• 9.377.836 stemmen

Geregisseerd door: Paul McGuigan

Met onder meer: Dakota Fanning, Chris Evans en Camilla Belle

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Push

"One push can change everything."

Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houdt zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.

Cassie Holmes

Pinky Stein

Pop Girl

Teresa Stowe

MovieFreakk schreef:

Waardeloze bagger film , slap aftreksel van de x-men films.

stilte. Geen onzin oke?

en doe een normaal plaatje,

of is dat soms je eigen kopf.

Het was een goede film daarentegen NET als xmen

ook al leek hij er totaal níet op. Origineel bedacht, spannend, en logisch/volgbaar maar verassend eind.

Dat begrijp jij alleen zelf nog niet zo goed, maar daar kom je wel achter hoor geen probleem geen zorgen;)

xzaz schreef:

Dakota Fanning goed? Ik erger me echt steeds aan haar, misschien is het de rollen die ze speelt maar kom op. Over haar rol in War of the Worlds nog niet gesproken.

Redelijk film 2,5*

dat ze ziek is in real life? Oke.

Dat ze slecht acteert? Niet lullen.

ik wou dat mensen als jij misschien beetje normaal konden doen, laat staan acteren????

Kort maar krachtig:

goed, geen reden om het niet te kijken,

maar geen topfilm. Wel heel origineel, en een must to see.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Had op meer gehoopt.

Als het verhaal al zo stompzinnig maar vooral onorigineel begint als met nazi experimenten mag je wel op wat meer onzin hopen verderop in de film. Helaas word er maar bar weinig gedaan met alle verschillende krachten.

Het acteerwerk is van bedenkelijk niveau en de film focust zich te veel op het verhaal terwijl die alles behalve interessant is.

Goede ideeën in de vorm van actie ontbraken ook, op een paar momenten na is het allemaal heel simpel.

En dan nog het cliché einde, het hoort er ook wel bij..

2.5* hele krappe voldoende..

avatar van blasphemy

blasphemy

viel een beetje tegen had er iets meer van verwacht maar keek op zich wel lekker weg 2.5*

avatar van Polvo

Polvo

Ik vind het een uitstekende film.

Het is geen x men film, maar een goed vergelijk met firestarter.

In het begin wat verwarrend, maar alles wat er gebeurt was voorzien door Cassie haar moeder.

De rollende glazen bol is een subtiele key functie in het verhaal.

Zit heel goed in elkaar en veel losse opmerkingen knopen de eindjes aan elkaar, al snap je ze pas als je de film nog eens ziet.

avatar van LoganMCV

LoganMCV

Erg goede en originele film, wel jammer van het einde..geeft een beetje een Matrix gevoel van schrijvers die meer hebben opgebouwd dan ze kunnen afmaken.

Zeer zeker wel de moeite waard

avatar van raizeredge

raizeredge

leuke film maar een afschuwelijk einde.

avatar van Sjoerdow

Sjoerdow

a-rdaa schreef:

Kort maar krachtig:

goed, geen reden om het niet te kijken,

maar geen topfilm. Wel heel origineel, en een must to see.

Dit vind ik een beetje verwarrend. Ik redeneer altijd als volgt:

Geen topfilm, dus geen must see.

avatar van Banjo

Banjo

• 2035 berichten

Eindelijk weer eens een b film, die niet probeert om een a film te zijn. Daardoor is het een leuke film geworden.

Het samen spel van de 'man en het meisje' is voor de verandering een keer niet om te ergeren.

avatar van Layla!

Layla!

Goeie B-film. Betje actie, beetje fanta.. En ik vind het totaal geen X-Men film.. Er zijn maar een aantal soort powers en niet honderden verschillende.

3,5* omdat het een B-film is die is geslaagd.

avatar van MovieHolic

MovieHolic

Wel een leuke vermakelijke film, aardige actiemomenten maar een wat warrige verhaallijn.

Het woord b-film word vaak door de rest genoemd maar voor een film met een budget van 38miljoen dollar had ik er iets meer van verwacht.

avatar van marijnV

marijnV

ik vind het een intrigerend verhaal. Met het open einde verlang ik eigenlijk naar een vervolg.

Ik ben ook verbaast over de slechte cijfers die deze krijgt. ik vond hem echt goed.

avatar van Freckles

Freckles

Een mix tussen Jumper en X-Men.

Niet zo'n origineel verhaal,

maar het acteer werk kan ermee door.

Vermakelijk om eens te bekijken,

verder niet speciaal

avatar van bladerunner2007

bladerunner2007

De film was enigzins vermakelijk en de actie was over het algemeen goed. Acteerwerk vond ik af en toe wat aan mindere kant. Gewoon een filmpje voor tussendoor.

avatar van aburex

aburex

Knap gemaakte SF-film die in het geheel niet doet denken aan X-men. Het verhaal is goed in elkaar gestoken, alhoewel je soms goed moet opletten wie nu eigenlijk de goeden en de slechten zijn.

Toch een aanrader.

avatar van Triple G

Triple G

Prima film. Lekkere actie, aardig in elkaar gezet, fijne cast en een passend eind. Heb me reeds twee keer uitstekend vermaakt. Het gezeur over acteerprestaties en diepgang is onzin. Film is van dien aard dat deze elementen van "ondergeschikt" belang zijn en in deze wel degelijk goed genoeg. Vooral niks mis met Dakota. Verdient meer dan-ie nu heeft. Tijd voor een paar punten...

avatar van Metalfist

Metalfist

One push can change everything

Ik opteerde gisteravond bij een groepje vrienden al voor Push maar iedereen wou liever Mirrors zien omdat die zo 'griezelig' was met al die spiegels. Film sloeg tegen dus gelukkig werd er daarna gekozen om deze Push op te zetten. Hoewel, gelukkig is niet het juiste woord want ook Push is niet veel waard, al is het wel beter vermaak dan Mirrors.

Ik geef het eerlijk toe, ik heb een serieus zwak voor verhalen met superkrachten. Heroes, The 4400, X-Men, ... Ik volg het allemaal of ik heb het vroeger veel gevolgd maar jammer genoeg verzuipt Push wat in zijn eigen krachten. Op zich is het idee van de verschillende soorten mensen wel interessant. Zo heb je de Pushers, de Movers, de Sniffs (in het Nederlands 'de Snuffelaars' wat voor serieus wat hilariteit zorgde) en nog vele andere maar juist doordat er zoveel meer zijn heeft de film te weinig tijd om dit allemaal deftig uit te werken. Daarom hoop ik dat er ooit nog eens een spin off of iets dergelijks van Push komt want het zou veel goed doen. Het verhaal van Push heeft wel wat plotgaten maar om de een of andere reden kan ik dit soort films dat wel vergeven. Heel de opzet van een groep mensen met krachten die opgejaagd worden door de overheid hebben we al meerdere keren gezien, tot zover dus de originaliteit, maar toch voelt het nergens vervelend of als een kopie aan. Dat komt dan ook omdat McGuigan ervoor kiest om niet één of ander groot actiespektakel te maken maar de personages toch een beetje uit te werken. Goede keuze op zich maar het zorgt ook voor een aantal dode momenten in de film, ik ben dan ook een paar minuten in het slaap gevallen en ik was niet de enige. Gelukkig was ik bij het einde wel goed wakker want daar zaten een paar lekkere, weliswaar voorspelbare, maar toch leuke twisten in. Oké, je ziet het einde van redelijk ver aankomen maar daarom is het nog niet minder vermakelijk.

Ik zei daarstraks al dat ik de 4400 volg dus het was dan ook leuk om

Joel Gretsch in de openingsscène te zien verschijnen. Geen grote rol maar ach, het was vermakelijk. Iemand die ook vermakelijk was, was Djimon Hounsou. Ik moest even denken waar ik hem van kende maar dan schoot het me te binnen dat hij van Never Back Down is. Compleet verschillende rollen maar wel even goed. Dat kan niet gezegd worden van Dakota Fanning. Ik vraag me echt af wat mensen nu zo fantastisch aan haar vinden want ik vond ze echt vrij verschrikkelijk. Ze loopt constant rond alsof ze een tienerhoertje is en acteren kan ze echt niet. Zelfde geldt ook een beetje voor Chris Evans, uitgezonderd van dat rondlopen als tienerhoertje want dat past niet. Ik had de hele tijd de indruk dat hij een soort van Channing Tatum look alike was maar ik zie nu pas op Imdb dat het oorspronkelijk de bedoeling was dat Tatum de rol van Nick ging spelen, niet dat dat beter was geweest. Jammer genoeg heeft Evans dan ook problemen met emoties, namelijk het ontbreken ervan waardoor hij constant wazig voor zich uit ziet. De effecten van Push zien er trouwens wel uitstekend uit.

Interessant idee maar jammer genoeg geen film materiaal. Misschien is het beter als dit ooit nog in een serie of iets dergelijks wordt gegoten want dan is er meer kans om de personages uit te diepen. Voor nu, jammer genoeg, een nipte voldoende.

avatar van hannes64

hannes64

• 1926 berichten

Goeie science fiction met een heel mooie Camilla Belle, en uiteraard een uitstekend spelende Fanning......ik snap niet wat sommige mensen tegen haar hebben, ze acteert als de beste.....en die rol moet ze spelen ( zo`n arrogant meisje )....`t is maar een rol, en als je je daaraan ergerd, heeft ze de rol goed gespeeld.

Niet een topper, maar zeker de moeite waard om em een keer te zien.

`T is niet alleen Dakota Fanning, er zijn meer dingen in de film.

Special effects waren trouwens uitmuntend.

Gewoon een doordeweekse film, met een goeie cast...meer niet.

Een vodoende van mij, dat is zeker, want ik heb me vermaakt.

avatar van movie-vreter

movie-vreter

De film kon mij niet de gehele tijd boeien, het is een beetje een raar verhaal doordat het door elkaar heen loopt. Ook zit er niet echt veel actie in, meer praten...Al met al een *2

avatar van Prinsesje..

Prinsesje..

Echt een zeer aangename verrassing!

avatar van Seifer

Seifer

movie-vreter schreef:

daarom is het ook geen actie film

avatar van Queennie

Queennie

wat een slappert.. jah dakota fanning zorgt er nog een half puntje voor..

2 strerretjes..

die vliegende pistolen(trailer) hoe nep kan iets zijn? sjonge jonge

avatar van deGVR

deGVR

Vaak wordt de term 'voor een zondagmiddag' gebezigd en dan worden er 2,5 of 3 sterren gegeven. Deze film valt ook in deze categorie. Maar dan wel bovenin deze categorie. Leuke actie, plot was verrassend. Het enige wat ik raar vond, was dat Nick ineens zo veel beter werd met z'n kracht en dat hij ineens iedereen te slim af was. Maar er zaten wel meer gaten in de film. En ik had persoonlijk gekozen om wat minder verschillende krachten te doen. Soms was het wat onduidelijk wat iedereen ook alweer kon.

Zo zie je dat Chris Evans een (best) serieuze rol kan spelen, met wat grapjes ertussen. Dus dat belooft wat voor Captain America.

avatar van Zizzo

Zizzo

Aardige SF film, wat me aan het begin veel deed denken aan X-men. De actie en acteerkunsten zijn wel ók, ook al viel mij Fanning wat tegen. Het verhaal is niet veel bijzonders, maar bleef mij wel vasthouden tot het einde, die niet veel soeps was en hints op een sequel.

avatar van Tranquiloz

Tranquiloz

Leuke, intrigerende film. Voor mij zeker 3,5* waard!

avatar van Theunissen

Aardige film om eens gezien te hebben. Het is geen topper maar is wel vermakelijk om te zien. De beelden in Azië zagen er fraai uit net zoals het vrouwelijke schoon.

avatar van carleyn

carleyn

Geen orgineel verhaal. Toch goed geacteerd, en de actie is goed. Spanningsboog is ook zeker aanwezig. Goed plot aan het eind.

avatar van Decec

Decec

Goede SF/Actie film.... Prima! ik geef 4 sterren...

avatar van XTREEM|RAGE

XTREEM|RAGE

Queennie schreef:

wat een slappert.. jah dakota fanning zorgt er nog

die vliegende pistolen(trailer) hoe nep kan iets zijn? sjonge jonge

Heb je deze film gekeken voor de 'echtheid/geloofwaardigheid'?