• 9.376.609 stemmen

Geregisseerd door: David Gregory

Met onder meer: Josslyn DeCrosta, Erica Rhodes en David Lombard

Plot Plague Town

"It's in the blood."

Een Amerikaans gezinnetje besluit op bezoek te gaan bij familieleden in Ierland. Maar tijdens hun reis op weg naar deze familie, stuit het gezinnetje op een groep gruwelijke, bloeddorstige gemuteerde kinderen. Het gezin moet nu proberen om uit handen te blijven van deze zeer gevaarlijke kinderen om de nachtmerrie te overleven, maar dit is moeilijker dan het lijkt.

avatar van Zuzuu

Zuzuu

Klinkt 100% cliché.

avatar van Yvo1983

Yvo1983

• 1920 stemmen

Children of the Corn vs Dawn of the dead vs The Frighteners??

3 Films voor de prijs van 1!

KIJKEN DIE HANDEL!!

avatar van The Last

The Last

Klinkt als The Hills Have Eyes.

avatar van crack1

crack1

Niet bijster origineel,ik ga toch wel kijken.Trailer ziet er oke uit!

Zuzuu schreef:

Trailer: YouTube - Plague Town - Trailer

Ik ga 'm binnenslurpen Ziet er lekker uit

avatar van Rianneke_Dan

Rianneke_Dan

Heb net de trailer gezien, en het doet me gelijk denken aan Wrong Turn. Ik weet het niet, kan leuk zijn maar heb er niet echt veel vertrouwen in.

avatar van eddepett

eddepett

geef liever commentaar als je de film gezien hebt.

nu weten we nog niets.

eddepett schreef:

geef liever commentaar als je de film gezien hebt.

nu weten we nog niets.

Deze site is ervoor om te discussieren over films en dat kan ook over de trailer dus als je dat niet bevalt ga je toch lekker ergens anders kijken. Sowiezo zal niemand naar jou luisteren denk ik. In 2 jaar 5 keer gestemd en 5 keer een 0.5, dus lekker objectief. De groeten.

avatar van Cobusss

Cobusss

Vascago schreef:

Toch heb ik een beetje hetzelfde gevoel als Eddepet.

Nu weten we nog niks.

Vascago

Voor sommigen is de trailer belangrijk om een idee van de film te krijgen dus dan is het normaal dat je daar ook over kunt discussieren.

avatar van Wouter

Ben niet heel benieuwd na het zien van de trailer.

Wouter schreef:

Ben niet heel benieuwd na het zien van de trailer.

Ik heb de trailer niet gezien, maar ben nu half weg de film en ik vind het tot nu toe super.

avatar van rose

rose

Vascago schreef:

Halfweg? Wie kijkt er nu een film halfweg om eerst even hier te posten?

Vascago

Ik moet koken tussendoor. Even film stop zetten kan wel.

Vascago

Gave film. Het verhaal is behoorlijk cliche, maar wordt geweldig uitgewerkt. Constant wordt de spanning hooggehouden door de muziek en andere achtergrondgeluiden. De sfeer was dus zeer goed. Acteerwerk was aardig slecht, maar dat boeide niet zo. Mutanten zagen er ook niet echt goed uit, maar de sfeer en sommige leuke gore momenten maakten dat wel goed. Einde was ook super. Een keer niet een happy end, maar een uiterst Kloten vooruitzicht

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Goed tussendoortje.

Gevult met cliché's maar dankzij wat aardige gore en sterke sfeer is deze goed te doen.

Sterk einde ook.

avatar van lagaiske

lagaiske

Deze film valt me zwaar tegen.

er zijn veel horrors in dit genre die beter uitgewerkt zijn.

Zoals Wrong Turn en The hills have eyes.

Het ziet er ook allemaal zeer b-film achtig uit.

avatar van Vinamp

Vinamp

Van het begin tot aan het eind spannend, en behoorlijke schrikmomentjes!

lagaiske schreef:

Deze film valt me zwaar tegen.

er zijn veel horrors in dit genre die beter uitgewerkt zijn.

Zoals Wrong Turn en The hills have eyes.

Het ziet er ook allemaal zeer b-film achtig uit.

Wrong Turn goed uitgewerkt? Dat is nieuw voor mij.

Maar ik moet deze binnenkort maar eens zien dan.

JacoBaco

Nou de film was precies zoals ik dacht. Behalve het begin dan, want dat leek wel een kort filmproject gemaakt door 3 kleuters ofzo.

Maar toch een aangename horror. De film wordt inderdaad o.a. gedragen door de sfeer, de muziek en redelijk grove scenes.

De film wordt niet gedragen door de originaliteit en het acteerniveau in ieder geval. Het camerawerk is ok, maar niet hoogstaand.

En De make-up vond ik over het algemeen wel goed.

Een dikke 3,5*

avatar van lagaiske

lagaiske

Inderdaad is Wrong Turn nu ook niet zo een hoogvlieger.

Maar deze vind ik nog een stuk slechter.

JacoBaco

Wrong Turn komt niet zo B over vanwege wat betere acteerprestaties en betere apparatuur, alleen het verhaal is flinterdun.

Maar als je liever naar films als Wrong Turn en The Hills have Eyes kijkt, dan is daar uiteraard niets mis mee.

avatar van ajaxfanno1

ajaxfanno1

Na al het bovenstaande commentaar had ik me toch verheugd op een goede horror, maar dit toch echt een zware "B" film. Slecht acteerwerk, weinig tot geen effects en geen verhaallijn. Valt in het niets bij films als Saw of the Texas Chainsaw.

ajaxfanno1 schreef:

Waarom begint iedereen tegenwoordig altijd over Saw. Heeft toch geen ene flikker met deze film te maken. Lijkt er niet eens op.

JacoBaco

Ik denk dat veel mensen ook kijken naar de kwaliteit en het daarom vergelijken.

En natuurlijk is het horror met horror vergelijken, maar zo werkt het niet.

Maar wat ze vaak denk bedoelen is: Voor Saw zijn o.a. duurdere/betere camera's gebruikt waardoor de film overkomt als een dure film. Ook qua kleuren, de manier waarop het gefilmd is en filters etc.

Vascago

Dan kun je dus geen horror meer kijken.

JacoBaco

Ik zie ook wel dat ze er meer geld in hebben gestoken. Films als: Wrong Turn, Hills have Eyes, Texas Chainsaw, Saw enz.. en ze in die films ook wat beter acteren, maar dat maakt het niet betere films.

Iemand die beweerd horrorliefhebber te zijn, maar deze film niet goed vind, is gewoon geen echte liefhebber, klaar!

avatar van _Daan_

_Daan_

Vascago schreef:

Ben k het mee eens!!! en het is een erg mooie film voor de horror fans

avatar van mixmaster

mixmaster

na een slap begin vond ik de film steeds beter worden.

creepy sfeer zit er goed in en een aantal leuke gore momenten.

natuurlijk kan je deze film niet vergelijken met films als

the hills have eyes of wrong turn , maar met het budget wat ze voor deze film hadden , hebben ze het naar mijn mening toch heel aardig gedaan.