• 9.372.459 stemmen

Geregisseerd door: David Gregory

Met onder meer: Josslyn DeCrosta, Erica Rhodes en David Lombard

Plot Plague Town

"It's in the blood."

Een Amerikaans gezinnetje besluit op bezoek te gaan bij familieleden in Ierland. Maar tijdens hun reis op weg naar deze familie, stuit het gezinnetje op een groep gruwelijke, bloeddorstige gemuteerde kinderen. Het gezin moet nu proberen om uit handen te blijven van deze zeer gevaarlijke kinderen om de nachtmerrie te overleven, maar dit is moeilijker dan het lijkt.

avatar van Waku

Waku

Ik vond het verspilde tijd.

Vreselijk acteerwerk, rommelig camerawerk hier en daar en de gezichten van die kinderen, lachwekkend.

En dan heb ik het nog niet eens over het irritante gegiechel van die krengen.Alles is wekelijk een drama in deze horror.

En de geforceerde moeilijke verstandhouding binnen de familie die alle terreur allemaal ondergaat is ook al even houterig in beeld gebracht.

Mijn nadvies om "Plague Town"links te laten liggen, negeren die slecht verteerbare hap.

avatar van Undertraxx

Undertraxx

Misbaksel van een film. Slecht en ongeloofwaardig verhaal.

avatar van Phantasm

Phantasm

Wat een waardeloze prul, de meeste negative kritieken zijn hierboven al vermeld, sluit ik me helemaal bij aan.

avatar van domkey

domkey

Zelden zo'n prul bekeken. Dit ( verhaal? ) klopt langs geen kanten.

Zelfs niet moeten lachen.

Droevig schouwspel.

avatar van erpunited

erpunited

Slecht. Heb er geen andere woorden voor

avatar van Koert

Koert

Zeer matige film. Het eerste wat opvalt is het acteerwerk, dat had wat mij betreft niet veel slechter gekund. Geen van de personages is interessant en het gezelschap is één groot cliché. De vader die zijn gezinnetje bij elkaar wil houden. Zijn nieuwe vriendin die geaccepteerd wil worden als moeder. De oudste zus die alles af loopt te zeiken en alleen geïnteresseerd is in haar nieuwe 'liefde'. En ten slotte het kwetsbare, onstabiele jonge zusje. Voor geen van hen voelde ik enige sympathie.

Het hele hoe en waarom die familie op die plek is vind ik ook een beetje belachelijk, de rest van het verhaal is nog redelijk te slikken en het wordt in het slot nog best leuk uitgewerkt. Daarnaast zijn er op het platteland en in het bos nog enkele aardige scènes. Erg spannend of eng wordt het echter nergens. Als ik het me goed herinner was het geluid hier en daar nog wel van toegevoegde waarde.

2.0*, geen gigantisch misbaksel.

avatar van moviechick-99

moviechick-99

ik vond het niet echt een goede film.het verhaal kon wel goed zijn maar ze hebben er echt niet iets goed van gemaakt

avatar van JustMike

JustMike

Matig. Nog redelijk, maar toch zeer matig.

avatar van Noodless

Noodless

Toch wel een tegenvaller achteraf gezien. Het begint nog allemaal degelijk en als kijker ben je geïnteresseerd hoe het allemaal verder afloopt. En daar wringt net het schoentje. Naarmate de film vordert, wordt het verhaal warrig en minder spannend. Het laatste half uurtje is er niet zo veel meer aan. 5/10

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Niet overtuigend, maar heeft me toch 1 1/2 uur kunnen boeien.

Om het verhaal duidelijk te krijgen en dat is niet zo moeilijk.

Leuk voor een keer gezien te hebben 6/10

avatar van Svenniboyke

Svenniboyke

Zwak.Slechte acteer prestaties.Eigenlijk wat is het verhaal?Geen dus.En o wat zagen die misvormde kinderen er dom uit.Niks gruwelijks aan.Alleen sommige moorden waren wel leuk en goed gedaan.Laat ons zeggen dat hier en daar er wel eens een leuk(er)deeltje in de film zat.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Eerste helft is compleet bagger, nodeloos lange oninteressante opbouw: alsof mij de relatie-problemen van dit gezin ook maar een moer zullen interesseren.

Pas in de tweede helft gaan de gruwels echt beginnen maar dan is het ook meteen erg doeltreffend. F*cking creepy kiddies!!

Maar ja nu zitten we dus wel opgezadeld met een slechts half-gelukte film.

Vreemde ondertiteling ook op de DVD: duidelijk door een Duitser vertaald "Hier moeten we linksab" ... ook qua d en t gaat deze vertaler geen hoge ogen gooien bij een Nederlands dictee.

avatar van TinkerTex

TinkerTex

Een aardig tussendoortje met prima acteurs en creepy kinderen. Doet een beetje aan Children of the Corn denken. Zeker in de tweede helft van de film krijgt de kijker een filmpje portie gore voorgeschoteld. Het is soms behoorlijk spannend en het what-the-hell-gevoel komt vaak naar voren. Prima film.

avatar van akira124

akira124

Poeh, wat een slecht camerawerk. De helft van de film is onscherp geschoten. Verder erg waardeloos allemaal.

avatar van RuudC

RuudC

Qua sfeer had ik toch echt iets anders verwacht. De foto’s op de achterkant zien er met de sepiakleuren heel sfeervol en cool uit. Het gebrek aan originaliteit is niet de verpestende factor. Normaliter valt er in een film met demonische kinderen best wel wat te genieten. De film gaat alleen gebukt onder vervelende of nietszeggende personages, oninteressante, kwaadaardige wezens en aanvallen die eerder door het amateurisme humoristisch dan eng ogen. De film straalt te duidelijk uit dat het budget laag is geweest. Visueel is het al geen interessante film, maar de nachtelijke scenes zijn te donker en het script iets te chaotisch. Vanwege de korte speelduur valt het allemaal nog wel makkelijk af te kijken. Ik blijf het overigens wel opvallend vinden dat wanneer een Amerikaanse regisseur een horrorfilm in Europa laat afspelen, dat er nooit eens een normaal persoon voorbij komt. Alsof het een continent van kwaadaardige retards is. Plague Town is een middelmatig horrorfilmpje met enkele duidelijke minpunten: twee sterren.

avatar van Borderline

Borderline

Het verhaal is interessant, de sfeer ook het is alleen jammer dat het niet beter is uitgewerkt en het camarawerk niet best is anders had dit ee fraaie film kunnen worden, nu is het net niet voldoende, de hoofdrolspelers zijn irritant en het is vaak onduidelijk of rommelig uitgebeeld