Plague Town (2008)
Geregisseerd door: David Gregory
Met onder meer: Josslyn DeCrosta, Erica Rhodes en David Lombard
Plot Plague Town
"It's in the blood."
Een Amerikaans gezinnetje besluit op bezoek te gaan bij familieleden in Ierland. Maar tijdens hun reis op weg naar deze familie, stuit het gezinnetje op een groep gruwelijke, bloeddorstige gemuteerde kinderen. Het gezin moet nu proberen om uit handen te blijven van deze zeer gevaarlijke kinderen om de nachtmerrie te overleven, maar dit is moeilijker dan het lijkt.
Molly Monohan
Female Attack Kid #3
Rosemary
Yvo1983
- 1920 stemmen
Children of the Corn vs Dawn of the dead vs The Frighteners??
3 Films voor de prijs van 1!
KIJKEN DIE HANDEL!!
crack1
Niet bijster origineel,ik ga toch wel kijken.Trailer ziet er oke uit!
Klinkt 100% cliché.
Uhu, maar klinkt ook 100% ouderwets lekker
Killerkip
Trailer: YouTube - Plague Town - Trailer
Ik ga 'm binnenslurpen
Ziet er lekker uit
Rianneke_Dan
Heb net de trailer gezien, en het doet me gelijk denken aan Wrong Turn. Ik weet het niet, kan leuk zijn maar heb er niet echt veel vertrouwen in.
eddepett
geef liever commentaar als je de film gezien hebt.
nu weten we nog niets.
Vascago
Deze site is ervoor om te discussieren over films en dat kan ook over de trailer dus als je dat niet bevalt ga je toch lekker ergens anders kijken. Sowiezo zal niemand naar jou luisteren denk ik. In 2 jaar 5 keer gestemd en 5 keer een 0.5, dus lekker objectief. De groeten.
Cobusss
Toch heb ik een beetje hetzelfde gevoel als Eddepet.
Nu weten we nog niks.
Vascago
Voor sommigen is de trailer belangrijk om een idee van de film te krijgen dus dan is het normaal dat je daar ook over kunt discussieren.
Vascago
Ben niet heel benieuwd na het zien van de trailer.
Ik heb de trailer niet gezien, maar ben nu half weg de film en ik vind het tot nu toe super.
rose
Vascago
Gave film. Het verhaal is behoorlijk cliche, maar wordt geweldig uitgewerkt. Constant wordt de spanning hooggehouden door de muziek en andere achtergrondgeluiden. De sfeer was dus zeer goed. Acteerwerk was aardig slecht, maar dat boeide niet zo. Mutanten zagen er ook niet echt goed uit, maar de sfeer en sommige leuke gore momenten maakten dat wel goed. Einde was ook super. Een keer niet een happy end, maar een uiterst Kloten vooruitzicht
Tonypulp
Goed tussendoortje.
Gevult met cliché's maar dankzij wat aardige gore en sterke sfeer is deze goed te doen.
Sterk einde ook.
lagaiske
Deze film valt me zwaar tegen.
er zijn veel horrors in dit genre die beter uitgewerkt zijn.
Zoals Wrong Turn en The hills have eyes.
Het ziet er ook allemaal zeer b-film achtig uit.
Vinamp
Van het begin tot aan het eind spannend, en behoorlijke schrikmomentjes!
JacoBaco
Deze film valt me zwaar tegen.
er zijn veel horrors in dit genre die beter uitgewerkt zijn.
Zoals Wrong Turn en The hills have eyes.
Het ziet er ook allemaal zeer b-film achtig uit.
Wrong Turn goed uitgewerkt? Dat is nieuw voor mij.
Maar ik moet deze binnenkort maar eens zien dan.
JacoBaco
Nou de film was precies zoals ik dacht. Behalve het begin dan, want dat leek wel een kort filmproject gemaakt door 3 kleuters ofzo.
Maar toch een aangename horror. De film wordt inderdaad o.a. gedragen door de sfeer, de muziek en redelijk grove scenes.
De film wordt niet gedragen door de originaliteit en het acteerniveau in ieder geval. Het camerawerk is ok, maar niet hoogstaand.
En De make-up vond ik over het algemeen wel goed.
Een dikke 3,5*
lagaiske
Inderdaad is Wrong Turn nu ook niet zo een hoogvlieger.
Maar deze vind ik nog een stuk slechter.
JacoBaco
Wrong Turn komt niet zo B over vanwege wat betere acteerprestaties en betere apparatuur, alleen het verhaal is flinterdun.
Maar als je liever naar films als Wrong Turn en The Hills have Eyes kijkt, dan is daar uiteraard niets mis mee.
ajaxfanno1
Na al het bovenstaande commentaar had ik me toch verheugd op een goede horror, maar dit toch echt een zware "B" film. Slecht acteerwerk, weinig tot geen effects en geen verhaallijn. Valt in het niets bij films als Saw of the Texas Chainsaw.
Vascago
Waarom begint iedereen tegenwoordig altijd over Saw. Heeft toch geen ene flikker met deze film te maken. Lijkt er niet eens op.
JacoBaco
Ik denk dat veel mensen ook kijken naar de kwaliteit en het daarom vergelijken.
En natuurlijk is het horror met horror vergelijken, maar zo werkt het niet.
Maar wat ze vaak denk bedoelen is: Voor Saw zijn o.a. duurdere/betere camera's gebruikt waardoor de film overkomt als een dure film. Ook qua kleuren, de manier waarop het gefilmd is en filters etc.
JacoBaco
Ik zie ook wel dat ze er meer geld in hebben gestoken. Films als: Wrong Turn, Hills have Eyes, Texas Chainsaw, Saw enz.. en ze in die films ook wat beter acteren, maar dat maakt het niet betere films.
Iemand die beweerd horrorliefhebber te zijn, maar deze film niet goed vind, is gewoon geen echte liefhebber, klaar!
_Daan_
Ben k het mee eens!!! en het is een erg mooie film voor de horror fans
mixmaster
na een slap begin vond ik de film steeds beter worden.
creepy sfeer zit er goed in en een aantal leuke gore momenten.
natuurlijk kan je deze film niet vergelijken met films als
the hills have eyes of wrong turn , maar met het budget wat ze voor deze film hadden , hebben ze het naar mijn mening toch heel aardig gedaan.

Spaanse Netflix-film '100 Metros' doet het ontzettend goed: 'IJzersterk drama'

Nog niet gezien? 'Escape at Dannemora' kijk je nu gewoon op SkyShowtime