrigineel, dus het orrigineelst. op eigen kracht gemaakt! dus die verdient meer dan zo'n afkijk project van een stelletje luie Amerikanen, dacht ik zo....
crack1
Luie Amerikanen met veeeeel geld,...kan misschien iets aan REC toevoegen.
Maar moet men mond houden, heb hem nog niet gezien!
ralfsjam
Luie Amerikanen met veeeeel geld,...kan misschien iets aan REC toevoegen.
denk niet dat er in deze film veel geld in omgegaan is... misschien waren de acteurs iets duurder.....
[/quote]Maar moet men mond houden, heb hem nog niet gezien! [/quote]
lees dan ook geen forum als deze... verklapt soms te veel, iedergeval meer dan je hoopt...
crack1
Ik heb REC gezien,dus weet over wat het gaat!
Misschien dat iets meer geld de film te goed komt( meer afgewerkt).
Maar moet verdomme nog altijd mijn smoel houden,nog steeds niet gezien!
neo
Wat was er bij REC dan misschienniet goed afgewerkt? Ik zie de meerwaarde van meer budget totaal niet. Eigenlijk zou je inderdaad die film moeten zien, want logisch klinkt het juist bij een film als deze niet.
Halcyon
Wat was er bij REC dan misschienniet goed afgewerkt?
Visuele effecten waren vrij basaal in Rec, iets wat met een groter budget wel opgelost kan worden.
Vind ik ook!
ralfsjam
Ik heb REC gezien,dus weet over wat het gaat!
Misschien dat iets meer geld de film te goed komt( meer afgewerkt).
Maar moet verdomme nog altijd mijn smoel houden,nog steeds niet gezien!
kijk hem dan eerst man!
Milan07
Trailer ziet er gelikt uit. Mijn idee is dat ze niet gaan tippen aan het orgineel [REC]
kijk hem dan eerst man!
De moment dat deze man hem kan zien,laat ik u wat weten!
MuchTheSame
Hé Jennifer Carpenter, is dat de dochter van?
Nou, nee niet echt.... Hij heeft maar 1 kind , en dat is zijn zoon Cody Carpenter
Toch heb ik jennifer al meer zien spelen in films en series als; The Exorcism Of Emily Rose en de nieuwe Showtime tv serie Dexter
Op imdb staat trouwens , als iemand een kind is van, altijd een link naar de vader / moeder's " biografie " .
Bij Jennifer staat dat niet, en bij John Carpenter staat er alleen een link naar zijn zoon Cody.
spielberg nr 1
heb al veel reacties gelezen van amerikanen die naar deze film zijn gaan kijken en de meeste reacties waren: terrible movie,waste of money en this movie sucks.niet echt positieve commentaar me dunkt. maar ja wie weet valt hij nog mee.
Horrormen !
Ik heb gisteren Quarantine gezien tijdend halloween night in Kinepolis en ik moet zeggen ik dacht het zal juist het zelfde zijn zoals [Rec] . Maar ik ben aangenaam verast !! Het verhaal is hetzelfe maar er zijn wat dingen die ik beter vind in Quarantine dan in [Rec] !! Zo van die films moet je gewoon in de cinema zien want als je dat thuis ziet heeft dat en veel minder efect !!!
Dus voor mij een dikke 4*
matti
Spannende, angstaanjagende, gore horrorfilm die je geen moment loslaat of je even op adem laat komen. Het feit dat je de film bekijkt vanuit 'het gefilmde camerastandpunt' zorgt zeker ook voor een surplus. Ik was zeker in positieve zin verrast door deze beklijvende horrorprent! Een aanradertje (zeker op groot scherm).
iLektrowlove
Ik heb deze film ook bij Halloween @ Kinepolis gezien en hij is echt wel waanzinnig, in het begin lijkt het dat de film wel gaat meevallen, zo van "ah weer zo een gewone documentaire" maar de spanning wordt zo goed opgedreven dat het op het einde toch heel creepy wordt.
Het beste van de film vind ik dat het heel realistisch gefilmd is, je maakt het bijna zelf mee. En de schrikmomenten zijn natuurlijk ook super! Deze film doet me een beetje denken aan de game "Area 51"; donkere plaatsen waar af en toe gemuteerde monsters krijsend op je afkomen, maar in dit geval zijn het mensen:p
Deze film krijgt van mij dan ook 5 sterren
prophetNL
Zeer goede film. Begint toch wel apart 2 journalisten die de brandweer volgt. Ik geef hem 5 sterren voor het gruwelijkste stukje met de cameraman. Degene die hem al gezien hebben weten wel waar ik het over heb een absolute aanrader.
RickZ
Nagenoeg identiek aan de film [Rec] maar nu engelstalig. De overeenkomst is vooral het stompzinnige verhaal met uiterst slecht uitgewerkte personages (het is immers geen docu). Slechtste remake ooit!
JacoBaco
Het zal stom zijn om een remake te maken die wel een uigewerkt verhaal + personages heeft.
Als jij ergens met een camera bent en jij wordt overvallen door de gebeurtenissen daar, dan heb je ook niet meteen alle achtergrond informatie en mocht je het overleven dan denk je waarschijnlijk na afloop. Wat the hell is er gebeurd!? En als jij iemand tegenkomt voor het eerst in je leven, leer je ook niet iemand meteen helemaal kennen, maar is het vaak nog oppervlakkig. Dat gebeurd in REC en ook in de remake. En ja vrij logisch lijkt mij.

Quarantine 2: Terminal
2011