Genre: Komedie / Romantiek
Bekijk via CANAL+
Vanaf zondag 22 februari in 2 bioscopen
Plot What Happens in Vegas
"Get Lucky"
Twee vreemdelingen ontmoeten elkaar in Las Vegas. Als de twee tijdens een feestje stomdronken worden besluiten ze in hun dronken bui te gaan trouwen. De volgende morgen komen ze er echter achter hoe dom ze geweest zijn, maar ze winnen ook de jackpot. Vechtend over wie de jackpot mag hebben groeien de twee dichter naar elkaar toe.
Joy McNally
Chong
Richard Banger
Dave the Bear
clairest
Zeer kluchtige "gladde" comedie. Wel leuk, maar ik hou meer van comedies waarin het het tussen de grappen door wat echter, realistischer en inhoudsvoller is. Of juist van bizarre comedies.
timburton
Wat een vermakelijke film. Diaz is lang niet zo irritant als normaal, en Kutscher is gewoon verschrikkelijk grappig!
Katharina
Ik had absoluut niet veel verwachtingen van deze film. Cameron Diaz en Ashton Kutcher vind (vond) ik echt vreselijk irritante acteuren en ik dacht dat ze totaal niet bij elkaar zouden passen, maar wat een meevaller was deze film!! Ik vond ze allebei niet irritant en er was zeker chemie tussen hen! Leuke film!
Spider
Vreselijke film met twee hoofdpersonen die de hele film proberen leuk te doen.
Fax
Als je een x een loze zondag heb, en je wil een dosis humor? Dan moet je deze film echt kijken.. Een aanrader onder de komedies!
raymon
Leuke film met een grappig onderwerp en goed spelende acteurs.
De situaties zijn soms erg grappig vooral door het komische talent van biede acteurs. Tegen het einde toe word de film wat seriues maar ook daar weten de acteurs een prima prestatie te leveren.
leuke film voor een avond met vrienden of met je vriendin!
3,5***
EveroN
Wat een draak van een film !!!! Elke 10 sec. proberen ze er wel één of andere grap of slapstick erin te proppen en geen van allen zijn geslaagd.( Je moet er van houden !! ) Dit maakt het allemaal erg hectisch en begon mij in iedergeval naar 15 min. behoorlijk op mijn zenuwen te werken 1.5 *
jane.
Voor een romantische comedy vind ik het zeker 100% romantisch en 100% comedy leuke film! ik vind Ashton en Cameron ook gewoon goed en leuk acteren! een goed duo
joojoo7
Hele leuke film. Goed acteerwerk, veel komische momenten die echt lachen zijn, verhaal is goed uitgewerkt en dat het dan voorspelbaar is, maakt niet meer uit. 4 sterren!
wimaroca
Wat een waardeloze film,ik hoe best wel van een romatische film zoals bv.pretty woman,maar dit is helemaal niks.sorry
een hoge 0.5
jorkie
erg vermakelijke film aardig liggen lachen om deze..
aanradertje voor degene die hem nog niet gezien hebben!
Waku
Een komedie die teminste ook echt LEUK is.
Cameron Diaz en Ashton Kutcher zijn uitstekend op dreef als
bekvechtend "echtpaar".
Het cynisme druipt er vanaf en de wederzijdse pesterijen zorgen voor flink aantal lachmomenten voor de kijker
n.b ook tijdens de aftiteling blijven kijken!
Tonypulp
Ge-wel-dige komedie
Heb de hele film lang met een lach op m'n gezicht gekeken.
Het duo ashton&cameron is gewoon perfect
Ashton met z'n komisch talent, en de prachtige verschijning van cameron maakt deze komedie het kijken meer dan waard.
De grappen zijn goed, en het verhaaltje is leuk!
Éen die je gezien moet hebben 4*
Hectometerpaal
Echt een typische hollywood lachfilm. Ik vond em wel lache met zo nu en dan ook een leuke grap ertussen.
Verder was het duidelijk cameron op haar cameron's en ashton op zijn ashton's. Dat soort types die ze al jaren spelen en zullen blijven spelen.
Hectometerpaal
een hoge 0.5
Deze film heeft echt geen hol van doen met Pretty Woman....Heb je deze film wel echt bekeken?
Mels
Als je van komedies houdt moet je deze zeker kijken. Echte lachfilm alleen een beetje voorspelbaar.
*4,0*
PrinsesBanaan!
Grappig verhaal,
de acteurs zijn echt goed!
J filmrecent
Ik verwachtte eigelijk niet veel van deze film maar de film is mij bijzonder goed bevallen. Ik heb zelfs moeten lachen, hierom een 4.5
-happy
leuke comedie film, maar trouwen in een nacht en dat als je dronken bent.... dat gebeurt niet zo 1-2-3 volgens mij...
chris_koek
zet twee goeien acteurs bij elkaar en je krijgt een fantatische film! Heb me eigen echt kapot gelachen op heel veel momenten.
Angrod_Pallanén
Het is fijn om te weten dat er nog films worden gemaakt waarbij je waar krijgt voor je geld. Wanneer je de samenvatting van de film leest of de trailer ziet, verwacht je een standaard komedie waarbij de aandacht vooral uitgaat naar de twee grote namen in de hoofdrollen en een hoop gekibbel tussen de personages. En dat is ook precies zoals je het krijgt. What Happens In Vegas is niet vernieuwend nog origineel, maar heeft iets wat de meeste films in deze categorie toch missen; de mogelijkheid om het goed te doen. En die mogelijkheid weet de film maar al te goed te benutten. What Happens In Vegas is een lekkere romkom met inderdaad de aandacht naar Cameron en Ashton (go figure als de achternamen niet eens genoemd worden bij de aankondiging van de acteurs in de film) die heerlijk het leven van elkaar moeilijk maken op het scherm terwijl ze ondertussen toch wat echte sparks voelen. Leuke bijrollen en vooral de allerlaatste scène die de topping van de taart blijkt te zijn. Leuke grappen, bekende gezichten, slijmerige scènes, verschillen tussen man en vrouw, clichéwendingen en een spetterende voorspelbare kus aan het einde. What Happens In Vegas heeft het allemaal, maar o wat doet ie het goed. Eens in de zoveel tijd kom je een film tegen waarbij alles gewoon perfect past en het genre eerbiedig weet te defineren, dit is er een van.
3.5
saiyan
echt een leuke film en moet je hebben gezien had stukjes er van gezien en dacht die moet ik even zien vaak laten ze je in een trailer de leukste stukjes zien en dan valt der rest vaak tegen maar deze is echt leuk ik vond het geen weggegooit avondje
Angrod_Pallanén
Clearly you've never been to Vegas. Daar werd onlangs het 30.000ste huwelijk gesloten. Je wil niet weten hoevaak mensen daar dronken worden en trouwen, het is gewoon een begrip in Amerika (hello, Friends!!).
montoyaruler
Wat blijft Cameron toch een mooie vrouw.. krijg spontaan een glimlach van deze film!
3½*
Champietal
Ik vond dit echt een smakelijke komedie.
Had ik niet verwacht!!
Heb echt vaak moeten lachen en daar gaat het tenslotte om bij een komedie....
Pantoffel
Hij valt wel mee.
Ik had stukken erger verwacht.
Maar Cameron Diaz en Ashton Kutcher passen NIET samen op 1 scherm.
Tonypulp
Hij valt wel mee.
Ik had stukken erger verwacht.
Maar Cameron Diaz en Ashton Kutcher passen NIET samen op 1 scherm.
Niet?

Milk
Drama / Biografie, 2008

The Secret Life of Bees
Drama, 2008
casinohotelkamergenootfictitious marriagefeestjeromantische komedierivaliteitbruiloftlas vegasdrinkenopposites attractpost-credits scenemarriage counsellingaccidental marriagevegas weddingcredits stingercredits cookie