• 9.380.455 stemmen

Geregisseerd door: Jason Friedberg en Aaron Seltzer

Met onder meer: Kevin Sorbo, Carmen Electra en Sean Maguire

Releasedatum: 24 april 2008

Plot Meet the Spartans

"The bigger the hit, the harder they fall."

Parodie op de film 300 waarin de Spartaanse strijders een oorlog moeten uitvechten met het grote Perzische leger. In deze film wordt de andere kant van het verhaal getoond, namelijk dat de Spartanen niet zo'n gedisciplineerd en oorlogzuchtig volkje waren als algemeen wordt aangenomen.

Persian Emissary

soom

Waarom? . Hij was léuk!

avatar van TeunThaSheep

TeunThaSheep

Als je de trailer bekijkt lijkt het wel wat..

Maar dat blijft het bij. De film is te flauw voor woorden en gewoon niet leuk.

*0,5

avatar van Nikkii17

Nikkii17

Mij lijkt deze toch best lachen.

maar ik denk omdat ik de gewone versie heb gezien dat

deze film erg voorspelbaar is.

avatar van Pilcrepus

Pilcrepus

Lad schreef:

Als jullie niet van extreem droge en flauwe humor houden, moet je ook niet kijken he...

Ik heb een paar stukjes gezien, en wil zeker deze film zien!

Volgens mij kan je best eerst 300 bekijken ook...Dan is het nog grappiger denk ik...

Ik hou daar best van, sinds Airplane, Naked Gun en Hot Shots ben ik altijd bereid dit soort films een kans te geven. Scary Movie beviel me ook.

Hoewel, dit soort films mag ik eigenlijk niet zeggen bij deze film. Bij Epic Movie kon ik nog lachen om de best goede Jack Sparrow imitatie, de White Bitch en de schreeuwende wannabe-Silas.

Meet the Spartans doet echt alles fout. South Park kan nog wegkomen met verwijzingen naar de hedendaagse cultuur, onder andere omdat zei het meestal perfect mengen met het verhaal.

Meet the Spartans is gewoon een verzameling van dit soort scenes die in de trailers korter zijn, en nog best grappig. Maar in de film zelf is het gewoon onzinnig, flauw en niet sterk genoeg.

De personages zijn niet grappig en de grappen zelf hangen teveel naar een poep-en-pies niveau groep 4 humor.

Ze moeten snel stoppen met dit soort films. Ik hou van films die eigenlijk serieus lijken maar vol zitten met lekkere onzin.

Ik zeg, terug naar de Naked Gun-achtige films. Die kan je 4 keer kijken en nog steeds ontdek je nieuwe dingen. Op zowel de voorgrond als de achtergrond klopt er niets van.

We missen dialogen zoals deze:

Jane: I wanted you to know, now, I've loved you since the first day I met you, and I'll never stop. I'm a very lucky woman.

Frank: So am I...

Pilcrepus schreef:

We missen dialogen zoals deze:

Frank: So am I...

Ok, maar toch wil ik de film zien!

Naked gun- dialoog vanonder is inderdaad good!!;);)

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11922 berichten

Nikkii17 schreef:

Mij lijkt deze toch best lachen.

maar ik denk omdat ik de gewone versie heb gezien dat

deze film erg voorspelbaar is.

Het lijkt je leuk maar toch al stemmen?

avatar van Tessa.[L]

Tessa.[L]

Ik denk dat deze veel leuker is als je de film 300 hebt gezien ..

Maar toch was die wel fun.

2.5 sterr.

avatar van otherfool

otherfool

Hemeltergend inspiratieloos, vol met gebruikelijke verwijzingen naar American Idol, Paris Hilton en een handvol bekende films. Ik zat al te wachten op dat leave Britney alone jongetje en ja hoor hij kwam ook nog. Poep & plashumor van de onderste plank. Zelden grappig, meestal smakeloos en immer voorspelbaar.

0,5*.

Smaling

Echt de aller aller aller aller slechtste film die ik ooit gezien heb. Ik weet niet of het de bedoeling was of grappig moest zijn om 13x de microfoon in beeld te brengen, de kussens in de put te laten zien, het dak en de lampen van de studio in beeld te brengen, maar nee dat was niet grappig. Verder zeer veel niet leuke homo achtige momenten. Een dance battle die na 2x de humor ook wel heeft verloren, maar nee ze moeten zo nodig dik 5 minuten doorgaan. Verder de verwijzingen na diverse 'celebs' die totaal niets met de film te maken hebben, alleen maar om het "humor" gehalte omhoog te werken, wat hiermee totaal niet is gelukt. Het enige leuke in de film was de tegenoverstelling van Xerxes. Klein en supper vet i.p.v. lang en super mager. Het enige lach momentje voor mij in de film. Oh nee, sorry. Ik heb zitten lachen om mijn zoontje. Die vond de film wel helemaal geweldig en lag dubbel van het lachen. Zal wel aan de leeftijd liggen

avatar van NTsuno

NTsuno

Tja, dat men zich ervoor leent om zo'n film te maken. Hopenlijk heeft de regiseur het uit eigen zak betaald, want enige vorm van investering in deze film had weggegooid geld geweest. Gewoon een waardeloze film.

Smaling schreef:

Dat soort dingen hebben over het algemeen de maken met de projectie in de bioscoop.

avatar van MovieMasterus

MovieMasterus

Deze film heb ik met een paar vrienden bekeken

je bleef maar lachen door deze film

Zo slecht dat het wel goed moest zijn.

Je zag alleen wel dat het budget nul...nul was want de decors waren van bordkarton en er waren maar 13 spartanen.

Xerxes: I tell you kid, you got balls. I come over here with a big army, we're goin’ to shis h kebab your ass.

MovieMasterus schreef:

Was het maar zo. Het budget was 30 miljoen dollar.

Tessa.[L] schreef:

Ik denk dat deze veel leuker is als je de film 300 hebt gezien ..

Maar toch was die wel fun.

2.5 sterr.

Helemaal mee eens.

3 sterren omdat er enkele lekkere droge stukken bijwaren...

avatar van Spider

Spider

waardeloos. Film duurde trouwens maar 65 minuten (excl aftiteling en deleted scenes). Dit is het eind van de spoof films. Helaas.

Lad

Ik denk dat ik nog nooit een 0,5 hier op een film heb gegeven...

Dat is overdreven, maar dat is mijn mening.

avatar van Dark Miracle

Dark Miracle

Af en toe een leuk moment, maar daar blijft het dan ook bij. Meet the Spartans is te flauw en kinderachtig voor mij, in tegenstelling tot Scary Movie. Die film wist het op een leuke manier te brengen, terwijl Meet the Spartans me niet kon boeien. Erg jammer.

avatar van Cheo

Cheo

Lad schreef:

Ik denk dat ik nog nooit een 0,5 hier op een film heb gegeven...

Dat is overdreven, maar dat is mijn mening.

Kijk Doomsday 2012 of Recon 2022 en herzie je mening:')

Ach ja het is natuurlijk allemaal erg slecht maar ja het 'genre' parodie bestaat vrijwel alleen maar uit flauwe humor waarvan je moet houden. Als je hier niet van houdt kan ik me een 0.5* prima voorstellen.

avatar van The Oceanic Six

Stem verlaagd van 1,5 tot 1*.

Dat ze dit maar snel de flop 100 inwerken.

avatar van ...!!john!!...

...!!john!!...

Knisper schreef:

Was het maar zo. Het budget was 30 miljoen dollar.

Dan hadden ze die 30 miljoen beter aan het goede doel kunnen geven

Dark Miracle schreef:

Klopt, soms was het inderdaad wat te kinderachtig, maar die domme humor, die soms zo overdreven was, kon me wel smaken.

Het feit dat ik er niet al te veel van verwachtte, en enkele domme, droge stukken in deze film, maakten ervan dat ik er best wel van genoten heb, vandaar mijn 3 sterren.

Bij verschillende mensen die van dit soort humor houden, is dit een toppertje...Ik hou er ook van, van dit genre, alleen heb ik er betere gezien (scary movie!)...

avatar van Spanoz

Spanoz

Ik ben gestopt met kijken nadat de 13 van de 300 spartanen dansend als homo's op pad gingen.

Ik heb werkelijk nog nooit maar dan ook nooit een film gezien waarin de grappen zo stompzinnig zijn dat het zowat om te janken is.

Ik ben geen fan van het genre maar naked gun,scary movie etc vind ik nog te pruimen.. maar dit bagger..zonde geld.

Knisper schreef:

Tuurlijk niet!!! Hoe slecht de projectie in de bioscoop ook is, daardoor komen er niet ineens microfoons in beeld of zie je de lampen en het dak van de opname studio. Dat heet slechte filmmontage.

En als ik zo lees dat er een budget van 30 miljoen voor deze film was, vraag ik me af wat ze daar nou precies mee gedaan hebben.

Alles aan deze film ziet er gewoon low budget uit. Of zou de helft van het budget opgegaan zijn aan het salaris van Carmen?

Smaling schreef:

Jawel, dat heeft wel degelijk te maken met (de afmetingen van) de projectie in de bioscoop. Niet voor niets dat er verder in heel het topic nog niemand over is begonnen.

Knisper schreef:

Als dat zou zijn zou je dat toch bij veel meer films moeten zien en niet toevallig alleen bij deze? Kvind m te slecht om nog een keer op dvd of in een andere bioscoop te zien om te beoordelen of het echt zo is. Zat me er in ieder geval heel erg aan te ergeren.

Dat is juist een schoolvoorbeeld van verkeerde projectie van de bioscoop.

avatar van shanetjuh

shanetjuh

Ik vond de humor in deze film een beetje vergezocht er zaten wel wat grappige momentjes in maar die waren ook wel op 1 hand te tellen

avatar van Jaxxx

Jaxxx

De grappige momenten waren zelfs op 1 vinger te tellen. This is sparta was ff lache, maar voor de rest schandalig. Dat Paris Hilton typetje sloeg nergens op en die Kevin Sorbo is wel erg omlaag gegaan in z'n carriere en Carmen doet alles voor geld, want ze is gewoon een #&@^&#^(#^(&#....

avatar van masterp24

masterp24

saaie film geen bal aan ...