• 9.374.004 stemmen

A Walk on the Moon (1999)

Romantiek / Drama | 105 minuten

Genre: Romantiek / Drama

Geregisseerd door: Tony Goldwyn

Met onder meer: Diane Lane, Viggo Mortensen en Liev Schreiber

Plot A Walk on the Moon

"It was the summer of Woodstock... when she became the woman she always wanted to be."

Terwijl Neil Armstrong z'n eerste stappen op de maan zet en een half miljoen hippies rondzwermen op Woodstock, is een conventionele, ietwat saaie familie op vakantie in de Catskills. De vrouw des huizes voelt zich echter aangetrokken tot een rondtrekkende koopman. Ook voor deze familie verandert er van alles...

Pearl Kantrowitz

Ross Epstein

Myra Naidell

P.A. Announcer (stemrol)

avatar van gotti

Wellicht hier en daar iets te simpel, maar bij vlagen is A Walk on the Moon fantastisch. Mede door de beeldschone Lane en de sterke Paquin...

avatar van BBarbie

BBarbie

Aardig romantisch drama in de schaduw van Woodstock (1969) met een paar komische momenten. Goed geacteerd, met name door Viggo Mortensen en de nog zeer jonge Anna Paquin.

avatar van rep_robert

Inderdaad een vrij onbekende film en ik zag dat ik deze film bij iTV van Ziggo kon kijken. Eenmaal kijkende kwam ik er zelfs achter dat ik A Walk on the Moon al eens had gezien.

De soundtrack is gaaf, het tijdsbeeld wordt goed in beeld gebracht, de acteurs zijn in vorm, maar uiteindelijk is dat zomerse, dromerige sfeertje hetgeen de film eigenlijk genietbaar maakt. Het plot is verder volledig inwisselbaar en doet ook te weinig bijzonders om dit een topper te maken.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Een aardige wegkijker.

Deze romantische dramafilm heeft het vooral nodig van de sterke acteerprestaties. Dit geldt voor zowel Diane Lane, Liev Schreiber en Viggo Mortensen. Diane Lane wilde zo graag dat Mortensen haar tegenspeler werd, dat ze aanbood om haar salaris te halveren. Dit in de hoop dat de filmproductiemaatschappij voldoende geld had om hem te kunnen veroorloven.

De film won 1 prijs, en werd 6 keer genomineerd.

3,0 *