Genre: Actie / Familie
Geregisseerd door: Lilly Wachowski en Lana Wachowski
Met onder meer: Emile Hirsch, Christina Ricci en Susan Sarandon
Releasedatum: 7 mei 2008
Plot Speed Racer
"A world built for speed."
Speed Racer (Emile Hirsch) is een jongeman uit een familie die wordt gedomineerd door racen. Hij wil meedoen aan 'The Crucible', een race die door het hele land gaat en waarbij Speed Racer zijn broer omkwam. Alles loopt op wieltjes, totdat Speed Racer wordt benaderd door 'Royalton Industries', een bedrijf dat niet het beste met hem voorheeft.
Speed Racer
Taejo Togokahn
Ben Burns
Taejo Body Guard
MrDN
Net de trailer gezien en whow wat wordt dat weer een vette film, had ook niet anders verwacht van de makers van the matrix
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ziet er wel een beetje fake uit, maar wel veel actie zo te zien. Het lijkt wel een kinderfilm te worden.
Word_Play
Ik vind het er eigenlijk best geinig uit zien, cartoonish. Niet gelijk het eerste wat ik van de Wachowski's verwachtte, maar ik ben benieuwd wat ze er van maken.
rokkenjager
Enige reden dat ik hier naar uit kijk is mischien vanwege Wachowski's brothers, verder zegt het me allemal weinig.
Lijkt me nogal kitcherig. Deed me aan de spy kids reeks van Rodriquez denken qua look. Ik weet het nog niet....
Wat ontzettend campy zeg! Kan me nauwelijks voorstellen dat dit een enorm succes gaat worden, maar zou best eens cult kunnen worden, zo over een jaar of tien. Aparte cast voor zo'n film, dat wel, met namen als Ricci, Goodman en Sarandon.
cinema.
Ik kan me dan ook niet voorstellen dat dit serieus bedoelt is. Het hele stijltje is zo ongelofelijk overgestileerd / kitcherig. Maar echte pulp lijkt me dit ook niet; te braafjes en vervelende conventies (ik ruik de stereotiepen vanaf een kilometer) waardoor het kant noch wal raakt. Een beetje het Snakes On a Plane effect.
Weer een ouwe anime uit de doos gehaald. Wordt dat de nieuwe J-Horror voor Hollywood ? Vind het er in ieder geval ontiegelijk brak uitzien.
Macmanus
Moet toch niet gekker worden! Zou nog weleens genadeloos kunnen floppen deze.
Ziet er idd niet echt best uit. Vind het toch raar dat er zulke goede acteurs aan meedoen...
Ik vraag me ook sterk af op welk publiek dit nou gericht is. is dit nou bedoeld als de duurste familiefilm ooit? Het zet er niet uit en komt echt ontzettend kinderachtig over. Volgens IMDB trouwens een G-rating (dat is alle leeftijden), als dat waar is is de film ook nog eens heel braaf. Een paar vloeken en je hebt een PG-13 te pakken.
maerk
Ik denk dat deze film genadeloos gaat floppen. Het ziet er niet echt leuk uit.
megaman
Een film van F-Zero zul je niet zo snel zien maar dit lijkt me toch wel een leuk alternatief. Het spel van Speed Racer komt ook naar de Wii en hopelijk is dat ook een alternatief op F-Zero aangezien Nintendo nog geen deel heeft aangekondigt voor op de Wii. De film van Speed Racer lijkt me best tof en aangezien de twee Wachowski broertjes deze film gaan regiseren gaat het wel goed komen denk ik.
Qwertary
Ik weet niet wat ik van deze film moet denken. Ik vind de trailer een beetje kinderachtig gevoel geven :S Beetje Spy Kids achtig ... maar die films vond ik eigenlijk wel grappig dus ... who knows.
Ik had steeds het idee dat het een 3-D film gaat worden. Door die felle kleuren op de achtergrond enzo. Zou wel heel vet zijn, maar dan zouden de Bioscopen wel een heleboel van die brilletjes moeten hebben want indertijd met Spy Kids 3-D haalden ze die uit de bios omdat er geen brilletjes meer waren xD
nacht
heb de trailer gezien in de bios, vond zelf dat er nog wel redelijk uit zag
The Last
Ik denk dat deze film genadeloos gaat floppen.
Die kans zit er flink in, aangezien Iron Man een weekje eerder uitkomt.
Filmfreaker
Zal wel iets worden, denk ik! Makers van The Matrix. Het ziet er dan wel allemaal wat fake uit, maar ja, misschien is dat wel de nieuwe technologie. Of de makers hadden niet zo'n hoog budget als bij The Matrix.
Mr_White
- 2067 berichten
Kinderen zullen het vast fantastisch vinden, ik moet het nog maar zien. De animé was al gruwelijk campy en deze film lijkt daar op voort te bouwen.
red bull
lijkt me een leuke film.. ben er erg benieuwd naar..
dwid
Damn, dit kan niet wat worden, tenzij iedereen onder de 16 naar de bios gaat.
Al meerdere malen gezegd, maar ik wil het toch ff kwijt dat het een kruising is tussen een animatiefilm, een computergame en een echte film, niets voor mij iig.
Is de fast and the furios toch beter om na te kijken...

Netflix haalt binnenkort 'The Matrix'-reeks uit het aanbod

Fan van 'The Wrecking Crew'? Met deze films weet jij ook wel raad