• 9.376.713 stemmen

Geregisseerd door: Paul McGuigan

Met onder meer: Dakota Fanning, Chris Evans en Camilla Belle

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot Push

"One push can change everything."

Een groep jonge Amerikaanse emigranten met telekinetische en helderziende gaven houdt zichzelf jarenlang verborgen om niet in de handen te vallen van een geheime dienst die speciaal opgericht is door de Staat. Op een dag worden zij zo in het nauw gedreven dat zij tegen hun zin genoodzaakt zijn om hun krachten te bundelen en te gebruiken, zodat zij voorgoed kunnen ontsnappen uit de handen van de geheime dienst.

Cassie Holmes

Pinky Stein

Pop Girl

Teresa Stowe

avatar van james_cameron

Saaie, slecht uitgewerkte thriller met een verrassend gebrek aan plot en spektakel. Wel een overschot aan vlakke personages. Minder gelikt dan de meeste van zijn soortgenoten, maar de rauwere stijl en montage resulteren helaas niet in een visueel interessante film. Het maakt allemaal weinig indruk, een aantal aardige aktiescenes ten spijt. Je bent beter af met de serie Heroes, op ieder niveau.

avatar van Boddhi

Boddhi

Het verhaal is vrij moeilijk te volgen en totaal niet boeiend, te onsamenhangend.

avatar van tukker1966

tukker1966

Enigste wat me op viel dat die Camilla Belle toch wel een zeer mooie vrouw is,beetje klassiek uiterlijk...

Verder niks bijzonders aan,deze film.....2,5 ster.

Jumper meets The 4400 meets Heroes,maar dan inderdaad een zeer afgeslankte episode van bovenstaande.

avatar van AHWA

AHWA

Minder goed dan McGuigans voorganger Lucky Number Slevin, maar toch zeker geen slechte film. Ik ben altijd al een sucker geweest voor mensen met speciale krachten, en deze film speelt heel goed in op die fantasie. Vooral de scenes waarin de Movers hun krachten gebruiken (en dan vooral die schitterende eindscene met het tweegevecht tussen Evans en die ander is voor een special power fanboy natuurlijk een lust voor het oog. Er wordt goed gebruik gemaakt van beeld en geluid om de krachten nog wat extra flair te geven, en dat trok de film toch naar een hogere beoordeling.

Het verhaal zit goed in elkaar en is helemaal niet zo moeilijk te volgen. McGuigan maakt mooi gebruik van de drukke markten en neonlichtjes van Hong Kong, en zet een aantal leuke personages neer met bijzondere krachten. Vergelijk het met Heroes. Ik miste alleen een beetje de humor van Slevin, daar was hier zeker plaats voor geweest. Evans heeft in FF wel bewezen over wat zelfspot te beschikken, maar hier was het alleen maar kommer en kwel.

Jammer dat we nooit de moeder van Dakota Fanning te zien krijgen, aangezien zij precies wist wat er allemaal zou gaan gebeuren..

Het acteerwerk is niet denderend en ook de dialogen zijn niets bijzonders, maar daar gaat het niet om in een film als deze. Dat is in Heroes ook nog het sterkste punt geweest. Ik had graag gezien dat er wat meer actiescenes in hadden gezeten, maar wellicht dat er nog een vervolg komt. Daar is zeker plek voor, denk ik.

Ik heb me prima vermaakt met deze film, alleen Dakota Fanning stoorde me wel een beetje. Een echt goede actrice is het nog niet voor dit soort rollen.

Ik hoop dat er meer van Push komt, maar dankzij het sterke einde en de leuke krachten kom ik toch uit op een 4.0*

avatar van 606

Super special effects alleen, was er te weinig actie dus werd het regelmatig saai.

avatar van RickZ

RickZ

FantasieActieThriller over mensen met bijzondere gaven. Redelijke effecten maar helaas een warrig verhaal.

avatar van nepdance

nepdance

Ik heb lang op deze film zitten wachten maar hij viel me zwaar tegen.

Het verhaal vond ik erg warrig en de actie was soms ver te zoeken:(

Vond Dakota Fanning redelijk goed acteren en ik denk dat we daar nog veel van kunnen verwachten....

Al met al een 2,5

avatar van Dubtrip

Dubtrip

avatar van Mister Movie

Mister Movie

Deze 'Film' is voor het grootste gedeelte goed jat werk....

Voor de gene die het allemaal niet zo goed snapte.

En voor de rest trouwens ook.

Zou ik de serie Heroes 1 & 2 aanschaffen.

avatar van sinterklaas

sinterklaas

Waar is de NL Release-datum gebleven?

avatar van leandero

leandero

doet me denken aan x-men klopt dat ?

avatar van Semsoethot

Semsoethot

Warrig verhaal, vaak geen touw aan vast te knopen. Wel zijn de speciale effecten goed. Pluspunt is het idee van mensen met verborgen krachten in verschillende categorieen, het acteren van Dakota Fanning ( de rest waren slechts sjablonen) maar dat weegt niet op tegen de soms misselijk makende zwaaibewegingen van de camera.

avatar van Ne0

Ne0

4 sterren, wie hem te ingewikkeld vond zit gewoon een tiental IQ trappen lager..

Prima film, goed doordacht en ook goed volgbaar. Saai zeker niet. Wat een dom gezwets zeg hier..

avatar van nepdance

nepdance

Ne0 schreef:

Ja tuurlijk, als hier dom gezwetst wordt blijf je toch lekker weg??

avatar van zwaneveld

zwaneveld

Wat een gezeik allemaal zeg! indd gewoon een coole film en het acteer werk ook oke!

Gewoon een dikke 5 STERREN jammer dat ik er geen 10 kan geven.

Veel mensen zijn gewoon te kritisch! Als ik van de verhalen uit gaan wat de meeste schrijven over een film (deze film) dan zou ik hem nog en eens kijken terwijl de film gewoon leuk is om te zien.

avatar van Noodless

Noodless

Inderdaad een toffe film ! Dakota Fanning is , ook in haar andere films, weer uitstekend. Het verhaal heeft iets en de vormgeving van de film is mooi. Leuk entertainment ! 7,5/10

avatar van skipy05

skipy05

Zeer goede film. Ik had hem alleen volledig anders voorgesteld. Verhaal is heel goed en niet voorspelbaar. Camilla Belle speelde een zeer goede rol. Ze speelde zeer goed. Dakota Fanning Wordt ook een hele goede actrice. Zij speelde ook perfect.

avatar van Raffael77

Raffael77

Noodless schreef:

Camera werk vond ik minder goed. Er zat geen diepgang in.

voor de rest prima te doen.

avatar van pve

pve

een film die weinig diepgang bood maar er werd zoals de meeste hollywoodprodukties ook niet zwaar aan de special effects gehangen alleen jammer dat het verhaal ook niet bijster bijzonder is

dakota fanning speelt de rol die ze voor handen kreeg weer uitstekend het talent die ze heeft wordt weer goed naar voren gebracht in deze film

camille belle vond ik een beetje uit de toon vallen als twijfelend middelpunt van het verhaal

ze is meer een twijfelende actrice en heeft dat dan ook niet echt mee om deze rol overtuigend neer te zetten

het einde zit dan wel met een beetje spektakel in elkaar al was het een beetje te chaotisch gefilmt

en een beetje te simpel opgelost waar het probleem m in zou kunnen zitten om het toch een gelikt verhaal te maken

heb me door het missen van de special effects wel redelijk vermaakt want meer wil niet zeggen beter

in dat opzicht denk ik dat het toch redelijk gedosseert in beeld is gebracht

en bied zeker ruimte voor een aantrekkelijker en spektaculairder vervolg

de krachten die de mensen hebben zou zeker verder uitgewerkt kunnen en moeten worden

avatar van vranque

vranque

gepushed voor een vervolg.

verhaal is weliswaar aantrekkelijk maar onvoldoende verbeeld.

avatar van fratsfrats

fratsfrats

Binnen het genre een verfrissende film. Leuk hoe er gespeeld werd met het thema 'tijd', horloges en klokken waren dan ook continu in beeld. De rauwe cinematografie en de originele opbouw gaven het sfeertje een extra elan. Natuurlijk verschrikkelijk Hollywood, maar in ieder geval beter dan andere pulp. Zeker niet slechter dan pauperserie Heroes.

avatar van Swastika

Swastika

Vondt het een beetje langdradig,goede special effects.Had naar mijn mening beter uitgewerkt moeten worden.

avatar van Hanssske

Hanssske

Van de ene kant vind ik de film nogal langdradig.. van de andere kant hebben ze bepaalde verhaallijnen gewoon afgeraffeld. Had voor mij ook meer actie in gemogen..

avatar van arie-lex

arie-lex

RickZ schreef:

helemaal mee eens de effecten zijn goed maar als de screamers beginnen zefs vervelend

avatar van subwoofer henk

subwoofer henk

vond wel toffe film

avatar van Falcon103

Falcon103

het acteer werk en de special effects waren inderdaad niet slecht, maar het gebrek aan verhaal en actie was voor mijn wel een domper....

avatar van Waku

Waku

Goede effecten.

Maar het thema en verhaal spraken mij totaal niet aan.

Oftewel niet mijn genre.

En dan wordt het moeilijk voor een objectieve beoordeling.

Ik kom niet verder dan 2 sterren.

avatar van tal1b

tal1b

had een betere film kunnen zijn als het meer inleiding had.

maar mss komt er push origins?

avatar van Xen0n

Xen0n

Het idee van die speciale krachten van de personages was wel goed, er is alleen te weinig mee gedaan. En het verhaal was te matig...

avatar van The_Game

The_Game

Aardig filmpje, maar helaas niet al te origineel. Veel dingen hebben we al eerder gezien ,in bijvoorbeeld de serie Heroes. De acteurs doen het wel erg goed, en dat weet de film dus ook te redden. Verwacht je hier een groot spektakel, dan kom je bedrogen uit.