• 9.379.535 stemmen

Met onder meer: Kevin Sorbo, Carmen Electra en Sean Maguire

Releasedatum: 24 april 2008

• meJane Bekijk via meJane

Plot Meet the Spartans

"The bigger the hit, the harder they fall."

Parodie op de film 300 waarin de Spartaanse strijders een oorlog moeten uitvechten met het grote Perzische leger. In deze film wordt de andere kant van het verhaal getoond, namelijk dat de Spartanen niet zo'n gedisciplineerd en oorlogzuchtig volkje waren als algemeen wordt aangenomen.

Persian Emissary

Dane Cook Look-a-Like / Bond Villain / Prophet

Pretty Girl

avatar van Ace Hanlon

Ace Hanlon

film-gek schreef:

Ja en dat is het trieste eraan dat er zoveel mensen naar deze film toegaan en het nog leuk vinden ook

Dit is nu echt een stelling die nergens op slaat.

Omdat jij en een een aantal andere mensen die film niet leuk vinden, zou het triest zijn, dat er mensen zijn die de film wel leuk vinden.

Bij de laatste verkiezingen was dit nog steeds een land waarbij iedereen recht heeft op zijn eigen mening.

Respecteer dit!!!!!

Ik heb de film nog niet gezien, maar ik ga zeker de DVD kopen!

Ik laat mij door niemand een mening opdringen.

avatar van renzoroy

renzoroy

slechtste film die ik ooit heb gezien!!!

de 1e 10 minuten bezorgen je nog een glimlach maar daarna wordt het zo triest en flauw.

en ik houd zeker van dit soort films zoals de scary movies, naked guns, airplane, hot shots etc etc.

maar deze is echt gewoon niet grappig.

avatar van joossink

joossink

geweldig deze film .. gewoon verstand op 0 en gaan

waar is jullie humor gebeleven ? jullie bekeiken hem veels te serieus lijkt me wel maja smaken verschillen

ik geef het 3 sterren omdat ik er behoorlijk om kon lachen

avatar van luukoner

luukoner

Als je goed stoned bent kan je je echt wel vermaken met deze film.

Daarom een 3.0

avatar van AGE-411

AGE-411

luukoner schreef:

Als je goed stoned bent kan je je echt wel vermaken met deze film.

Daarom een 3.0

Wat voor stomme comment is dat? Als ik goed stoned ben kan ik me ook vermaken met het beursnieuws of de live eucharistieviering op zondagochtend op TV.

avatar van Frenkstarz

Frenkstarz

Je kan inmiddels weten wat je van dit soort Scary Movie-achtige films kan verwachten. Je houdt ervan of niet. (persoonlijk vind ik het bagger)

De films worden vaak wel leuker als je de orginele films die op de hak worden genomen hebt gezien..........maar het blijft makkelijke humor.

avatar van oxford

oxford

gewoon te slecht voor woorden

avatar van de grafhond

de grafhond

Heb deze ook gezien, het enige positieve, maar dan ook echt het enige, is Carmen Electra in een Spartaans outfitje, en die lollie!!!!! ohhhhh!!!!

Maar verder, iemand onder me vergelijkt ze met scary movie films die hij niet leuk vind. Ik persoonlijk vind scary movie 1, wel geinig bedacht. De rest uit die serie was bagger. Maar deze, meet the spartans sloeg werkelijk nergens op!!! Dit was zware bocht eerste klasse. Je kunt hem vergelijken met op een warme zomerdag het enige wat je te drinken krijg een lauwe heineken!!! Zon lompe actie is deze film!

Mensen ik vind het een beetje overdreven

een comedy is om te lachen. Maakt het wat uit dat hij een beetje flauw is? Ik heb met meet the spartan heel veel kunnen lachen

avatar van me2again

me2again

ach, als je een diepgaande film wilt moet je deze niet kijken,

hij is erg flauw, maar dat maakt hem ook wel weer erg grappig

Ik heb hem tot halverwege gezien en hem toen afgezet.

De humor is leuk zolang je paddo's of geblowd hebt, tenminste denk ik ( ik doe geen van beiden ).

Waarschijnlijk een genre dat mij niet ligt.

1 ster

avatar van AGE-411

AGE-411

barthurkens schreef:

Waarschijnlijk een genre dat mij niet ligt.

1 ster

Waarschijnlijk gewoon een absolute kutfilm?

Zou dat de reden niet kunnen zijn?

avatar van dvd-me

dvd-me

Flut film van de bovenste plank!!!!

avatar van barthurkens

barthurkens

Haha, ik vond het inderdaad een kutfilm, maar ik wilde niet te kort door de bocht zijn.

Ik had beter kunnen zeggen:

Waarschijnlijk een genre dat niemand ligt.

avatar van Kingsizerizla

Kingsizerizla

Dat is nu echte Amerikaanse humor scht geen ba aan.

Majah wie ben ik?......

Groetjes,

Kingsizerizla

avatar van kmpstl

kmpstl

Een geweldige film echt top!

avatar van thuisteler

thuisteler

waardeloos... anderhalf uur ergernis...

heb de film afgekeken uit pure zelfkastijding...

Voelde me gelukkig nadat ik zeker wist dat hij echt was afgelopen...

avatar van engelz

engelz

not funny .... Carmen Electra in een Spartaans pakje was wel leuk

avatar van Destralak

Destralak

Mooie onzinfilm voor op de zondagavond.

avatar van de grafhond

de grafhond

@engelz re-post!!!!!!!!!!aber das ist geil!

avatar van chimboboom

chimboboom

ik heb de scary movies gezien en dat soort parodieen op films en ik heb er echt om gelachen!! maar dit is echt crap! big waste of your time! not funny!

avatar van JDSsmetje

JDSsmetje

INHOUD 10 / 30

algemeen inhoud 6 / 20

de inhoud slaat gewoon nergens op, een goed verhaal dat helemaal in het belachelijk wordt getrokken in een dan wel niet grappig scenario !

het einde 4 / 10

het einde trekt ook gewoon op niets. Dit is een totale belachelijktrekking van een goed verhaal met slechte moppen !

ACTEERWERK 3.5 / 10

de acteurs zijn ook al niet van de beste, en ik kan niet veel punten geven op wat belachelijk doen voor de camera.

SPEELDUUR, SPECIAL EFFECTS EN EV. OPMERKINGEN 5.5 / 10

fake special effects en een opmerking: Deze film is echt niet grappig, ik heb me dus niet doodgelachen om deze absurte film

van Friedberg, ongelovelijk 2. 5 / 5

speelduur 3 / 5

niet onmiddelijk iets op aan te merken dus geef ik een gemiddelde score.

TOTAAL 19 / 50

afgerond op 20 / 50

is gelijk aan 2*

avatar van Franklin1975

Franklin1975

Dit was echt heel slecht. Niet dat 300 zelf een super-film is, maar toch.

avatar van yasintje

yasintje

daar hebben we dan weer eens een scary movie film waar we dus echt niet op zaten te wachten de film 300 is een pracht film en is echt iets die serieus moet worden genomen maar sommige mensen denken weer anders en proberen ze hun geld op een heel bijzondere manier te verdienen (ik zal eerlijk toegeven die dans scene heeft me wel late lachen haha) maar verder rest het is egt een slechte film en ook terecht dat ie in flop 100 is

avatar van joeri592

joeri592

ik vond hetjuist heel grappig! gewoon niet bij nadenken en je verstand op 0,0000 en dan nog een keer kijken

avatar van sartbeau

sartbeau

Wel te kijken, maar wel erg 'gemaakt' flauw. Normaal gesproken hou ik wel van deze flauwe humor films (Spaceballs, Naked Gun, Hot Shots, Scary Movie), maar dit kwam niet 'natuurlijk' over.

Je merkte dat de film liep van grap tot grap, welke je meestal ook nog zag aankomen. Het liep niet lekker continu door.

Toch de film wel afgekeken en heb wel af en toe moeten lachen.

avatar van Marcellus

AGE-411 schreef:

Haha idd:P

avatar van BroekieTV

BroekieTV

Gewoon een domme film, ik hou er wel van ^^

avatar van teaser

teaser

Na een kwartiertje maar uit gezet....

Dit soort films kun je maar beter DL'en en dán beslissen of je het wat vindt...

Dit is niet grappig