Lost in Space (1998)
Met onder meer: William Hurt, Matt LeBlanc en Heather Graham
Releasedatum: 24 juni 1998
Plot Lost in Space
"Danger, Will Robinson!"
De natuurlijke energiebronnen van planeet Aarde raken stilaan uitgeput. Een oplossing dringt zich op, want overleven op de blauwe planeet dreigt onmogelijk te worden. De Jupiter-missie om de planeet Alpha Prime te koloniseren, lijkt het enige alternatief. Wetenschapper Jack Robinson, zijn vrouw, zijn gezin en gevechtspiloot Don West zetten dan ook koers naar de enige andere planeet waarop leven mogelijk is. Hun doel is een hyperpoort rond Alpha Prime te creëren om er op die manier voor te zorgen dat alle aardbewoners snel geëvacueerd kunnen worden, zonder rekening te moeten houden met het feit dat ze eerst lichtjaren in de ruimte vast zouden zitten. Hun plannen worden echter gedwarsboomd door dokter Smith die zo zijn eigen doel heeft om de missie naar Alpha Prime te dwarsbomen.
Will Robinson
Older Will Robinson
General
Jeb Walker
Etienne U
de verfilming van een serie! Was wel grappig niet echt een goed verhaal ofzo maar er zatten wel wat grappige momenten in............Soms was het iets te voor de hand liggend en te ver gezocht.......het einde vond ik een beetje jammer ben benieuwd wanneer deel 2 komt. het is al een oude film maar met z'on open einde verwacht je dat wel eigenlijk! 2,5 ster
Jordy
film was een grote flop, zal wel niet dus
Belachelijke film, die maar niet kan kiezen of het nou een volwassen- of een kinderfilm is. Dat "lieve" huisdier was het toppunt. De film had nog wel een aantal mooie scenes, ik hou het op 2 sterren.
neo
het begin was nog wel leuk,maar als die familie eenmaal neerstort op die planeet,wordt het een saaie film.ik vond die scene met die spinnen wel cool.er zit ook een soort van irritante aap in waar ik me eigenlijk nog meer aan egrerde dan aan jar jar binks van the phantom menace.2.5 sterren
Blindfold
Die animated vage Furby was wel erg annoying.
De eerste keer dat ik deze film zag viel hij ook tegen (in de Bios was dat). Ik had me er veel meer van voorgesteld. Toen ik hem later nog eens keek, vond ik hem op de één of andere manier toch een stuk leuker. What can I say: It grows on you. Misschien als ik hem nog een paar keer zie dat ik zelfs dat stomme beest niet meer zo irritant vind (maar dat betwijfel ik).
Het muziekje is trouwens wel erg cool en natuurlijk het: DANGER; WILL ROBINSON, DANGER!!
Obiwannes
Ik vond niet echt een goede film, ik ben wel een fan van science fiction, maar dit ging wat te ver. En inderdaad die aap was wel zeer overtreden. Ik vind wel dat er een paar goeie stukken inzitten. Als LeBlanc dat speciale masker opzet, cool!
Goodfella
Bedroevend slechte film. De special effects, het acteerwerk, het verhaal... Het is allemaal even beroerd. De enige reden waarom ik bleef kijken was de altijd prettige verschijning van Heather "Annie" (
) Graham. 1 bonuspuntje voor haar dus.
Maar verder... juist ja... TENENKROMMEND.
JoeHallenbeck
Ik kon veel dingen(met moeite)tolereren in deze film, maar Joey als actieheld was toch echt de druppel.
reeko
Ik heb me tijdens het kijken maar op 1 ding verheugd en dat was nou niet bep. het einde
wel de naakte Heather Graham!
maar nee!
Chainsaw
Matige, maar gelukkig daardoor ook erg lachwekkende film. Het acteerwerk is niet bepaald geweldig, hoewel Oldman een erg amusante rol speelt en duidelijk de show steelt. De rest van de film bestaat vooral uit kromme dialogen en matige special effects, maar gelukkig weet het nog wel te vermaken. Onder het motto; zo fout dat het amusant is. Beste voorbeeld daarvan is Matt LeBlanc als stoere piloot. Dan vraag je er ook om.
2,5 sterren, vooral voor Oldman.
ingakok
Ik weet dat het geen topper is volgens velen, maar toch een van mijn favorieten. Vraag me niet waarom... 4*!
jedymaster
Het leek wel of de film niet af was, ik dacht er komt nog het een en ander maar dat kwam niet jammer.
krabat
Matt Leblanc bewijst nogmaals dat hij niet alleen de clown kan spelen, maar ook zonder moeite een serieuze rol neer kan zetten.
Termen als flauw en teleurstellend passen niet echt bij dit kunstig werkje.
Remmmie
tjah.......mag ik hier zeggen dat ik het wel een leuke film vond.....kzal het nog eens erger maken haha, kheb em zelfs in de bios gezien toen die uitkwam..... van moi krijgt i een ***4***.....
SmuttWars
Toen in de bios gezien...afschuwelijk! Vooral dat irritante CG beestje (nog erger dan Jar-Jar Stinks).
1.5 slechte CG animation, een slecht verhaal, geen leuke deels irritante cast.
IcU
Aardige film. Matt is te veel "Joey" om in deze film serieus genomen te worden.
Beetje spanning, en veel te lang. Soms waren de FX erg nep (die spin ofzoiets) maar over het algemeen viel het wel mee.
Poisonthewell
Tja gelukkig begon ik met de allerlaagste verwachtingen aan deze film. In dat opzicht viel het allemaal nog wel mee. Maar het is gewoon een dikke C-film. 1,5*
Leno
Vooral erg wisselvallig. Sommige scenes waren tenenkrommend, bijvoorbeeld tegen het einde waarbij Will vriendschap met de robot sluit.
Verder was dat meisje bijzonder irritant, die haar domme dialogen wel erg overdreven bracht. Sommige scenes tussen LeBlanc (die niet eens zo'n slecht figuur slaat) en Graham (de fantsoenlijkste rol) waren best amusant. Maar al met al een belabberde uitvoering, en het einde was belachelijk. 2*
SuperSideSwipe
Ik vond Lacey Chabert geweldig in Pary of Five, en ook in deze film vond ik dat ze de show stal. Veel opvallende rollen heeft ze daarna niet gedaan, maar met Mean Girls (gretchen) deed ze toch een mooie zet, hopelijk zien we meer van haar binnekort.
Deze film was een beetje vaag en irritant. Het is echt de redelijke special effects en een top cast (ja ik vind LeBlanc een aardige acteur).
Leuk om een keer te zien.
3,0
Dynamovie
De spin-man vond ik eng. En de film vond ik eigenlijk best wel spannend. Ik deel de kritiek dan ook niet van verschillende anderen.
kArIzMa_TuRk
waar sloeg dat einde op de film was zomaar opeens afgelopen??????
inderdaad sloeg nergens op..
newG
Goh ja: Lost in space... ze blijven waarschijnlijk lost... Ik dacht vroeger dat deze nog een vervolg zou krijgen... en de makers denk ik ook. Maar door het grote flopgehalte zijn ze van dat idee afgestapt volgens mij.
Vond het nog een redelijke film met goede special effects.
koetje boe
twee schreven waar het einde op sloeg... het reizen beviel ze zo goed dat ze gewoon verder gingen.
er zijn veel films over de ruimte gemaakt. en inderdaad die aap was iritanter dan jarjar binks.
Ché Cliché
Deze film heb ik ook nog gezien ja. Wat een flot was dit. Matt Leblanc faalde hopeloos in zijn filmcarriere, maar ja, wat wil je als je films als dit maakt. 1 ster.
xentos
lijkt me wel een leuke film, ik hou wel van het genre, vanavond even kijken
tsjidde
Ik wilde gisteravond een klein stukje kijken en dan vanavond de rest, maar voor ik het wist was het midden in de nacht en had ik de film uit. Nou, dan was de film voor mij blijkbaar leuk genoeg.
Ik snap werkelijk de kijkers niet, die iets nep vinden, of die vinden dat iets nergens op slaat. Een science-fiction film als deze is wat mij betreft per definitie ongeloofwaardig en klinkklare onzin, dus waarom moeilijk doen?
Polvo
Wat ideeen gejat uit stargate dus weinig vernieuwend, maar voor de rest geen slechte film.
De special affect waren beslist ook niet slecht.
Het verhaal zat wel wat rommelig inelkaar, het idee dat er teveel in te korte tijd vertelt moet worden.

Netflix-hits ingehaald door dramafilm 'Materialists' van Celine Song

Stardust